reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

anusienka1986- spróbuj może smoczka z lovi, kształtem jest podobny do aventa, więc powinno maleństwo zaakceptować go ale na końcu jest szerszy niż aventa, mojemu synkowi też avent wylatywał a lovi już nie wylatuje chyba że sam go wypycha jęzorkiem :-p

reklama
w kwestii smoczka, my mamy 2 jeden z NUka taki od 0-3miesięcy ścięty z jednej strony, fajny jest nieduży na zewnątrz a drugi na noc taki ze świecącą rączką :tak: większy już i kształt standartowy, ale junior oba bez problemów zasysa a jak wypadnie to ja mu już nie wkładam :tak:

w szpitalu tez dostałam taki z Aventu, ale on jest przeznaczony na spacery i jeszcze nie używaliśmy bo mały śpi na dworze i nie ma takiej potrzeby :-)
NUK Silikonowy smoczek uspokajający Genius rozmiar 1 dla chłopców | Producenci | NUK | Smoczki | pink or blue
to ten mały, nawet nie wiedziałam,że to specjalnie dla chłopców :szok:

Ayni-możesz wkleić zdjęcie końcówki tego smoczka?? bo zainteresował mnie ale nie wiem czy mały będzie chciał ssać :-D

shhhhhhhhhh.......dzieci spia :-)
ja tylko na chwilke tutaj, Axarai patent na przytrzymanie smoka dziala u nas :-) thnx :-) nie wypadł i bobo śpi shhhhhh....

Dobranoc ;-)

Zanetka mówisz i masz :D od razu wklejam bo później zapomnę.
On się nazywa difrax smoczek ortodontyczny 0-6 mies.
A my używamy krótszego Bibi swiss brand z tygrysem mały tak śmiesznie wygląda w nim.

Wstalam na karmienie i z rozpędu poszłam na dol zrobić mężowi kawę i kanapki do pracy :D

Załączniki

• 2012-11-19 04.52.37.jpg
    2012-11-19 04.52.37.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Megan dla nas :) taki, zeby był i dla dzidzi i dla dorosłego...

ja juz siły nie mam... Adrian 4 noc nie spal... tylko cycka... nie mam sił

Dzieńdoberek :)

moje maleństwo kochane słodko spi a ja mam chwilke na ogarnięcie siebie, domu i wszechświata :p

A propo tego spania, to moja princessa ma chyba po mnie rytm dnia :/ Wyrabia i marudzi do 21-22 (a kąpiemy i próbujemy lulać od 19...) za to rano wstanie ok 7-8 zje, zmienimy pampersy, chwile pogadamy i ona już oczka trze, ziewa i chce spać. I spi do 11 często. Potem się bawimy, jemy etc. i jeśli akurat idziemy na spcer, to ona znowu spi. Po południu ok 15-16 też śpi... a wieczorem masakra. Nie wiem jak jej to zmienić? Przecież jak do południa chce spać to nie ma sensu zabraniać, bo będzie marudziła.... Co robić? Pogodzić się z tym?

AYNI, hahahaha fakt, dość niefortunnie dobrałam słowa... :p Kawka była z mleczkiem, ale krowim :p

MALEŃSTWO
masz talent dziewczyno! Mam nadzieję, że kiedyś dostanę od Ciebie "prawdziwą" książkę z dedykacją :D

MARTUSIA
widzę, że dzidzia "trochę" pokrzyczała... :p U mnie tak wygląda większość wieczorów... Wiem, ze to nieładnie cieszyć się cudzym nieszczęściem, ale jakos mi tak lepiej z myślą, że nie jestem z tym sama :) A rodzinkę musisz sobie ustawić, inaczej już zawsze będziesz wysłuchiwać meeega super porad :)

TYGRYSEK
AXARAI spróbowałam numeru z pieluszką. Smok i tak parę razy wypadł, ale za to mała cudownie szybko zasnęła tuląc się do pieluchy, więc i tak wielkie SPASIBA :D:D

ANUSIEŃKA mojej małej też często smok wypada (używamy LOVI) :/ :/ Wieczne kursy robię... ale nie zauważyłam, zeby smok był za krótki.

DO_TI a czym ściągasz? Ja mam Mini Electric Medeli który jest masakrycznie głośny - zapomnij o oglądaniu tv podczas sesji ;p najgorsze że muszę go brać na uczelnię... :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry