R
RiSiA
Gość
witam się wieczornie
Ayni teoretycznie możesz to blenderem zrobić wrzucę przepis na wątek kulinarny
Lotka u mnie nie ma kto sie bawić z małym oprocz mnie
Palma ja własnie walczę z moim i oduczam go bajek...
Tygrysek zajefajny tekst do M
Maluszek dlatego polecam Ci talk dla dzieci... w te miejsca daj minimalnie talku i nie bedzie się pocił w tych miejscach nie będzie odparzeń.
Kasia a może po prostu jest to odparzenie azs cieżko stwierdzić tak samo skazę bialkową - przerabiałam to ze starszakiem a on po prostu miał zbyt dużą ilość bialka w diecietzn przebiałkowienie
Fasolka wy już 2 szczepienie?? czy 1? bo my na pierwsze idziemy 11 grudnia
Merlin kciuki trzymane mam nadzieję, ze po wizycie ok
Taycia no mi też gin proponował ten krążek miałaś go kiedyś?
Ayni mój 2 latek spał ze mnną tzn musiał być usypiany z M albo ze mna... teraz zasypia sam jak pojawił się synuś
Ryba ale dlaczego Cie dziwi? Twój maluch śpi do 12 moj wstaje o 7...jest aktywny na 30 minut idzie dalej spać wstaje o 12 znowu przez pół h-godzinki aktywny i tak do kapieli apotem jest aktywny. Moj nawet jak chce sie z nim bawic zamyka oczy on non stop śpi...
Ayni teoretycznie możesz to blenderem zrobić wrzucę przepis na wątek kulinarny
Lotka u mnie nie ma kto sie bawić z małym oprocz mnie
Palma ja własnie walczę z moim i oduczam go bajek...
Tygrysek zajefajny tekst do M
Maluszek dlatego polecam Ci talk dla dzieci... w te miejsca daj minimalnie talku i nie bedzie się pocił w tych miejscach nie będzie odparzeń.
Kasia a może po prostu jest to odparzenie azs cieżko stwierdzić tak samo skazę bialkową - przerabiałam to ze starszakiem a on po prostu miał zbyt dużą ilość bialka w diecietzn przebiałkowienie
Fasolka wy już 2 szczepienie?? czy 1? bo my na pierwsze idziemy 11 grudnia
Merlin kciuki trzymane mam nadzieję, ze po wizycie ok
Taycia no mi też gin proponował ten krążek miałaś go kiedyś?
Ayni mój 2 latek spał ze mnną tzn musiał być usypiany z M albo ze mna... teraz zasypia sam jak pojawił się synuś
Ryba ale dlaczego Cie dziwi? Twój maluch śpi do 12 moj wstaje o 7...jest aktywny na 30 minut idzie dalej spać wstaje o 12 znowu przez pół h-godzinki aktywny i tak do kapieli apotem jest aktywny. Moj nawet jak chce sie z nim bawic zamyka oczy on non stop śpi...