reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Nie wiem, taką opinię wyraził 1 z tych u których byłam, a robił dość szczegółowy wywiad ze mną , ale jak wiadomo ile lekarzy tyle może być opinii na dany temat.
Pozytywnie mnie nastawiłaś swoim postem, mam nadzieje , że jakoś te puzzle się uda poukładać.
Musi się udać, nie ma innego wyjścia 💪
I masz rację - ilu lekarzy, tyle opinii. Najgorsze, że same musimy się doszukiwać prawidłowej diagnozy/przyczyny problemu i specjalizować w temacie, co powoduje że trudniej jest zaufać kolejnemu lekarzowi.

reklama
Mąż kupił ale o czułości 25🙈 taki mu dali w aptece.. więc chyba bez sensu teraz robić. Zrobię jutro z rana i pojadę na betę jak coś. Chyba, ze jutro przywita mnie okres ;)

Ogólnie u mnie zawsze było biało na testach, nawet jak je sprawdzałam po dłuższym czasie, więc ta kreska mi namieszała.
Ja bym sikała. Nie wytrzymałabym tyle czasu 🙈

Hej,
Dziewczyny, zrobiłam dziś rano ostatni test, który miałam, bo rozkłada mnie choroba i przed braniem leków chciałam się upewnić. Po kilku minutach biało, wyrzuciłam test do kosza, bo niczego innego się nie spodziewałam. Teraz wyjęłam i widzę kreskę.. wiem, ze po czasie..
@Lilli2 a ta kreseczka jest choć troszkę różowawa? Pinki paskudnie czasem oszukiwały dziewczyny :( Trzymam kciuki z całych sił 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀✊🏻 Wrzesień powinien być dobry i już!!!

Spróbuj w innym punkcie. U nas jeden fałszuje wyniki, tylko że TSH ale wychodzą herezje. Kobiety porównywały z innymi i tamte zbliżone wyniki, a ten jeden ma jakieś od czapy.
Ja nieśmiało przypominam, że mojemu mężowi lab ostatnio „zrobił” żółtaczkę, więc wierzę w powtarzanie wątpliwych wyników 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀

Mąż kupił ale o czułości 25🙈 taki mu dali w aptece.. więc chyba bez sensu teraz robić. Zrobię jutro z rana i pojadę na betę jak coś. Chyba, ze jutro przywita mnie okres ;)

Ogólnie u mnie zawsze było biało na testach, nawet jak je sprawdzałam po dłuższym czasie, więc ta kreska mi namieszała.
Wysyłaj go jeszcze raz!!!! 😂😂😂

Nie myślałam że testy mogą pokazywać fałszywe kreski dodatnie. Raczej obstawiałam że mogą wychodzić falszywie ujemne jak jest za niskie hcg. Miałam dzisiaj leciec do innego lab na ponowne badanie krwi ale chyba odłożę to na jutro .

reklama

No przecież sikaj! :D Ja już się nie raz przekonałam, że czułość czułością, ale jak jest dobra firma to i tak bledziocha pokaże ;) I wysyłaj męża po drugi na rano :D

Uff. To chyba jednak nie angina. Test wyszedł negatywny. Chociaż po czasie wyszła bardzo blada kreska, więc teraz się będę zastanawiać pół dnia czy ona tam caly czas była czy nie 😂

Do góry