reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mój tez już wykąpany najedzony i śpi ;-) Tata po wielu bojach go uspał. Ja to się nawet porządnie z moim M nie potrafię pokłócić.. po wkurzamy się na siebie, podrzemy i takiego mam nerwa a jak przyjdzie co do czego żeby wszystko wygarnąć to mi się śmiać chce, no i tak się kończy nasza kłótnia ze oby dwoje się śmiejemy..z jednej strony to dobre ale z drugiej to juz mnie szlak trafia bo M niczego nie bierze do siebie wtedy :wściekła/y:

Co do włosów Artura to wszyscy przez nie dają mu pół roku jak nie więcej, ale już się do tego przyzwyczaiłam ;-)

reklama
Oliwier tez wykapany [zalal pol pokoju chlapiac nozka] nakarmiony odbity i zasnal ale to chyba zbyt pieknie by bylo prawdziwe... nastepne karmienie kolo 23.

jade w weekend po nowe lozko i podrzucam szkraba babci :)

dziewczyny, powiedzcie mi jak mam ratowac kregoslup?

Locia to telepatycznie wyslij mi kawałek:-p:-D

moj dziec sie spsul, bardzo ciezkobylo go uspac, w nocy nie mogl zasnac i od rana krzyk nie to byl wrzask. caly dzien taki jest, spalam tylko 3h, maz 2.5h a z nocki wrocil... porazka.

jutro jade zapisac go na szczepienia bo dodzwonic sie graniczy z cudem.

Oli juz pare razy przekrecil sie z brzuszka na plecki. codziennie tez cwiczymy. ale zauwazylam ze nie lubi hitu zespolu weekend - ona tanczy dla mnie :-D:-):-D

Awersja moj M podobna sluzba do Twojej :p
Axa wszystkiego naj dla Adusi :)
KasiaP duzo zdrowka i radosci dla Hubercika :)
Fasolka wszystkiego dobrego dla Patrycji :)
Lotka nie spal pizzy ;)

jestem zmordowana, do tego kregoslup juz odmawia wspolpracy, masazer pomaga na chwile... jak nie urok to przemarsz wojska...

moje chlopy sobie gadaja ze soba pekam ze smiechu :D
zrobilam trzy, mam dosc, bleee ;-)
Oliwier tez wykapany [zalal pol pokoju chlapiac nozka] nakarmiony odbity i zasnal ale to chyba zbyt pieknie by bylo prawdziwe... nastepne karmienie kolo 23.

ja polecam wizyte u rodzinnego, mi zapisal ketonal forte, masc i jakies jeszcze tabletki na rozkurcz miesni. bralam to tydzien i po tej kuracji jak nowo narodzona :-)

polecam Ci lekki fitness np z piłkami a jak nie mozesz to może kup sobie taka piłkę jak te do porodu, bardzo pomaga, zresztą ćwiczenia pomogą Ci po prostu na dłużej, bo wszelkie żele itd., to raczej środek wspomagający.
Ja miałam straszny problem z bólem i drętwieniem rąk od kręgosłupa, zaczęłam chodzić na basen, fitnes i spać na płaskim wszystko poszło :)

co do szczepienia to chyba faktycznie też kwestia lekarza, Maluszek ma katar, jeden lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań a drugi uznał, że czekamy. I ja akurat czekam, ale tylko dlatego, że boję się, że nie rozpoznałabym czy gorączka jest od kataru czy po szczepionce. No i bujamy się z tym kataro-kaszelkiem już dwa tygodnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój tez ma katarek tzn juz w sumie takie " resztki" ale też czekam już 2 tyg, ale juz w przyszłym tyg. idziemy jak nic po drodze nie wylezie..

Idziemy spać. Dobrej nocy dla Was i dzieciaczków ;-)

martusia łącze się z Toba w bolu kegoslupa, Ty tez mialas cc? ja mialam drugie i tym razem jakas dziwna pozycje mi kazali przybrac przy wkluwaniu no i sie poruszylam no i d... po kręgosłupie
mufu Twoj maly to powinien wziasc udzial w jakims konkursie na miss-tera Niemowalakow kocham jego wloski no

moj dziec w koncu nie wyje non stop z tym nowym mlekiem hurra, chociaz je niewiele bo 80ml

dobranoc Kochane

tygrysek a jakie mleko mialas a jakie masz??? gutek teraz juz okolo tygodnia je humane 1 plus dla glodomorkowni powiem ci, ze mniej marudzi, bawi sie sam i wytrzymuje dluzej miedzy karmieniami.
a czemu pytalas o soczki???dajesz juz.? kto jeszcze daje??
ja mysle ze moze po nowym roku cos zaczne.

helence nie przechodzi wysypka.od jutra dokladam masc. martwi mnie to.
leze juz.padam. dobranoc

U nas też zmiana mleczka i zupełnie inny Chłopczyk :) co prawda karmie piersią, ale 1-2 karmienia (na 10 na dobę) są MM i nagle jest uśmiech, nie ma płaczu :) strasznie mnie to cieszy!
Ciekawe Future z tym mleczkiem dla głodomorków, mój tak mega często je, a z drugiej stron ciekawe, czy ono nie jest cieżej strawne? Zresztą może nie będę kombinować :) ogólnie moje cycusie czasem go oszukują, mam nadzieję, że jeszcze ciut pociągniemy, bo bym chciała.

reklama
Witam porannie :-) młoda ładnie spała ,wiec mama wyspana ale cos w kosciach czuje ze to bedzie dzien leniwca:-p;-):-)

Future ja kupiłam małej soczek i jakies słoiczki od 4 miesiaca ale jeszcze z 2 tyg zaczekam;-)

Ostatnia edycja:
Do góry