reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Merlin właśnie, że nie specjalnie. Ale piszę też na forum https://www.babyboom.pl/forum/stara...nowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/ , i miałam zamiar coś pokombinować. Ale udało się za pierwszym razem, jedynie co to stosowałam dietę bardziej na dziewczynkę, i z tego co teraz wiem to saxy były O+12, czyli owulacja i 12 godzin później bara-bara.
Wszystkim dziewczyną które chcą zaplanować płeć polecam ten wątek. Dziewczyny tam wszystko wiedzą, i się udaje naprawdę. A już nieoceniona jest wszystko wiedząca Piranha, która bardzo pomaga. Zawsze można spróbować pokombinować:-)

Ostatnia edycja:
Axaraia dziękujęmmy bardzo. Dziś mieliśmy mieć szczepionkę ale jak zaszliśmy do przychodni to się okazało że kobietki od szczepionek dziś nie ma będzie dopiero w czwartek więc wtedy się wybieramy. A jutro mamy wizytę u alergologa bo malutki ma takie jakby skorupki na twarzy na razie pediatra powiedziała żeby dawać Bebilon pepti zobaczymy co jutro alergolog powie. I jeszcze jedno w związku z tym że malutki jest niespokojny i tak byle jak je powinnam mu dzielić porcję jedzenia zamiast 120 ml na raz to po 60 ml na dwa razy. Poza tym wszystko w porządku. Pozdrowienia :-):-)

Fasolka jeszcze zdjęcia będą, ale mocy urzędowej muszą nabrać:-) A bo tej mój Kasparek to taki bardziej przytulaśny króliczek, a nie tygrysek:-)
Dziewczyna no proszę bardzo! Moja Ada sama sobie tak podzieliła. W dzień zajada około 60 co 2 godziny, a powinna 130 co 4 godziny, więc się nie przejmuję;-) Jako kobieta już wie jak dbać o linię, że należy jeść mniej ale częściej:-)
Merlin Krzysiu miodzio, a minki robi takie jak Ada z języczkiem, śmieszek jeden:-)

Ostatnia edycja:
No Ada język ma niezławy, sama byłam zdumiona jak zobaczyła zdjęcie;-):-p
Beacia chłopaki super, a Marcelek jak ślicznie z muchą? chyba? no w każdym bądź razie śliczna dziewczynka by z niego była:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Merlin właśnie, że nie specjalnie. Ale piszę też na forum https://www.babyboom.pl/forum/stara...nowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/ , i miałam zamiar coś pokombinować. Ale udało się za pierwszym razem, jedynie co to stosowałam dietę bardziej na dziewczynkę, i z tego co teraz wiem to saxy były O+12, czyli owulacja i 12 godzin później bara-bara.
Wszystkim dziewczyną które chcą zaplanować płeć polecam ten wątek. Dziewczyny tam wszystko wiedzą, i się udaje naprawdę. A już nieoceniona jest wszystko wiedząca Piranha, która bardzo pomaga. Zawsze można spróbować pokombinować:-)

za parę lat będę na pewno próbować :)

Dziewczyny mam dziś totalne odkrycie w tej huśtawce co ją dostaliśmy jest dźwięk świerszcza i mały dziś bez żadnego bujania zasypia na ten dźwięk dziś bez problemu było usypianie w ciągu dnia :szok::-D

Do góry