reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ach...wreszcie usiadlam... pierwszy sprawdzian z dwojka moich Szkrabow zaliczony i nawet nie byl taki trudny... troszke marudzili po 16,ale dalo sie ich ogarnac ... jestem z siebie dumna :tak:
I masz prawo być dumna
Ja jednego dziecka nie ogarniam a dwójki to już sobie w ogóle nie potrafię wyobrazić
chylę czoła przed wszystkimi babeczkami mającymi więcej niż jedno dziecko
jesteście cyborgami
po dzisiejszym dniu mam dość
trzy razy zasnęła na 15 minut a tak to cały dzień darcie
ani na moment odłożona nie była spokojna
cały dzień rączki rączki
właśnie umyłam zęby pierwszy raz dzisiaj
mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo zwariuję

przy Was nie da się ryczeć takie posty piszecie :-p

awersja no latwo z dwojka nie jest zwlaszcza z dziecmi ktore maja nadmiar energii ale musze dac rade moja córa cały dzień biega skacze krzyczy i malego rusza nawet jak spi

Ostatnia edycja:
Hej laseczki wybaczcie że nie pisałam i nie bardzo ogarniam zeby każdej odpisać.

Wczoraj była runda po lekarzach ale wszystko ok i całe szczęście :tak: ja dostałam receptę na zastrzyk antykoncepcyjny mam udać się za tydzień na wkucie.
Dziś ogarnęło mnie szaleństwo umyłam wszystkie okna, uprałam i uprasowałam firanki - jestem co raz szybsza :-D mąż ma tydzień wolnego więc sie nacieszymy sobą no i ja będę miała dla siebie więcej czasu :cool2: a w piątek organizuję spotkanie świąteczne dla znajomych

Buziaki i spokojnej nocki kochane

byla juz na forum Kate w ciazy to teraz czas na Dode :p

Oliwierek chory, jezdzi mu w nosku i w gardle, temp podwyzszona, marudny i urzadza koncerty. udalo sie jutro do pediatry zapisac ostatni termin i godzina :szok:coraz wiecej zmartwien mam...czasami nie wyrabiam M tez doklada swoje i jest ciezko az zdarza mi sie plakac w nocy...

no ale nic musze byc silna dla dziecia mojego. to jest moja rozpedowa sila :)
dobranoc laski :*
bedziem jutro

Dzień dobry ;)

Wszyscy śpią mąż poszedł do pracy, mały śpi a ja już od godziny czasu walczę ze sobą w łóżku. Wczoraj poszlam o 22 spać bo taka zmęczona byłam. .. no nic chociaż was nadrobilam.

Martus ja pochodzę z Opola i jak byłam tam w 33 tyg ciąży na 4 dni w odwiedziny to az sie modlilam żeby mi sie poród przedwczesny nie przytrafil bo o tej placowce można dużo mówić ale malo pozytywów. Ten szpital jest okropny. Nie można mieć znieczulenia porod rodzinny kosztuje mimo ze to nielegalne to oni i tak znajdą sposób. Mnie to przeraza ze Opolanki muszą tam rodzic... aż doszło do tragedii ale to nie pierwszy artykuł na temat tego szpitala.

Mnie przed porodem pytano czy mam jakieś specjalne życzenia, jak chce rodzic to juz było długo przed porodem omawiane. Nie wiem czemu w tych czasach pacjent może być traktowany jak przedmiot... bardzo mnie to zasmucilo .

No nic obracam sie na bok i bede próbować dalej spać :D

reklama
Zatoki - Ała .... umieram ... gardło, nos, oko , plecy - ała ała .... ratunku - ała !:crazy:

Ayni
- nie wszyscy :-p moja mała się budzi o 5.50 na kupe, potem walka godzinan by ją uspać i pyk - jestem :-)

ide umirac dalej ........................................................................... matka polka - kaput:confused2:

Do góry