*martusia*
Fanka BB :)
jak ja lubię czytać takie posty :-):-):-) zaraz mam humor lepszy ;-);-) hahhahahaha
polacz sie ze mna w bolu a nie! :-)
A MY DZIS KOŃCZYMY DWA MIESIACE:-):-):-) spadamy na msze bo po niej idziemy do ksiedza uzgodnic chrzciny:-)
wszystkiego naj dla Dawidka Oli w piatek konczy 2 miesiace jej jak to zlecialo
witajcie , wreszcie znalazlam watek dotyczacy dzieci z wrzesnia 2012, moja corcia sie urodzila pod koniec, mam nadzieje powymieniac z mamami doswiadczenia :-)
witamy witamy
bosze! jest strasznie! ssak zasnal po polnocy czekalam az sie obudzi o 1 na karmienie a ten dalej spi tymczasem juz kolo 3 sie robi... no to butla na spiocha i wyobrazcie sobie ze spal do 6 a pozniej od 7:30 do 10:00. no i kropelki wkropione, witaminki dane i co? kolka day znowu . pojechalismy do babci - ja wszystko zle robie, maly placze bo pewnie glodny niewazne ze 15min temu skonczyl butle, nauczylam go nosic na rekach [zaczal plakac babcia co zrobila? na rece wziela...], za malo pic daje, nie tak ubieram, nawet zlym kremem smaruje mu buzie a i jeszcze go nie kapie bo mu sie tak wloski blyszcza jakby mial tluste... zastrzelila mnie kobieta az sie we mnie gotuje nosz kuzwa mac acha i jem za duzo bo mi dupa urosla. uwieeeelbiam
dzieciem sie tata zajmuje ja sie ide odstresowac [najchetniej bym se kielicha strzelila]. ech!