reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny gdzieś mi się mignęło, że któraś z Was pisała do mnie Aniu :-)

Chciałam sprostować: Jestem Hania, miło mi :-)

I dziękuję za kciuki Wam wszystkim.

reklama
U nas moja córka od samego początku mówi że w brzuszku jest lala Ania.:)
i już chyba tak zostanie jak będzie kobietka:D na chłopca nie mam narazie typu:(

Dzień dobry :-)

a nka super,że wszystko oki!
bubbles kciuki za wizytę zaciśnięte!Przynieś cudne zdjęcie bąbelka :-)

Tematy porodów już były i chyba faktycznie kolejna dyskusja zbędna..
Ktoś wczoraj napisał świetne zdanie, że racja jest jak d u p a każdy ma swoją :-D Z porodami jest identycznie. Smokyeyes dobrze ujęła, że głównym celem jest wydanie dziecka na świat i dobro matki i dziecka. Postarajcie się dziewczyny nie wpierać sobie nawzajem co jest lepsze, a co gorsze, bo takowych nie ma. Wszystko zależy od danej pacjentki i jej sytuacji. Oby każda z nas miała wspaniały, szybki nie zakończony komplikacjami poród. Tyle!

A moja gorączka minęła ufff. Już wczoraj wieczorem nie miałam, więc super. Teraz tylko katar i kaszel został :-( No nic, syrop z cebuli, czosnek w dalszym ciągu i jakos przetrwamy :-)
miłego dnia wrześnióweczki!

Ostatnia edycja:
Ja na chłopca też nie mam, za to ma mój mąż, ale mi się nie podoba. Dla dziewczynki mam też inne typy, no ale się okaże jeszcze. Jka wszystko będzie ok, to zacznę przebierać i wybierać :-)

katka miłej wizyty u fryzjera :) mnie by się też już przydało iść :) tylko jakoś czasu brak ..
lala Ania hehe ładnie :)
My za to mamy do chłopca ale do dziewczynki to już gorzej ..

Hania :) ładne imię :)

anusiaszymka hasło faktycznie genialne :) chyba maddlen tak potrafi :)
jeśli chodzi o katar i gardło to mnie poratował amol.. smarowałam się nim robiłam sobie inhalacje a nawet wlałam troszkę do nawilżaczy powietrza na kaloryfery :) i pomogło.. a tak się męczyłam już bo nic nie pomagało.. :)

Witam się i ja w słoneczny poniedziałek. Kolejny tydzień przed nami, nasze maluszki coraz starsze. Ja już we wtorek zaczynam 12 tydz Jakoś tak szybko na razie mi ten czas ucieka. Jutro prenatalne. Trzymajcie kciuki. Ale dam znać pewnie dopiero wieczorem.

My z Bąbelkiem już się idziemy szykować na wizytę:)) Trzymajcie za nas kciuki:)

Miłego i spokojnego dnia:tak:[/FONT]
Powodzenia, trzymam kciuki i daj znać po.
Kurde starsza ma goraczkę, pewnie po basenie wczorajszym :crazy: w niedziele jeżdżą do szkółki z tatą A jak starsza zostaje to i młodsza i znów mam dzieci w domu... a taką miałam nadzieję na nic nie robienie a tu figa :cool:
Zdrówka dla córki, oby druga się nie zaraziła.

Z dziećmi wszystko ok, miałam dziś robione usg. Małe fikają, wiercą się. Ale nie wiadomo skąd krwawienia,

W szpitalu zostałam rzecz jasna:confused2:
O to super wieści. Dobrze, że wszystko w porządku, maluszki są silne...
A moja gorączka minęła ufff. Już wczoraj wieczorem nie miałam, więc super. Teraz tylko katar i kaszel został :-( No nic, syrop z cebuli, czosnek w dalszym ciągu i jakos przetrwamy :-)
!
Cieszę się, że już ci lepiej. Ciężko chorować w ciąży, kiedy nic porządnego nie można wziąść.

Ja też w sobotę podcięłam włosy. Mam raczej krótką fryzurę i co miesiąc cięcie obowiązkowe. A pofarbować już też by się przydało, może umówie się na przyszły tydzień...
natalinaa jak to plamienie? Ustało?

Miłego dnia. :-):-):-)

BubblesGirl trzymam &&& za wizytę ;-)

a_nka super bo się okazało, że z maluszkami wszystko okej :-)

Pięknie świeci u mnie słonko, temp w cieniu ok 6 st. aż już bym chciała iść na jakiś spacer, a muszę pranie zrobić, obiad przygotować, itp. itd. potem jade kopsnąć się z koleżanką a potem z matulą na spacerek:-D

Zjadłam przed chwilą banana, tak mi przez całe życie smakowały a teraz to ja nie wiem, albo ten jakiś dziwny albo mi się smaki pomieszały, bo zamiast słodki był kwaśny, prawie jak cytryna :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bubble czekamy na śliczne zdjątko:)

mnie też dopadło przeziębienie , nos zapchany narazie nic nie biore , mam nadzieje ze przejdzie niedlugo..i nie skonczy sie na oskrzelach

..do fryzjera ide w nastepnym tyg w koncu odrosty znikną:)

w którym tyg wybieracie sie na usg rozpoznania płci? moja znajoma byla u takiego lekarza że jej rozpoznał w 14 tyg wiec jak do niego też pójde ale tak w 15-16 chyba , prenatalne mam u innego w 13tyg

Do góry