Witam Dziewczynki!
Mam dzisiaj koszmarny dzień...normalnie totalna załamka :-( chociaż poczytałam o księżnej Kate i trochę mi się poprawiło Jestem tak strasznie zmęczona, że normalnie nie wyrabiam już, a najgorsze jest to, że nie panuję już nad nerwami i cierpi na tym moj synek... No i nie mam nawet z kim pogadać...A najbardziej mnie denerwuje jak czytam, że Wasze dzieci przesypiają noce Normalnie jakaś chyba jestem niezrównoważona psychicznie...już mówiłam mojemu, że niedługo mnie do psychiatryka odwiezie (tfu tfu)...
Tak Was czytam codziennie, ale nie chce mi się pisać za bardzo zresztą Młoda prawie cały czas na rękach, śpi po 15 min, a Młody też ciągle coś chce... i zanim napiszę posta to pozapominam co która pisała, bo piszę go kilka godzin - na raty...
Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków wczorajszych i dzisiejszych!
Axarai brałaś ślub dzień przede mną! My 09.08.2008
Wszystkie dzieci śliczne ... no i po moim odpoczynku bo Młoda już naspała...Ratunku!
A jednak jeszcze śpi i wiecie co? Wojtek właśnie ogląda bajki! O ja wyrodna matka! Piszę to bo dzisiaj w Dzień dobry TVN usłyszałam, że to straszny grzech ze strony mam, że pozwalają na to dzieciom! Mam całymi dniami się z nim bawić i wymyślać mu wszechstronnie rozwijające go zajęcia...a ja po prostu czasami mam to wszystko w du... W każdym razie dziecko jest zadowolone, a ja mam chwile dla siebie. Amen
bebe - nie jesteś niezrównoważona psychicznie, jestes zmęczona ... do tego trafił Ci się "model dziecka" podobny pewnie do mojego - na pocieszenie powiem Ci, że moja mała jak skonczyła 3 miesiace , przeszło jej większość rzczy, typu drzemki po 15 min w ciagu dnia, w dodatku na moich rękach i pobudki w nocy na mleko co1,5h po czym przebudzenie o 4 nad ranem i płaaaaaaaaacz ... prawie cały dzień . Także bądz dobrej myśli, to minie ... trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&& ....