reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Megan 027.jpg Ada ma przytrzymanego dyda pieluszką, do której się przytula, a dydo nie wypada. Jak kładę ją spać, daję dyda, pieluszkę obok buźki, i ona już oczka zamyka:-D Tylko jestem maniaczka, bo jak mała zaśnie, to jak nie wypluje, to ja jej sama go wyciągam, raz żeby się nie przyzwyczaiła za mocno, dwa jak się dziecko przyzwyczai, i mu wypadnie to ryk:baffled:

axarai, fajny patent.
ostatnio ktoras pytała o to co zrobic z niezbyt fajna skora na brzuchu... a ze ja mam skleroze postepujaca, to zapomnialam odpisac. ja w ciazy kupilam sobie olejek migdalowy, mial byc niby na zapobieganie rozstepom... ale że ze mnie leń, to mi sie nie chcialo i smaruje sie nim teraz.... rewelacja :-) super ciałko sie po nim robi, polecam :-)
o to takie cos mam dokładnie:
ERBORISTICA-NATURA 100% OLEJEK MIGDAŁOWY 200ml (2790269438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko ze kupiłam go w sklepie zielarskim, cos za ok 30zł.

wiecie co ktoś powinien skonstruować i opatentować trzymadło do smoczka w buzi hehhehe żeby nie wypadał w nocy i żeby nasz Aniolek nie budził nas rykiem w nocy jak mu smokulo wypadnie :-p

jutro o 6 wyjazd do chirurga 80km w jedna stronę przed nami, woda ze sobą do mleka wzięta w termosie będzie gorąca w butli zimno plus mleko w proszku heh, gdybym miała pełne piersi to bylo by mi łatwiej chyba

ciekawe jak Jasio zniesie jutrzejszy dzień buziaki lecę spać

Axarai moj tuli sie w kocyk i ja tak kocykiem zatrzymuje smoka, ale moj to geniusz bo czasami smok leci poza wozek:cool:

Lotka
a co robi ten migdalowy olejek ujędrnia czy co?

ma któraś z Was inhalator?? poszukuję dobrego, cichego?

słodkich snów
wyśpijcie się mamuśki
ja czekam na romans z laktatorem:laugh2::rofl2:

ja mam nebulizator, cichszy niż mój odciągacz mleka :-D:-D:-D

Axarai moj tuli sie w kocyk i ja tak kocykiem zatrzymuje smoka, ale moj to geniusz bo czasami smok leci poza wozek:cool:

Lotka
a co robi ten migdalowy olejek ujędrnia czy co?

ma któraś z Was inhalator?? poszukuję dobrego, cichego?
podobno mocno nawilza, mial niby zapobiegac rozstepom, ale nie wiem, bo nie udalo sie sprawdzic ;-) teraz jak w koncu go uzywam codziennie, to skora sie idealnie wygladzila, jest taka fajna mieciutka ;-) nie mam juz tego okropnego uczycia sflaczenia, jakie mialam wczesniej... ;-)

Lotka ja smarowałam brzuch w ciąży, właśnie olejkiem migdałowym, przytyłam 18kg i zero rozstępów na brzuchy, za to cycków nie sparowałam i mam pocięte ale wylazły dopiero po porodzie.

reklama
Dziewczyny jesteście boskie !!! A ja już myślałam że mu gumke zamontuje haha. Generalnie trzyma cały czas ale jak zasnie to puszcza i nie raz śpi dalej a nie raz postekuje przez sen i trzeba włożyć żeby się nie wzbudził. Na szczęście w nocy rzadko mu się to zdążą ale w dzień jak kładę w salonie na boczku to niemal co chwilę. :mad:

Aniuska ja zmieniam smoczek co 4 tyg i raz mu kupiłam difrax taki dłuższy i mu nie podszedł ale może u Ciebie by się sprawdził ? Ładny mają design różne wzory.

Ssak śpi od godzinki a my też już w lozeczku. Dobranoc!!!

Dopisek : dla walczących o mleko z cycuszkow. Ja karmie z nakładami i co jakiś czas jak czuje że mam mniej mleka to robię napar z werbany. 1-2 szklanki i następnego dnia mam plamy na koszulce wokół sutka i ciężkie cycki. :D u mnie niezawodny środek.

Ostatnia edycja:
Do góry