królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No dobra ale to pierwsze badanie , ile dni po? Sprawdź przyrost. Dziewczyny tu startowały nizej i wszystko pięknie rosło a progesteron?Jest wynik.
14.1
Niski,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra ale to pierwsze badanie , ile dni po? Sprawdź przyrost. Dziewczyny tu startowały nizej i wszystko pięknie rosło a progesteron?Jest wynik.
14.1
Niski,
Jest ciążaJest wynik.
14.1
Niski,
Ja to rozumiem. Od kiedy mi wyszedł wynik pozytywny, to nie bardzo jestem w stanie myśleć o czymkolwiek innym. A tu trzeba było sesje ślubną zrobić, pracować trzeba, robić pranie i gotować obiad... Jakby świat nie współgra z moim stanem duchaMoze masz racje ze przez to wychodza bladziochy. Jestem taka podekscytowana ze nie moge sie skupić w pracy
Ja mam na szczęście urlop boję się co to będzie jak trzeba będzie wrócić do domu i do pracy teraz błogi chill i leżenie na trawie....Ja to rozumiem. Od kiedy mi wyszedł wynik pozytywny, to nie bardzo jestem w stanie myśleć o czymkolwiek innym. A tu trzeba było sesje ślubną zrobić, pracować trzeba, robić pranie i gotować obiad... Jakby świat nie współgra z moim stanem ducha
Jakies 8/9 dpo.No dobra ale to pierwsze badanie , ile dni po? Sprawdź przyrost. Dziewczyny tu startowały nizej i wszystko pięknie rosło a progesteron?
Moge go dołożyć jutro jak bede powtarzac bhcg.Jakies 8/9 dpo.
Nie badalam progesteronu.
Nie ma znaczenia, możesz zrobić go razem z betąMoge go dołożyć jutro jak bede powtarzac bhcg.
Chyba ze w jego przypadku ma znaczenie pora dnia i bycie na czczo.
Bo bete bede badac popoludniu
Moim zdaniem masz piękny wynik jak na ten dzień. I zbadałabym progesteron dodatkowo, zwłaszcza na początku.Jakies 8/9 dpo.
Nie badalam progesteronu.
Przy badaniu proga pora jest bez znaczenia.Moge go dołożyć jutro jak bede powtarzac bhcg.
Chyba ze w jego przypadku ma znaczenie pora dnia i bycie na czczo.
Bo bete bede badac popoludniu