reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja tak samo wczesniej nie pisalam tak na forum ale teraz chcialabym poplotkowac troszke:) tym bardziej jak sie kogos tak tu pozna to tez jest milo chociaz ma sie z kim pisac:_)

reklama
Alescie sie rozbiegaly ;D ;D ;D.Czytam tu,czytam tam i nie wiem gdzie jestescie.Witam nowa forumowiczke asiunia22 bo jeszcze tylko ja chyba sie z nia nie przywitalam.Wlasnie zamawialam firanki na www.wisan.pl i troche mi zeszlo.Zaszalalam na 6 stowek ;D.Jak przyjdzie paczka to sie stary zdziwi ;D(zartuje,mam pozwolenie :D)a co tam u Was.O czym dzisiaj gadacie?Mi dzisiaj sie nic nie chce.Keniuchuje na calego.Kupilam sobie slonecznik i sobie dlubie ;D.Maz poszedl na noc do pracy to moglam te firanki pozamawiac ,bo w ciagu dnia to caly czas to on siedzial na kompie.Ciekawe jak dlugo bede na nie czekac.
Zanim wyslalam ta wiadomosc to napisalyscie 11 wiadomosci.Kurcze wy naprawde chcecie chyba lipcowki pobic.
Aniulka nie przejmuj sie tak tymi zdjeciami .Po pewnym czasie cie olsni.Ja juz umie ale jak to ze mna bylo to niech ci Melanie opowie jak bylam osiolek ;D Meczylam to dwa dni ale doszlam do tego.

witam ciebie beaciu bardzo milo mi jest Ciebie poznac mam nadzieje ze teraz bedziemy czesciej rozmawiac:) przynajmniej bede sie starac

Beaciu ja niedlugo tez musze kupic firanki do domu :) juz raz bylam w sklepie ale bylo ich za duzo i niemoglam sie zdecydowac........

Kociak ja dzisiaj dzisiaj kończę pisać a w zasadzie poprawiać moja pracę mgr i teraz też bedę miała więcej czasu na pisanie na forum i inne przyjemności

reklama
melanie az ci zazdroszcze ze piszesz prace mgr ja niedlugo bede pisac licencjat..........jak sobie pomysle to az mi ciarki przechodza:)

Do góry