Hej, hej
doti za to latanie i zapychanie sloikow masz po dupce, Mama nie uczyla ze jak brzus boli to sie lezy-jesli nie to zaraz Cie tu nauczymy
patrysia jak tam wozio wyprany?
axarai tez mam wlasnie takie skurczybyki jakby przepowiadajace ale nie bola tylko brzus sie stawia, mam nadzieje cale szczescie wizyta juz w czwartek
Future to zdrowka dla Was:*
pauline powolutku z tym wiciem wszystko z umiarem
moj M jako pierwszy sie dowiedzial oczywiscie
kasiazabka i jak z cisnieniem &&&&& zeby bylo oki:*
stokrotka gratki Kochana tez bym chciala miec juz tak wszystko poszykowane, pokupywane i miec ten spokoj psychiczny ze w razie "W" juz wszystko jest chcialabym od jutra zaczac pranie jesli tylko cisnienie pozwoli...
malenstwo ciesze sie ze bezpiecznie wrociliscie z urlopu
polisia a probowalas tego patentu z kapusta na opuchlizne???
maluszek nom pogoda fajna
a M zostal 1 dzien dluzej dzis dopiero pojechal
Tygrysek znowu sie cos dzieje....o ile kojarze to ankieta nie dotyczyla Tego czy ktos Cie tu chce czy nie, a moze zle zrozumialam??
Palemko poprosze o garstke tej energii
gorgusia zazdraszczam tego stanu
&&&& zeby Synciu szybko wylazl
mantezowa ja tez tak podchodze do "tego" tematu raz sie wypowiedzialam i nie bede sie wiecej stresowac przykre to bo myslalam ze tyle sie dzialo na week bo widzialam po stronach ze postow sporo a tu 3/4 znowu klotni, debat itp:/
patrysia ja tez mam takie skurcze dzisiaj ale czytam ze wiekszosc je ma nie sa regularne i nie boplesne wiec sie nie nakrecam mam nadzieje ze to nie juz bo Mala ma jeszcze czas:/
fasolka fajnie ze zakupki sie udaly
Wrocilam po weekendzie a tu wiesci z porodowki od
jumabe super ze ma juz przy sobie zdrowiutka Marysie
Mialam byc wczoraj ale Mek musial jeden dzien dluzej zostac bo autko nawalilo...i tak szafa skrecona i od jutra sie wprowadzam hehe cisnienie przez te dni jak byl oczywiscie na granicy normy no ale to nortmalne tyle emocji uswiadomilismy sobie za za 3 tyg moze juz wracac bo juz bedzie bezpiecznie dla Malej i bedzie mogla wychodzic, oby nie wczesniej bo przy tym cisnieniu nie wiadomo:/ nogi puchna kapucha poki co pomaga ale musze pokazac je ginowi w czwartek ....poza tym musze sie wziasc za pranie i prasownie bo boje sie ze moge nie zdarzyc takze do konca tyg krucho bedzie u mnie z czasem ale zawsze wieczorkiem postaram sie zajrzec co tam na forum tylko prosze juz o zamkniecie "glupawych" tematow po co sie nakrecac i enerwowac, byl czas na wypowiedzenie sie i kropka ja swoje zdanie tez swojego czasu napisalam i nie bede sie powtarzac bo to tylko mojemu Dziecku szkodzi.
Zmykamy spac bo skurczybyki daja sie juz w znaki spokojnej nocki:*