axarai
dziecioholiczka......
No Fasolka to co mój Kac miał powiedzieć:-) Jeden brat 21, drugi 18 No to teraz mam drugą parkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Merlin właśnie, że nie specjalnie. Ale piszę też na forum https://www.babyboom.pl/forum/stara...nowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/ , i miałam zamiar coś pokombinować. Ale udało się za pierwszym razem, jedynie co to stosowałam dietę bardziej na dziewczynkę, i z tego co teraz wiem to saxy były O+12, czyli owulacja i 12 godzin później bara-bara.
Wszystkim dziewczyną które chcą zaplanować płeć polecam ten wątek. Dziewczyny tam wszystko wiedzą, i się udaje naprawdę. A już nieoceniona jest wszystko wiedząca Piranha, która bardzo pomaga. Zawsze można spróbować pokombinować:-)