Axsa jak ta moja glizda sie obudzi to nie ma zmiłuj bo ona nie polezy długo 5-10 maxs i szału dostaje wiec jak mam co chwile wstawac do niej bo łazi wszedzie a szczegulnie tam gzie nie powinna to juz wole wstac i sie roboty chycic ...bac laptopa a to juz od dnia zalezy
reklama
axarai
dziecioholiczka......
KasiaP no własnie mało tych płynów! Ale w basenie to ciągle chciała wodę pić
Fasolka i tak podziwiam, bo mi to się nigdy nic nie chce ostatnio:-)
Fasolka i tak podziwiam, bo mi to się nigdy nic nie chce ostatnio:-)
*martusia*
Fanka BB :)
hello
planuje wypad na plaze z maluchem ciekawe jak na piach zareaguje mam nadzieje ze jesc nie bedzie ale to pojutrze bo wpier laryngolog.
Oli mleko zjada ladnie czasem i 230ml na raz jak ma dobry dzien. jak ma zly dzien to 80ml i koniec, buzie odkreca. chcialabym zeby tak obiad jadl jak mleko. no i tych jedynek nie ma nadal a dziec humorzasty strasznie
mam pytanko odnosnie uszek: czy Wasze dzieci tra, klepia sie albo tarmosza uszy? Oli nieustannie odkad ma zabki i wlasnie jutro ten laryngolog. pediatra mowila ze ona nic nie widzi w uszku. a Oli non stop z reka przy uchu. i jak mu czyszcze patyczkiem po kapieli to wyrazna ulga. a slyszalam ze jak ida zeby to dzieci za uszy sie ciagna ale nie wiem ile w tym prawdy...
u nas 27 'C.
milego dnia
planuje wypad na plaze z maluchem ciekawe jak na piach zareaguje mam nadzieje ze jesc nie bedzie ale to pojutrze bo wpier laryngolog.
Oli mleko zjada ladnie czasem i 230ml na raz jak ma dobry dzien. jak ma zly dzien to 80ml i koniec, buzie odkreca. chcialabym zeby tak obiad jadl jak mleko. no i tych jedynek nie ma nadal a dziec humorzasty strasznie
mam pytanko odnosnie uszek: czy Wasze dzieci tra, klepia sie albo tarmosza uszy? Oli nieustannie odkad ma zabki i wlasnie jutro ten laryngolog. pediatra mowila ze ona nic nie widzi w uszku. a Oli non stop z reka przy uchu. i jak mu czyszcze patyczkiem po kapieli to wyrazna ulga. a slyszalam ze jak ida zeby to dzieci za uszy sie ciagna ale nie wiem ile w tym prawdy...
u nas 27 'C.
milego dnia
Wróciłam. Doczytałam, u nas hektolitry wody idą, w sensie wypija wody od ok. 1 litra na dzień. Jak się przyssie do butelki to doi i doi.
Perell - ja nie wiem u nas w Biedronce nigdy nie ma wyprzedaży. To żeś trafiła super.
Axarai - zdrówka dla Kaca.
Martusia - no i dobrze, lek zadziała i będzie ok.
Kaśka31 - witaj i czekamy.
Fasolka35 - chcesz poprasować też moje?
Stokrotka - zazdroszczę oczyszczenia z psiapsiułą.
Awersja - jak tam po spagetti?
Jasminum - nie bój się, jak wymyjesz porządnie rano i wieczorem to nic się nie stanie, dzieciaki nie będą jeść w nocy wiecznie, a widocznie jeszcze potrzebuje, Weronika też je i nie mam zamiaru nic na siłę zmieniać. Liczę, że jeszcze miesiąc, może dwa i wyrośnie z tego. ;-)
Verita - do końca sierpnia? To żeś zaszalała z długością wakacji
Lotka - słońce mgłę przegoniło?
Zaszalałam w Tesco na zakupach. Dla siebie.
Perell - ja nie wiem u nas w Biedronce nigdy nie ma wyprzedaży. To żeś trafiła super.
Axarai - zdrówka dla Kaca.
Martusia - no i dobrze, lek zadziała i będzie ok.
