reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia - wez najlepiej ibuprofen ,bo dziala przeciwzapalnie tez... jak masz dreszcze to temp. juz pewnie kolo 40'C.
Ja przechodzilam raz i dziekuje...mam nadzieje,ze nigdy wiecej... szybkiego powrotu do zdrowia... przystawiaj Malenstwo jak najczesciej...i kapusta w ruch!

Stokrotka - moj Maz z butami ma taka sama jazde...jeszcze z nozami, zegarkami i majtkami :szok::-D

Risia - u Nas przerywany...dzialal dwa lata,wiec niech i dziala teraz tez ;-) nie zazdroszcze peknietej gumki!

Moj Mikus coraz aktywniejszy....

Dziewczyny,a wasze Maluszki spia same w lozeczkach w nocy? bo moj spoczko zasnie,a czasami wybudzi sie po 2 h i placze,bo spiacy,ale zasnac juz tam nie zasnie,wiec ja go do siebie i baaa spi jak zabity...
Nie chce go przyzwyczajac,ale zbytnio nie wiem jak mam go uspokoic jak sie przebudzi ( a glodny byc nie moze,bo to po jedzeniu godz -dwie)... :baffled: jak jest u Was?

reklama
Na bolące piersi dobry prysznic goraca woda..przynajmnej mi pomaga:)
Widze Axi weekendowy odwyk od forum:)
Ja wczoraj mialam taka akcje z Mezem do tej pory ie smieje:D
Mała lezala na przwijaku jak zmienialam jej pieluszke i obok lezał jej smoczek ,który przez przypadek osikala:) mówię do M zeby poszedl zrobic ze smoczkiem porzadek zeby mogla go dalej czasem do buzi wlozyc( bo za bardzo nie lubi) i poszedl...wiadomo,ze trzeba wyparzyc a on przychodzi po 2 min ze smoczkiem i mi daje..to pytam juz wyparzyles?!?! on: nie umylem ja: ale trzeba wyparzyc on: a jak umylem mydlem antybakteryjnym to nie wystarczy???
moja mina bezcenna!!! i poszedl go wyparzyc..:D

Maleństwo, no pewnie, że znam, ale nie wiedziałam, że tam Okole:-D Właśnie się dowiedziałam, że mój fryzjer przeniósł się gdzieś na Śląską. A na Królowej Jadwigi pracowałam. Ja obstawiała, że Okole to po drugiej bardziej stronie Grunwaldzka, Czarna Droga gdzieś:-D

tam też to jest. sama konkretnie nie orientuje sie dobrze w ulicach i dzielnicach. dopiero troche ponad rok mieszkam w bydgoszczy.

Martyna właśnie nie wiem, czemu ja mam odwyk od forum, jak to mój M jest uzależniony od kompa:dry:
Taycia Ja z moim Kaci spałam do 5 lat i bardzo sobie to chwalę, tym bardziej, ze wołał cyca w nocy barrrdzo często. No i nie spałam z M, który mi nie chrapał nad uchem. Teraz śpię z Adi w pokoju, ale ona śpi w swoim łóżeczku, i jak na razie nie ma nic przeciwko, ale jak by bardzo chciała spać ze mną, to nie ma kłopotu, łózko mam 2m na 2m więc się zmieścimy, mimo mojej nnnnadddwagggi:-D (M dostał exmisję do swojego pokoju)
Mój M ma obsesję na punkcie kupowania mi butów, bo on w ogóle ma manie stópkową. Kupił mi już chyba z 50 par butów (no chyba, że liczy na to, że się mnie pozbędzie)

RISIA gdyby mi siostra chciała podarowac to ja bym była HAPPY!także nie kumam :/
MARTYNA hehe te sikacze małe nasze :D ja ostatnio kapałam Marcelka i na podłodze mam wanienke gdzie tak w rozkroku klecze i myję sobie Marcelka i sie odwracam po szamponik aż czuje na nodze takie ciepło hehe Marcello tak sikawkę puścił że góra przez wanienke poszło na moją noge :D
TAYCIA Marcelek śpi u siebie cały czas :)Domiś od początku wolał z nami niż łóżeczko i tak do 2 latek a Alanek różnie tzn.na poczatku z nami potem sam i na nowo z nami i teraz juz sam hehe
AXARAI współczuje chrapania...M nie chrapie na szczescie ale np.mój tata o jaaa jak zacznie żagować(tak moja mama mówi hehe)to go słychać w drugim pokoju :p

Gorgusia po ibuprofenie możesz karmic - info od lekarza i poloznej. Ja miałam zapalenie po raz trzeci jakieś 2 tyg. temu, tez brałam ibuprom bo to przeciwzapalne jest, a paracetamol tylko przeciwbólowy... trzeba przeczekać, bo z tego co pisałaś robisz wszystko co trzeba, jak najczesciej dziecko do chorej piersi i przejdzie, mnie trzymało 2 dni, a najgorszy to był ból calego ciala, wszsytkie mięśnie, stawy, skóra mnie bolaly... dreszcze tez miałam brrrrr

Martyna buhahahah dobre z tym smoczkiem
axari jak masz szlaban na kompa to sobie internet w tel zrób heh

dobra uciekam bo ja dziś zalatana jestem tyleeeeeeeeee spraw na głowie

reklama
Do góry