reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

mój mały na nowym mleku przespał cala noc SZOK

Future mieliśmy to babydream z rosmana, i na początku było super a teraz mały zaczął odmawiać jedzenia i nic tylko ryk, kupiliśmy na szybko bebiko, ale ogólnie chce mu podawać gerbera tylko je ciężko dostać muszę się przelecieć i zobaczyć gdzie by je mieli bo z tego co czytałam na necie to maja je tylko w lidl i to czasem, rosman, ale wczoraj w jednym rosmanie nie było jedynki a drugi był już zamknięty i w polomarkiecie, to mleko ma prebiotyki i nie jest drogie jak nie znajdę w sklepach to pomyśle nad allegro, a soczki kupiłam bo nie wiedziałam już jak mu pomoc z tymi kolkami ale nie zauważyłam jakiejś drastycznej poprawy także teraz poczekam z tym soczkiem do końca m-ca bo sama zmiana mleka jak widać pomaga

właśnie się mały obudził bez ryku szok wesoły i ładnie je

reklama
Oliwier tez wykapany [zalal pol pokoju chlapiac nozka] nakarmiony odbity i zasnal ale to chyba zbyt pieknie by bylo prawdziwe... nastepne karmienie kolo 23.

jade w weekend po nowe lozko i podrzucam szkraba babci :)

dziewczyny, powiedzcie mi jak mam ratowac kregoslup?

spij na plaskim mi pomaga

Ja tak mam tzn.ja przed ciążą te 60 kg ważyłam a po Domisiu schudłam nawet do 43 :/i tak mi zostało ze chudne po ciąży...teraz nie wiem ile ważę ale schudłam bo to widzę...

ja tez schudlam, 2kg mniej mam. i w rozmiar 36 prawie wchodze

Ahoj Mamuski:) ja pije kawke a moje dziecie jeszcze spi:)
ja przed ciaza wazylam 64 teraz 68 wiec jeszcze troche do zrzucenia mam,ale co tam kawka i ciatseczko z rana musi byc:):)
Tez mam bole krzyza i nie wiem czy to nie bedzie tez efekt cc..:( ani na plaskim ani masaze nic nie pomaga:( ehh moze samo przejdzie..)

polisia nie jest ciezej strawne, tam jest tylko nieco skrobii ziemniaczanej. kupki robi ładne, ładnie beknie zawsze. a i tak nie wytrzymuje 3 godzin bez jedzenia, chyba, ze spi. w nocy to spi nawet po 5 godzin. wczoraj zasnal o 20.30 a obudzil sie o 1,30 a potem dopiero o 6,45. wiec spi po 5 godzin w nocy, nie jest zle. gorzej w dzien. nie chce spac, chyba, ze na dworze.
ale po tym mleczku jest przede wszystkim spokojny,

tygrysek helenka moja byla tylko na rosmanowskim, a guciowi tez nie pasowało. przeszlismy na bebiko, a po nim byl bardzo nerwowy. i zmienilam na humane. jest w tesko i niezle kosztuje, bo za 12zł mozna znalezc.

Patrysia a co ty bez humorku taka:confused:
ja za to mam dzis mega lennnniiiiiiiiiiiaaaaaaaaa:-p:cool2:ogarnełam z grubsza chałupke i mam w nosie wszystko a ze wczoraj obiadu nagotowałam jak dla pułku :szok::-)to dzis nie gotuje za oknami zamiec wiec na spacerek tez nie idziemy .....wiec dzis dzien lenia na tyle na ile młoda pozwoli:-p:-D

Hallo Kochane!!!
Dziś 4 miesiaczki kończy Zuzia Cloudynki (która swoją drogą gdzieś wsiąkła)
3 miesiączki kończą dziś Jaś Tygryska
Szymuś Anmiki
Maja Megan
i Jaś Maleństwa
Dużo Buziaków Dla Skarbeczków!!!!!
Mam wrażenie, że jeszcze jakiś Maluszek urodził się w ten dzień, ale do listy nie jest dopisany!
Lecę robić śniadanko!

Witam z laktatorem w dłoni :-D
Dopiero wstalismy.. no szok,bo zawsze pobudka o 8. Noc bardzo spokojna.
Dziwny mój cyc- mam w środku taką twardą gule,której nie mogę rozmasowac. Żeby się z tego coś nie urodziło...
Kacper bawi się pod karuzelką,a wczoraj się zaśmiewał jak mu nogę do buzi wkładałam .-D
Ale fajna data dziś- 12.12.12 :-)

Witam z laktatorem w dłoni :-D
Dopiero wstalismy.. no szok,bo zawsze pobudka o 8. Noc bardzo spokojna.
Dziwny mój cyc- mam w środku taką twardą gule,której nie mogę rozmasowac. Żeby się z tego coś nie urodziło...
Kacper bawi się pod karuzelką,a wczoraj się zaśmiewał jak mu nogę do buzi wkładałam .-D
Ale fajna data dziś- 12.12.12 :-)

:szok::szok: noogę do buzi ???????????????? to tak się da ????? Moja małą to wogóle nie wie, że nogi ma ... to chyba przez to napięcie :eek:

lece bo krzyczy na mnie :-D czy Wasze dzieci tez muszą być ciągle na rękach i czy nudzą się dosłownie wszystkim po 5 minutach :confused: Ja juz mam ręce do ziemi :confused2:

reklama
Hej dziewczynki już mam dość mojego M najchętniej odpoczęłabym od niego :-(. Jutro wybieramy się na kolejną wizytę do alergologa zobaczymy co ciekawego powie nam pani dr. Policzki jak miał "chropowate" i czerwone tak ma nadal więc zupełnie nie wiem o co chodzi. Bo ja i tak już nic nie jem a to przecież jest niezdrowe i dla mnie i jaki pokarm dostaje malutki skoro jest praktycznie bez żadnych wartości odżywczych. Nie wyjdę od tej dr dopóki nie powie mi czegoś konkretnego co mnie usatysfakcjonuje.

Do góry