reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja chcę kawy, k-aw-y, KAWY, K-A-W-Y. Już natentychmiast. :dry: Kto da więcej? :-p

Verita - już wczoraj miałam Ci pisać, że piękny ten Twój suwak ciążowy. :tak:
Perell - eee ja to nie mam gdzie się fatygować, bo u nas jedna Biedronka, do tego zawsze opędzlowana. :-p

reklama
Witam... Ja tez jak po niezlej imprezie, chyba sie starzeje, skoro z domu nie musze juz wychodzic ani pic, zeby miec kaca :

Ja tak na szybko z ostrzezeniem
Bardzo prosze o ostroznosc, przy probach udzielania pomocy finansowej badz materialnej osobom, ktore znacie tylko i wylacznie z internetu. Niestety jedna z naszych forumowych kolezanek podkolorwywala nagminnie rzeczywistosc, aby na tym, oraz na innych forach prosic o pomoc, najlepiej pieniezna, stosujac bardzo wyszukane metody brania na litosc, piszac o przykrych sprawach jakie jej sie rzekomo przytrafily. Jesli chodzi zas o ta osobe, e-begging nie jest jednorazowa sprawa,ale sposobem na zycie i dorabianiem pieniedzy do domowego budzetu. Nie chce aby padaly tu nazwiska, ani chociazby nicki , ale jesli byc moze nosicie sie z zamiarem pomocy takiej osobie zastanowcie sie, a najlepiej wstrzymajcie.
Zachecam was jak najbardziej do pomocy potrzebujacym, moze rowniez mamom w ciezkiej sytuacji, ktorych sytuacji jestescie pewne.

A tak poza tym to zycze wam milego dnia :)

Czesc Mamuski!

Wszystkiego najcudowniejszego dla Weroniczki oraz innych dzisiejszych solenizantow/ek :-D

talerzyki-sto-lat-promienne-urodziny-23-cm-8-szt-.jpg

U mnie piekna nocka (zasluga,ze wypilam sobie gruszkowe piwko wieczorkiem i nic nie slyszalam? ) Mlody wstal o 6.20 i to w swoim lozeczku... :-D :-D a zabka jak nie ma tak nie ma....? :nerd:

Irlandie zalala fala upalow. Korzystam ile wlezie,bo za tydzien ma wrocic 17'c... beeee...

Milego dnia!

Załączniki

• talerzyki-sto-lat-promienne-urodziny-23-cm-8-szt-.jpg
    talerzyki-sto-lat-promienne-urodziny-23-cm-8-szt-.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 27
Wszystkiego najlepszego! Oby wam dzieciaczki z tej okazji imprezy w nocy nie zrobiły :-)

Krystian zasnął o 21.30 i spał do 5.30 bez ani jednej pobudki! Niestety ja budziłam się z przyzwyczajenia o 1 i 3.. Pierwszy raz Krystian przespał noc a ja zamiast to wykorzystać to nieeee ! :wściekła/y:

Fasolka migrena to pewnie efekt tych dopalaczy które zażywasz :-)
Lili ja mam 5 biedronek ;-)
Verita a powiedz jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości?
Martusia jak Oli się czuje? Już lepiej z kupalami? ;-)
Awersja jak Antosia? dostała jakieś lekarstwa na gardło?

Zapowiada się kolejny słoneczny dzień, wcisnę Krystianowi kaszkę i leeecimy na spacer ;-) U nas nad morzem ma być 23 stopnie a w pozostałej części polski około 30!

Dobry! ja juz po kawce, dziecię spi, drugie coś tam marudzi, upał nie do zniesienia... zyc nie umierac :-)
ps... siedze wlasnie centralnie pod wiatrakiem ;-)

o dziwo nie mam żadnych dolegliwości. jak na razie czuję się najlepiej z wszystkich ciąż teraz . chociaż jem i jem i może w suknie ślubne się nie wcisne....

reklama
Z-d-y-c-h-a-m

z powodu:
- upału
- wrednego dzisiaj nastawienia "bo tak"
- niewyspania
- braku lodów w zamrażarce
- gotujących się garów, powodujących ukrop w kuchni
- nie wygrani w totolotka ponownie
- niemożliwości wejścia pod lodowaty prysznic, bo mały intruz wyje na całą Opalenicę, jak tylko drzwi te się zamykają za mną :dry:
- i w ogóle. :sorry2:

Dobrze, że dzieciaki zajmują się sobą i oprócz chęci jedzenia i picia i spanie (najmłodsze tutaj) nic ode mnie nie chcą. :-p

Weronika dzisiaj już wypiła 1 litr płynów + cycek, którego nei jestem wstanie określić. :shocked2:

Do góry