reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

W ramach motywacji zdrowego trybu życia i sportowego trybu kupiłam mężowi zegarek smartwatcha. No o teraz jest problem, bo on wysłał mi już zdjęcie ze zrealizowanym celem a ja dopiero 1/3 może 😅
Wyszłam na spacer i jak na złość aktualizacja map gps wiec kroki się nie zaliczyły 🤷‍♀️

reklama
Co tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
Ja przy garach, posiłki na jutrzejszy dzień.
Już coraz chłodniej, rano luby jak był na spacerze to mówił, że zimno. Jesień lubię taką kolorową, nie tą szaro deszczową. W sumie gdyby nie pieski brudasy to by nie była taka zła. Z jesiennych planów to chciałabym jakieś sałatki do słoików. Macie jakieś ulubione?

Co tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
Ja właśnie wróciłam od lekarza, plecki dają się we znaki... u mnie jakieś 4-5 dpo i już mnie kręci żeby testować :D sprawdzam szyjke co chwila czy jest może bardziej zamknięta <facepalm>.

Czy u Was też przez przeglądarkę, jak się cytuje to nie można wstawić emotek??

Już coraz chłodniej, rano luby jak był na spacerze to mówił, że zimno. Jesień lubię taką kolorową, nie tą szaro deszczową. W sumie gdyby nie pieski brudasy to by nie była taka zła. Z jesiennych planów to chciałabym jakieś sałatki do słoików. Macie jakieś ulubione?
Ja uwielbiam ogorki, takie pikle... mniam. Albo taką sałatkę ala szwedzką z ogórkami. No i oczywiście kiszona kapucha, pychotka :)

Ja zaliczylam pierwszy trening podlinkowanego przez Ciebie pilatesu, niestety nie mialam maty antyposlizgowej i mialam problem z wykonywaniem cwiczen bo co chwile sie odpychalam od sciany. Musze kupic taka mate bo trening sam w sobie mi sie bardzo spodobal. 😃
Super, bardzo się cieszę! Polecam sprawdzić najbliższe gazetki lidl i biedronka. Mam osobiście matę z biedronki i jestem bardzo zadowolona :)
Ja właśnie wróciłam od lekarza, plecki dają się we znaki... u mnie jakieś 4-5 dpo i już mnie kręci żeby testować :D sprawdzam szyjke co chwila czy jest może bardziej zamknięta <facepalm>.

Czy u Was też przez przeglądarkę, jak się cytuje to nie można wstawić emotek??
☺️ u mnie działa

Biała kapusta z marchewka i papryka :) w zalewie octowej
A druga pieczarki+ogórki+papryka+cebula :)

reklama
Ja zaliczylam pierwszy trening podlinkowanego przez Ciebie pilatesu, niestety nie mialam maty antyposlizgowej i mialam problem z wykonywaniem cwiczen bo co chwile sie odpychalam od sciany. Musze kupic taka mate bo trening sam w sobie mi sie bardzo spodobal. 😃
Ja na pierwsze wzięłam dywanik łazienkowy ;)

Do góry