reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ja tez zdycham Oli funduje pobudki o 4 wyje jak nie wiem po czym chce sie bawic...litosci

Perell mimo dawania leku 2x dziennie nadal brzydkie kupy. chyba bede musiala sie wybrac do lekarza raz jeszcze. dzieki ze pytasz :)
Ayni dzieki wiem o co chodzi...
Lili podaje reke w zdychaniu dzizas krajst

poza tym dziecko je pare lyzek obiadu deseru i namietnie mleko... chociaz tyle. zwalam na upal i zabki. niech one juz wyjda to mi dziecko znormalnieje.

milego dnia :)

reklama
Awersja jak Antosia? dostała jakieś lekarstwa na gardło?
Gardło przestało chyba dziś dokuczać, bo Antosia zaczęła dziś znów jeść coś poza cycem.
W nocy jeszcze była gorączka, a od dziś rano nie :-)
Idziemy dziś na kontrolę do pediatry.
Czy to trzydniówka będę mieć pewnie jutro potwierdzenie, jak Młodą wysypie.

lili
Wszystkiego najlepszego dla młodej damy!

pieke dzis muffiny czekoladowe :)

u nas mimo podawania leku 2x dziennie nadal sraczka wiec chyba do pediatry sie udam ale na chora strone? jeszcze brakuje by mi cos tam zlapal...

z weselszych 'wydarzen': siedze sobie na lozku przelaczam pilotem kanaly w tv i mam w reku wafelka w czekoladzie Oli obok sie bawi po czym z szybkoscia piranii rzuca sie na wafelka odgryza kawal i zadowolony bawi sie dalej... zamurowalo mnie ;)

Tatuś przyjechał z pracy zjadł obiad i położył się spać. Heloł, mam nadzieję, że żyje i że obiad nie zaszkodził. :-p

Weronika zakochała się w książkach, uwielbia oglądać, gadać, wertować.

A ja mam obiad praktycznie już do soboty włącznie. Serca na gulasz uduszone na jutro, piersiaki w marynacie na sobotę na grilla, pierogi z owocami na piątek gotowe. :tak:

Krystian mi zasnął pół godziny temu na spacerku.. plaża go wymęczyła, ale bardzo mi nie pasi te jego spanie teraz. Ani kolacji, ani kąpieli, ani zmiany pieluszki.. ahh.

Martusia Oli spryciarz! Mój się rzuca na mnie gdy tylko usiądę sobie na podłodze.. próbuje odgryźć mi nos..

Lili -to sie nagotowalas Bidulo! daj mi cos na obiad,bo mi checi i pomyslu brak...a mnie do czerwonosci juz od 3 dni doprowadza Starszak.... najbardziej mnie denerwuje jak Mlodego uspie za dnia,a ten specjalnie krzyczy i halasuje i wszystko to co ja chce robic to On nie chce... :no::wściekła/y::wściekła/y: juz sil mi brak!!!! grrrrr....

Mikus zaczal raczkowac na maxa. Nie ma mamy to on sobie do niej przyjdzie ,a co :-):-D

Milej nocki Mamusie!

Witam mamuski :-) zyje wczoraj wieczorem wyladowałam na zastrzyku wiec dzis lepiej troche ale głowa dalej mnie boli tyle ze mniej dawno takiego ataku migreny nie miałam :baffled:

Jutro ide z młoda na usg głowy wiec o kciuki prosze :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Fasolka35 - najlepszego dla Patrycji z okazji 10-miesięcy, kupa radości oraz przyjemności. Również życzenia dla Aduni Axarai oraz Huberta KasiP-P. :-D

Ja dzisiaj działam w kuchni z czereśniami, A. wczoraj zerwał i z 10kg tego jest. Muszę kompoty, dżemy porobić i nie wiem co jeszcze. Tak trzeba też najeść się na bieżąco. Mrozić nie mrożę, bo jeszcze mam z zeszłego roku wuchtę. Co jeszcze można zrobić z czereśni? O placka znowu upiekę. :tak:

Taycia - jak nie masz weny to warzywa, makaron troszkę podgotowany, mięcho i do piekarnika, jak mam brak weny, chęci i w ogóle to w ten sposób się ratuję. :-p
Co do usypiania, ja najbardziej lubię jak Weronika już ma odlot, brakuje 15 sek. by była w ramionach Morfeusza, a na to wchodzi Adrianna i "mamo ... " i nadaje. :wściekła/y: Dlatego teraz przed każdym usypianiem włączam jej Reksia albo Kubusia Puchatka i na 15 minut mam spokój. Weronika zaśnie, ta zadowolona, że bajka obejrzana. ;-)

Perell - i jak młody z tą drzemką? Spał na noc czy w nocy wojował? :-p

U nas dzisiaj ma słabo i przelotnie padać. Jest chłodniej, milej od razu. ;-) Przyda się dzień nie upałów, oby tylko zaraz nie trwało to dni 14 i temp. 14 stopni. :dry:

Do góry