reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Wiem, wiem, ale dziele smarta na allegro z bratem i rodzicami i mamy dostęp do historii zakupów i zawsze mam schizę, że zobaczą, że kupuje testy. A ja mam zamiar poinformować rodzinę dopiero po testach genetycznych, jeśli będzie wszystko dobrze. Nie chce sobie dokłądac stresu, bo moja rodzina jest bardzo tradycjna w poglądach, a ja to raczej nie bardzo 😅 I choć wiem, że miałabym wspracie w razie co w rodzicach, to i rodzice i teściowie dowiedzą się jak będę miała pewność, że dziecior jest zdrowy 🙂

A ja zwykle na cykl wykorzystuje 2, max 3 testy, więc bankrudztwo mi nie grozi 😉
To da się jeszcze dzielić smarta? Bo ja dostałam info z pół roku temu, że nie ma dzielenia już.

Ja o ciąży powiedziałam rodzicom i braciom dopiero po prenatalnych. Po mnie nie było widać ciąży, dopiero pod koniec, jak ubrałam luźne ciuchy to i na końcówce nie było widać.

reklama
IMG_20230907_092421.jpg

Rozberalam go bo ja przez te szybki zawsze widzę jakieś kreski. No nic dzisiaj dla odmiany mogę pokazać białego jak śnieg pinka 🤣

Nie wytrzymałam do 10 oczywiście:
Zobacz załącznik 1564423
Idę na betę :)
Trzymam kciuki! Podziel się wynikami 🤞
Dziwczyny jednak pink i facelle mnie oszukały z druga kreską :( potwierdzil sie wynik z laboratorium. Może w kolejnym cyklu sie uda
Bardzo mi przykro
Właśnie sie zastanawiam jakie testy są polecane, bo nie chciałabym w kolejnym cyklu robić sobie takich nadziei bez potrzeby. W jeden dzień człowiek skacze z radości, juz w mysli jak to bedzie, a na drugi po wyniku bety zagadka co oszukało pink czy lab.
Nie ma dobrych ani nie dobrych testów. Jedne dziewczyny preferują pinki, inne facellle, inne dozy itp. Musimy pamiętać, że to tylko kawałek papieru. Najbardziej wiarygodna jest beta hcg z krwi. Osobiście jestem zwolenniczka testowania różnymi testami z tego samego moczu. Chociaż osobiście pinki nigdy mnie nie oszukały, ale znam różne historie.

To da się jeszcze dzielić smarta? Bo ja dostałam info z pół roku temu, że nie ma dzielenia już.

Ja o ciąży powiedziałam rodzicom i braciom dopiero po prenatalnych. Po mnie nie było widać ciąży, dopiero pod koniec, jak ubrałam luźne ciuchy to i na końcówce nie było widać.
Mamy po prostu jedno konto i wszyscy korzystamy. Nie robimy zakupów z odroczoną płatnością, ani na raty, więc nie ma problemu.

Mamy po prostu jedno konto i wszyscy korzystamy. Nie robimy zakupów z odroczoną płatnością, ani na raty, więc nie ma problemu.
jak się wylogujesz z Allegro i kupisz jako gość to nie zobaczą 😁 i jest tez opcja by od razu wejść w zamówienia i kliknąć ukryj czy coś w to zamówienie, wtedy nie widać. Już do testów Ci to niepotrzebne, bo wysikałas piękny pozytyw i musi być dobrze❤️ ale ja np. oprócz testów to kupuje tak prezenty

reklama
Do góry