*martusia*
Fanka BB :)
my dzis po szczepieniu, wzielismy 5w1. 1 wklucie jeszcz zniosl dzielnie ale drugie to sie poplakalismy oboje bolalo niunia bardzo ale dostal smoka pociumkal cyca i sie uspokoil. teraz budzi sie z placzem, marudzi, mniej je i czulosci potrzebuje... ja nie wiem jak na nfz 14 wkluc to chyba bysmy sie zaplakali. no ale urosl w klacie i w glowce o 4cm wazy 4300g. lekarka mowila ze raczej bedzie ze srednich dzieci teraz jest w 3 centylu. troszke mnie to niepokoi ze przybral niecaly kg ale z tym jego ulewaniem to i tak fajnie pytalam o ilosc mleczka czy 120ml to dobra dawka i jest dobra.
ja nie widze AR w rossmanie bede zamawiac z tamtej strony bo sie mi oplaca. w 1 aptece 41,90 zl w drugiej 37zl wiec roznica jest a zamawiam wiecej niz 1szt. gdyby nie ulewal po bebiko bysmy karmili bebiko przeciez wiadome.
do ginka mam na 21 listopada na 8:40. znowu wczesnie ;/.
ja nie widze AR w rossmanie bede zamawiac z tamtej strony bo sie mi oplaca. w 1 aptece 41,90 zl w drugiej 37zl wiec roznica jest a zamawiam wiecej niz 1szt. gdyby nie ulewal po bebiko bysmy karmili bebiko przeciez wiadome.
do ginka mam na 21 listopada na 8:40. znowu wczesnie ;/.