reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam się

oj dopiero mam czas wejść na BB i co tutaj czytam :szok:wrześniówki nam się rozpakowują powolutku:)

Gorgusia to ja zaciskam kciuki za Was bardzo mocno:)

Milena za Was także :)

Palemko no tak czasami bywa :-) że krążek ściagną a możesz do terminu dotrwać :tak:

Alebur ja już męża wykorzystałam i nic :p ale w zanadrzu mam olejek rycynowy jakby coś :-Dale to dopiero po terminie :-pz synkiem pomogla malutka łyżeczka:-D

Fasolko
ja znowu bym spałaaaaa

Lotka zapodaj sobie olejek rycynowy może Cię ruszy bardziej :tak:

Zanetkaa no to poczekaj na mnie co :p

Jasminum nie mów hop ja sie nastawiam urodzić po terminie :tak:

Ryba to, że odchodzi czop nie oznacza porodu :) możesz i za 3 tygodnie urodzić :) mnie w poprzedniej ciaży podczas porodu odszedł :tak:także bez paniki wdech, wydech

Polisia
moja gin mi oddaje i oryginały wyników mam ja:)

reklama
dziewczyny piszę do was tak szybko bo pakuję się i jadę do szpitala. O 3:25 odeszły mi wody (chlusnęły) i od tamtej pory powoli się sączą. Nie mam na razie żadnych bóli. Boję się jak cholera. Zobaczymy co powiedzą w szpitalu. Pozdrawiam

Ciekawe co u Ciebie ?:) mam nadzieje,że niebawem dasz znac :) trzymamy kciuki &&&&

milena i gorgusia trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Ja już się boję!!:szok:
Jak byłam w szpitalu i widziałam dziewczynę zwijającą się z bólu jak ją wieźli na porodówkę to mi łzy pociekły!! Stwierdziłam że chcę cearkę!!!Ale urodziła w 35 tygodniu bo wody już odeszły. Najlepiej to miała dziewczyna jak przyjechała sobie na ktg, a tu rozwarcie na maxa i za 30 minut dzidzia już na świecie!!!
Dziewczyny mam wrażenie że się zaraz z nami worek rozsypie i będzie prawo serii!

Oj jak ja bym chciala żeby ta druga wersja sie u mnie pojawila:laugh2:

A ja tak sie wnerwiłam na moja ''młodziez'' ze musiałam z domu wyjsc bo bym ich pozbijała:crazy: i poszłam sobie na zakupy i humorek odrazu mi sie poprawił:szok::-D potem wkleje co dzidzi kupiłam:-D

no i bardzo dobrze mamuska zrobilas :) ja dzis mam dzien lenia, mulenia itd

Hallo Kochane!!!!
Jeszcze żyję, chociaż pot już zaczyna mi kapać z czubka nosa na klawiaturę:baffled: Trochę sobie nie wyobrażam rodzić dziecko w taki upał!

u mnie to samo:/ pot po tylku cieknie az mam juz dosc wchodzenia i wychodzenia do wanny bo od niedzieli ciagle to samo...

Mi gin wpisuje do karty i orginały oddaje:-)

u mnie tak samo... :)

A ja jakbym miala dzis rodzic to nie wiem jakim cudem:laugh2: normalnie jestem nie do zycia, wstalam o 7 pojechalam zrobic wyniki i wrocilam mulnieta i tak mi zostalo, spaccccc mi sie chce i nic wiecej wiec chyba sie poloze bo nie ogarniam:-D kopa w dupe by mi sie przydalo dostac

Gorgusia &&&&&&&&&&& aby poszlo gładko i szybko :)

Lotka ciekawe kiedy tak naprawde dopadna Ciebie te bole, za szybkie rozpakowanie sie &&&&&&&&&

Jasminum ja będę z Tobą jak wszystkie rozpakują się mamy podobny termin.

Gorgusia, Milena &&&&&&&&&&&&&&

Ciekawe która z wrześniówek urodzi pierwsza w samym wrześniu.

co do badań też mam oryginały a do karty gin wpisuje

dziś pospałam do 9 i wylegiwałam się do 10.. potem małe porządki zaraz zjem pomidorową i idę na spacer.
jest goraco ale ileż w domu można siedzieć. buziaczkki

Jasio chyba teraz śpi rano trochę pofikał powyginał się.

3majcie sie dziewczyny

gorgusia happy birthday Piekna:p i niech sie dzis rozwiaze to bylby cudowny prezent:)
Future wg mnie Antkow teraz jest za duzo a Gucio to sliczne imie:)
ryba dobrze ze juz jestescie w domu ja tez biore dopegyt:)co do tego drugiego to nie mam pojecia...
milena kciukasy i czekamy na wiesci:)

Ja wczoraj mialam zalatany dzien a wieczorem w koncu burza i neta nie bylo....czujemy sie hmmm dziwnie cisnienie niby oki ale od wczoraj,a dzis to juz mega intensywnie czuje jak Mala napiera glowka na moja.... i az sie stracham zeby nie wyszla za szybko, poza tym brzus twardnieje coraz czesciej a ruchy to tak dla uspokojenia Mamy nie za duzo ale sa bardziej sie wypina niz kopie:)teraz wlasnie mam bole albo jak na @ albo to wzdecia juz sama nie wiem...wiekszosc dla lezymy bo lekarz nas nastraszyl czekamy co pokaze czwartkowe ktg

U Nas widze ruch sie zaczal to chyba dobrze te co moga i juz chca niech szybciutko pojdzie i czekamy na kolejne dobre wiesci:*

Dzięki za odpowiedzi w sprawie badań, u mnie mam w karcie, oryginały są u gina nie mam ich i w sumie, jak ostatnio pytałam to powiedziała, że przecież wszystko w karcie ciązy jest, sama nie wiem :angry:

Future też jestem właśnie ciekawa!

reklama
RISIA podrzuć obiados lubię takie dania:)

Marcelek też się mniej rusza tzn.wsio ok tylko już tak rzadziej niż wczesniej i jak juz sie rusza to takie przeciąganie wiercenie...ale za to jak już zacznie to nieźle tam sobie fika:)

Do góry