reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Axsa :-D jak ta moja glizda sie obudzi to nie ma zmiłuj bo ona nie polezy długo 5-10 maxs i szału dostaje wiec jak mam co chwile wstawac do niej bo łazi wszedzie a szczegulnie tam gzie nie powinna to juz wole wstac i sie roboty chycic ...bac laptopa a to juz od dnia zalezy:cool2::-D

reklama
hello :)

planuje wypad na plaze z maluchem ciekawe jak na piach zareaguje mam nadzieje ze jesc nie bedzie :p ale to pojutrze bo wpier laryngolog.

Oli mleko zjada ladnie czasem i 230ml na raz jak ma dobry dzien. jak ma zly dzien to 80ml i koniec, buzie odkreca. chcialabym zeby tak obiad jadl jak mleko. no i tych jedynek nie ma nadal a dziec humorzasty strasznie :(

mam pytanko odnosnie uszek: czy Wasze dzieci tra, klepia sie albo tarmosza uszy? Oli nieustannie odkad ma zabki i wlasnie jutro ten laryngolog. pediatra mowila ze ona nic nie widzi w uszku. a Oli non stop z reka przy uchu. i jak mu czyszcze patyczkiem po kapieli to wyrazna ulga. a slyszalam ze jak ida zeby to dzieci za uszy sie ciagna ale nie wiem ile w tym prawdy...

u nas 27 'C.

milego dnia :)

Wróciłam. Doczytałam, u nas hektolitry wody idą, w sensie wypija wody od ok. 1 litra na dzień. Jak się przyssie do butelki to doi i doi.

Perell - ja nie wiem u nas w Biedronce nigdy nie ma wyprzedaży. :confused2: To żeś trafiła super.
Axarai - zdrówka dla Kaca. :tak:
Martusia - no i dobrze, lek zadziała i będzie ok. :tak:
Kaśka31 - witaj i czekamy. :tak:
Fasolka35 - chcesz poprasować też moje? :-p
Stokrotka - zazdroszczę oczyszczenia z psiapsiułą. :tak:
Awersja - jak tam po spagetti?
Jasminum - nie bój się, jak wymyjesz porządnie rano i wieczorem to nic się nie stanie, dzieciaki nie będą jeść w nocy wiecznie, a widocznie jeszcze potrzebuje, Weronika też je i nie mam zamiaru nic na siłę zmieniać. Liczę, że jeszcze miesiąc, może dwa i wyrośnie z tego. ;-)
Verita - do końca sierpnia? To żeś zaszalała z długością wakacji :-p
Lotka - słońce mgłę przegoniło? :cool2:

Zaszalałam w Tesco na zakupach. Dla siebie. :cool2:

liliana
spagetti nie było, bo Młoda nic nie je poza cycem
mamy trzydniówkę (chyba?) i jedzeniem stałym gardzi młody ssak
gardło ją pewnie boli, bo pediatra mówił, że lekko zaczerwienione, no i jak już coś Młoda przełknie, to jest ryk
Tylko cyca nie odmawia

Awersja najwazniejsze ze cycuje bo sie nie odwodni przy tych upałach ,a to ze 2-3 dni mniej zje to jej nie zaszkodzi my tez jak chorzy to bez apetytu a w takiej temp to juz dopiero . Zdrówka:-)

Liljanka to nie tak. Po ślubie trzeba czekać ok 3 tyg na dokumenty które potwierdzają między innymi zmianę nazwiska i dopiero mogę składać o dowód itd. ale nie dam rady tyle to wezme dok i w ambasadzie zmienie paszport. druga opcja to początek września czeka nas wesele v znajomych i nie wiemy czy isc czy nie. jak tak to poczekam.
Moja mała dziś zjadła tylko słoiczek z owocami . banana i kaszkę. i trochę wody. mało przez to gorąco chyba

Fasolka koniecznie przyznaj się co zażywasz i skąd to masz ;-) Takiej energii to chyba nikt nie ma.. A ja na pewno!

Dostałam dziś ciuszki od koleżanki dla Krystianka, 25par spodni między innymi i tak się zastanawiam jak ja to upcham.. niby od przybytku głowa nie boli ale boję się że drzwiczki się nie zamkną. I co teraz.. żadnych zakupów ciuszkowych? ;(

Lili bo to tylko w takich dużych biedronkach są te wyprzedaże, u mnie na osiedlu jest mała więc muszę się fatygować dalej... Rok temu kupiłam tam kombinezon Krystianowi za 20zł ;-) A fajny cieplutki!

Weronika zasnęła 30 minut temu, masakra, ze zmęczenia była już upocona, zęby. :confused2:

A swoją drogą to dzisiaj kończymy 10 miesięcy. :cool2::cool2::cool2:
Wraz z nam i10 miesięcy kończy Izunia - Alebur praz Adrianna - Kasieczek - wszystkiego dobrego dziewczynki.
A 9 miesięcy kończy Marysia - jumabe - również wszystkiego dobrego. :tak::tak::tak:

reklama
Do góry