reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja tam nic nie krakalam :D

Mnie dzis caly dzien dol brzucha pobolewa od czasu do czasu i skurcze lapia...
Jejku jak ja sie nie moge doczekac juz tego porodu! Spac sie nie da, chodzic sie nie da, kregoslup boli, brzuch ogromny, zebra bola, wszystko opuchniete, zero energii... Juz nie mam sily, czuje sie zdolowana ta ciaza :/

Dziewczynki daje tylko znak ze żyje :)

Impreza sie bardzo udała w dniu wesela wszystko wyszło pięknie :) drugi dzien wyszedł bardzo spontanicznie i tez było bosko ;)
Dzis dopiero goście z Łodzi wracali os nas późnym popołudniem :)

Teraz ide spać is rana badania załatwiania duzo tego ;* a nadrabiania co niemiara - ale dobrze ;) buziaki

Hej,
Widzę że większość do porodu gotowa :) już nie długo, zleci szybciutko
Ja znalazłam chwilke, oczywiście nie nadrobie ,
4 dzieci do pilnowania to nie lada wyczyn jak dla mnie ufff, a moj dziś jeszcże ppretensje że za mało w domu robię, że zakupy on że to tamto, i kłótnia szkoda gadać, ciężko już z tym brzuchem też chcem rodzic ale już koncowka..
Miłej nocki wszystkim

Kusiak ja dziś też miałam jakies klucia w podbrzuszu i skurcze, nawet zle mi sie leżało z tego wszystkiego, no ale coz tyle to nic :)

Emka fajnie że wszystko się pieknie udalo :)
Odpoczniesz jak będziesz stara ;)

Haniu wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :)

My jutro odbieramy wozek, stresuje mnie to bo czas porodu jest coraz bardziej namacalny :)
Pierwszy mercedes naszej Corci :)

Miłej nocki:)

reklama
Do góry