reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
moja mala spi, ale jeszcze spokojnie na dworzu:tak:
ja sie nie gniewam ze siedze w domu;-)jakos nie ciagnie mnie do imprez...a pije karmi :-)to mi musi jak narazie wystarczyc:-D

my poczelismy niunie jakos 4-5 stycznia

Ostatnia edycja:
Kurcze Axa współczuje, a do północy jeszcze daleko oj... biedactwo:( tulam.
Fajerwerków nie ma ani petard za to sąsiedzi maja gości i tylko czekam kiedy mi dziecko obudza jak po pijaku będą się drzeć:wściekła/y:ale na razie spokój i oby tak zostało!

axa no moj sie jakos nie budzi, ale mala za to latała wokół stolu i kradła sałatki i drinki haha

Guś właśnie zasnął...oby na długo.

Awersja - ja tez w domu. cp prawda nie z tłustymi włosami, ale w dzinach i podkoszulce haha.

dziś kupiłam sobie kilka fajnych rzeczy, dzinsy, sweterek...ale jakoś nie chcialo mi się stroić na siedzenie w domu.
ale dziś się wybrałam do centrum handlowego SAMAAAAAAAAAAAAA pierwszy raz od.....hm.............. 2 lat jakoś. odkąd się heasia urodziła, to wszystko biegiem. eh...
kocham moje zycie. dzieci. to co mi dał los... nie mogę narzekac. a to, ze siedzę dziś w domu...a moje przyjaciólki się bawią...to nic. za kilka lat ja się bedę znów bawic, a one bedą w pieluchach....ja pierwsza spośród moich przyjaciółek która jest dzieciata. a my już pod 30 ;)))) ha.

no nic kochane

życzę wam w Nowym roku Wytrwałości, konsekwencji, i odrobinki cierpliwości. i światła magicznego z kosmosu, które daje siłę na wszytko...

eh...
pijana chyba jestem
lol
love ;*

Martusia no ja niby 10.01 bylam w 6tyg! a ostatni okres mialam 27.11 wiec ja juz nie wiem:-Dto co zaraz po miesiaczce zaszlam??? do szkoly idziesz? jezuniu podziwiam Cie kochana!! ja tak planuje i planuje cos zrobic ale nie wychodzi mi...:-(nie bo praca nie pozwalala,potem ciaza a teraz Dawid i ciezko mi tak samej z siebie gdzies isc:-(moze moze za rok dwa w koncu sie zdecyduje

Gorgusia no tak jak napisala Martusia,fajnie,że masz do czego wracac, i z tego co pisalas sama na siebie bedziesz robic i to co lubisz. My mamy za duzy kredyt,żeby jednak pracowal tylko maz a szkoda bo chociaz do roku bym chciala siedziec z malym choc mysle,że szybko pracy u mnie w Zg czy okolicach sie nie znajdzie:-( ehh POLSKA

zostal mi 1 semestr a pozniej mialam isc na studium psychologiczne ale nie dalam rady bo tulilam namietnie porcelanke :D :p teraz mam zamiar skonczyc ten 1 semestr mam nadzieje ze niunio pozwoli ;)

dola mam ze ja dziś siedzę w domu jak taki wapniak bu

my tez we 3 i wiesz jakos nie ciagnie mnie do zabawy... matka polka.

tygrysku
nie jesteś sama
ja też dzisiaj nie brykam
tylko siedzę w domu z tłustymi włosami i w dresie

ja mam skarpety z panda, leginsy z ciazy i t-shirt i no make-up :p

Tygrysku ja też w domciu bo mój w pracy:(
Właśnie sobie drineczka zrobiłam:p

tez mam delikatnego drinka :p a pozniej piccolo :D

Oli przechodzi sam siebie spi po 10min budzi sie z placzem ma skok razem z zabkami. nosz chyba skocze zaraz. teraz u malza na klacie i tak na zmiane to chyba jedyny sposob by spal no i debile strzelaja pod klatka... ;/;/

a jutro do tesciow jedziemy.

Ja właśnie wzięłam szybki, gorący prysznic, umyłam włoski i wskoczyłam w mało seksowną, ale cieplutką piżamkę i idę sobie pogadać z rodzicami na Skypie:p|

Oglądaliśmy dziś na Canale "list do M" i ......... Boski film, ale się uśmiałam, i w ogóle kocham Karolaka!!!
A za chwilę na Comedy będzie 9 odcinków "Kasi i Tomka":-)
U góry oczywiście "kochani" sąsiedzi mają gości, ale w zasadzie to normalne, bo oni mają gości codziennie, i codziennie chodzą spać włącznie z dziećmi kole 24, i do tej godziny jest walenie, stukanie, bieganie dzieci. Jak mój M doopa wołowa w końcu się nie ruszy ich opier papier to jego zabije!!! Gdybym znała ten cholerny niemiecki, to już dawno była bym u góry. Co za ludzie, w ogóle nie szanują, że inni też tu mieszkają.
Boże szkoda, że nie słyszycie jak oni teraz wrzeszczą, i czymś szurają:baffled:
Ja dziś włoski umyłam, i zmyłam paznokcie, niestety weny do pomalowania już mi zabrakło. Strój oczywiście galowy-dresik;)

A ja w kombinezonie letnim. Firanki wiszą majestatycznie. Mąż ogląda bajkę. Adam się już 1 obudził ehhh dzień jak codzień oby ta nocke przeżyć w miarę dobrze.

Buziaki dla was spokojnej

reklama
Do góry