Kaśka31 - witaj i czekamy.
Fasolka35 - chcesz poprasować też moje?
Stokrotka - zazdroszczę oczyszczenia z psiapsiułą.
Awersja - jak tam po spagetti?
Jasminum - nie bój się, jak wymyjesz porządnie rano i wieczorem to nic się nie stanie, dzieciaki nie będą jeść w nocy wiecznie, a widocznie jeszcze potrzebuje, Weronika też je i nie mam zamiaru nic na siłę zmieniać. Liczę, że jeszcze miesiąc, może dwa i wyrośnie z tego. ;-)
Verita - do końca sierpnia? To żeś zaszalała z długością wakacji
Lotka - słońce mgłę przegoniło?
Zaszalałam w Tesco na zakupach. Dla siebie.
liliana
spagetti nie było, bo Młoda nic nie je poza cycem
mamy trzydniówkę (chyba?) i jedzeniem stałym gardzi młody ssak
gardło ją pewnie boli, bo pediatra mówił, że lekko zaczerwienione, no i jak już coś Młoda przełknie, to jest ryk
Tylko cyca nie odmawia
spagetti nie było, bo Młoda nic nie je poza cycem
mamy trzydniówkę (chyba?) i jedzeniem stałym gardzi młody ssak
gardło ją pewnie boli, bo pediatra mówił, że lekko zaczerwienione, no i jak już coś Młoda przełknie, to jest ryk
Tylko cyca nie odmawia
Liljanka to nie tak. Po ślubie trzeba czekać ok 3 tyg na dokumenty które potwierdzają między innymi zmianę nazwiska i dopiero mogę składać o dowód itd. ale nie dam rady tyle to wezme dok i w ambasadzie zmienie paszport. druga opcja to początek września czeka nas wesele v znajomych i nie wiemy czy isc czy nie. jak tak to poczekam.
Moja mała dziś zjadła tylko słoiczek z owocami . banana i kaszkę. i trochę wody. mało przez to gorąco chyba
Moja mała dziś zjadła tylko słoiczek z owocami . banana i kaszkę. i trochę wody. mało przez to gorąco chyba
Fasolka koniecznie przyznaj się co zażywasz i skąd to masz ;-) Takiej energii to chyba nikt nie ma.. A ja na pewno!
Dostałam dziś ciuszki od koleżanki dla Krystianka, 25par spodni między innymi i tak się zastanawiam jak ja to upcham.. niby od przybytku głowa nie boli ale boję się że drzwiczki się nie zamkną. I co teraz.. żadnych zakupów ciuszkowych? ;(
Lili bo to tylko w takich dużych biedronkach są te wyprzedaże, u mnie na osiedlu jest mała więc muszę się fatygować dalej... Rok temu kupiłam tam kombinezon Krystianowi za 20zł ;-) A fajny cieplutki!
Dostałam dziś ciuszki od koleżanki dla Krystianka, 25par spodni między innymi i tak się zastanawiam jak ja to upcham.. niby od przybytku głowa nie boli ale boję się że drzwiczki się nie zamkną. I co teraz.. żadnych zakupów ciuszkowych? ;(
Lili bo to tylko w takich dużych biedronkach są te wyprzedaże, u mnie na osiedlu jest mała więc muszę się fatygować dalej... Rok temu kupiłam tam kombinezon Krystianowi za 20zł ;-) A fajny cieplutki!
Weronika zasnęła 30 minut temu, masakra, ze zmęczenia była już upocona, zęby.
A swoją drogą to dzisiaj kończymy 10 miesięcy.
Wraz z nam i10 miesięcy kończy Izunia - Alebur praz Adrianna - Kasieczek - wszystkiego dobrego dziewczynki.
A 9 miesięcy kończy Marysia - jumabe - również wszystkiego dobrego.
A swoją drogą to dzisiaj kończymy 10 miesięcy.
Wraz z nam i10 miesięcy kończy Izunia - Alebur praz Adrianna - Kasieczek - wszystkiego dobrego dziewczynki.
A 9 miesięcy kończy Marysia - jumabe - również wszystkiego dobrego.
reklama