Własnie ululałam mojego skarba i moge cos skrabnac...:-) bo dzis caly dzien mi to nie wychodzilo... Dawidek ma dzis zly dzien i bardzooo potrzebowal mamusi:-) juz myslalam,że nie zasnie no ale uff udalo sie nyna POKI CO!!
Dzis to naprawde ciezko z nim mialam, caly czas chcial byc na raczkach tylko go odkladalam to placz i to jaki! az sie zanosil jakby jakas krzywda mu sie dziala..stekal jekal nawet przy cycu sie nie uspokajal
tuz to w szoku bylam ja go z cycem ganiam a on glowa w druga strone
ha
Od tyg w ogole bardzo sie slini i wpycha sobie piastki do buzki, bratowa mowi,że jej cora pierwszego zeba dostala jak miala 3,5 miesiaca wiec mozliwe,że cos u niego juz sie zaczyna dziac niekoniecznie,że zaraz zabek bedzie ale moze juz odczuwac wiec moze u nie jedej z Was zaczyna sie okres zabkowania... hmm
Ja tez uwazałam tak jak napisała Patrysia, tym bardziej,że sama mam trzech braci ale na dzien dzisiejszy nie dalabym rady miec kolejnego dziecka, owszem chcialabym miec jeszcze coreczke ,rodzenstwo dla mojego smyka ale takie juz conajmniej 6miesieczne jak nie roczne
ja tez chyba nie jestem do tego stworzona, wszystko jest dla mnie za ciezkie...przeroslo mnie...
A my karmimy sie ogolnie cycem:-) mleczko chyba ladnie mam bo maly je i stracza mu na 2 h jak i nie wiecej:-) butle daje w wyjatkowych sytuacjach, w gosciach,jak mykne gdzies czy czasem na noc :-) mam nadzieje,że to nie zaszkodzi jak np dwa dni nie je mm a nagle daje mu butle i zje 80ml... jeszcze z 1,5 miesiaca i juz da sie jakas kaszke,zupke:-):-) zawsze to jakos lezej:-)tak mysle
Co do naszych chlopow to widze,że kazda ma tak samo, wszyscy sa z marsa:-) alez jakie to wnerwiajace, gdzie to??po co?? jak?? masakra. Jak ja bym chciala,żeby chociaz jeden dzien przesiedzial z malym tak jak ja,,,i zeby jeszcze mu marudzil:-) alez bylby zmeczony i lecialby do roboty
My chrzcimy 25.12 a 26.12 mamy roczek u chrzesnicy mojego meza. Nie wiem jakie kupic ubranko malemu...podoba mi sie spodnie,koszula i sweterek bezrekawnik ale nie wiem czy to na pore zimowa moze byc? oczywiscie na to jeszcze sweterek czy kurteczka ale no nie wiem
Dawidek jak ma problem z kupka to wkladam go do bujaczka wlacze wibracje i kupaaa juz jest
nie wiem czy wasze dzieciaczki tez tak maja? czy tylko na mojego tak dzialaja wibracje? haha
Ide sie wykapac i sie polozyc teraz zaczynam korzystac poki maly spi, wczesniej latalam praktycznie ze sciera teraz mam to gdzies,,, latam jak spodziewam sie gosci:-):-)