reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hejka:-)
Widzę że Wam się włączył syndrom wicia gniazda a mi się włączyło mega lenistwo ale jutro biore sie za porządki mąż ma akurat wolne prześpi się troszkę to zajmie się Anitą a ja sobie na spokojnie wszystko porbie.
Beacia ja też jutro robię leczo:-)
Pytam się Anitka co by chciała dostać w prezencie od Zuzi a ona samochód niebieski hmm ona lubi się bawić samochodzikami itd normalnie jak chłopak więc chyba będzie trzeba rozejrzeć się za niebieskim samochodem:-)

reklama
a ja sie obudzilam godzine temu bo zasnelam po obiadku :)

zostalam uswiadomiona ze moge nie doczekac wizyty tej drugiej ale jakos nie dochodzi do mnie wizja porodu i tego ze wroce do domu z Olim... nie wiem, dziwnie mi z tym.

a ja czekam na ostatnie przesylki z rzeczami dla Malego i zaczynam wielkie pranie ;).
rany no kurde boje sie...

Lotka no to gratki takiego apartamnentowca! a myslalam ze nie do pobicia mój:))))
heheh jak milo przeczytac ze nie tylko ja jestem taka wielka i nie tylko ja si eboje!:) juz zapowiedzialam emkowi ze drugiego chyba nei robimy bo si eboje ze tego nei przezyje:p boje sie tego bólu , i wszystkiego jak to bedzie ! makabra tyle czekalam na ta chwile a jednak teraz mam takiego stracha ze makabra!

przeszlo mi to pobolewanie już, a skurcze były tylko dwa takie bolesniejsze niz zawsze, więc myslę, że to są przepowiadające, po prostu coraz bliżej juz. Jak się będzie coś dzialo to pojade na IP, a za tydzień wizyta u lekarza.

Martusia, Maja16 fajnie,że nie jestem sama :) tez sie boje:-) jak mam dzien,że wszystko bolii i ciezko jak cholera to sobie mysle moglabym juz rodzic ale jak mam lepszy dzien to mysle niech tak zostanie:-D jak pomysle o porodzie to masakraaa nie wiem czego sie spodziewac...bolu to wiem:-p a ja mam 126 cm

Ryba mysle,że to wlasnie te przepowiadajace, mnie tak od tyg cos chwyta i puszcza, dzis tez bolal mnie brzus jak na @, klocie mialam w okolicy jajnikow ale polezalam i jakos przeszlo. Aaa jak mnie muli synek chyba jest blisko mojego zoladka:-)

Martusia, Maja16 fajnie,że nie jestem sama :) tez sie boje:-) jak mam dzien,że wszystko bolii i ciezko jak cholera to sobie mysle moglabym juz rodzic ale jak mam lepszy dzien to mysle niech tak zostanie:-D jak pomysle o porodzie to masakraaa nie wiem czego sie spodziewac...bolu to wiem:-p a ja mam 126 cm

Ryba mysle,że to wlasnie te przepowiadajace, mnie tak od tyg cos chwyta i puszcza, dzis tez bolal mnie brzus jak na @, klocie mialam w okolicy jajnikow ale polezalam i jakos przeszlo. Aaa jak mnie muli synek chyba jest blisko mojego zoladka:-)

u mnie to nie wiem jakas mieszanka strachu i chyba tego ze moje a raczej nasze zycie juz nie bedzie takie beztroskie tylko podporzadkowane malemu krzykaczowi :p

przeszlo mi to pobolewanie już, a skurcze były tylko dwa takie bolesniejsze niz zawsze, więc myslę, że to są przepowiadające, po prostu coraz bliżej juz. Jak się będzie coś dzialo to pojade na IP, a za tydzień wizyta u lekarza.

ja mam tez skurcze, nieregularne, a raz mnie chwycily takie dwa od kregoslupa idace ze az sie zgielam w pol.

Lotka no to gratki takiego apartamnentowca! a myslalam ze nie do pobicia mój:))))
heheh jak milo przeczytac ze nie tylko ja jestem taka wielka i nie tylko ja si eboje!:) juz zapowiedzialam emkowi ze drugiego chyba nei robimy bo si eboje ze tego nei przezyje:p boje sie tego bólu , i wszystkiego jak to bedzie ! makabra tyle czekalam na ta chwile a jednak teraz mam takiego stracha ze makabra!

terefere, ja mam 123 wczoraj mierzylam :p w ogole tak mi wystrzelil brzuch jakos od 7 msca ze no podziwiac pozostaje lokatora ;)

martusia to naturalne że się boisz u mnie to drugi poród a z każdym dniem boję się coraz bardziej.
Kochana damy radę zobaczysz będzie dobrze

no bo kto jak nie my :)

Hej, hej:)

doti za to latanie i zapychanie sloikow masz po dupce, Mama nie uczyla ze jak brzus boli to sie lezy-jesli nie to zaraz Cie tu nauczymy:p

patrysia jak tam wozio wyprany?

axarai tez mam wlasnie takie skurczybyki jakby przepowiadajace ale nie bola tylko brzus sie stawia, mam nadzieje cale szczescie wizyta juz w czwartek:)

Future to zdrowka dla Was:*

pauline
powolutku z tym wiciem wszystko z umiarem:) moj M jako pierwszy sie dowiedzial oczywiscie:p

kasiazabka i jak z cisnieniem &&&&& zeby bylo oki:*

stokrotka gratki Kochana tez bym chciala miec juz tak wszystko poszykowane, pokupywane i miec ten spokoj psychiczny ze w razie "W" juz wszystko jest chcialabym od jutra zaczac pranie jesli tylko cisnienie pozwoli...

malenstwo ciesze sie ze bezpiecznie wrociliscie z urlopu:)

polisia a probowalas tego patentu z kapusta na opuchlizne???

maluszek nom pogoda fajna:p a M zostal 1 dzien dluzej dzis dopiero pojechal:)

Tygrysek znowu sie cos dzieje....o ile kojarze to ankieta nie dotyczyla Tego czy ktos Cie tu chce czy nie, a moze zle zrozumialam??

Palemko poprosze o garstke tej energii:p

gorgusia zazdraszczam tego stanu:)&&&& zeby Synciu szybko wylazl:)

mantezowa ja tez tak podchodze do "tego" tematu raz sie wypowiedzialam i nie bede sie wiecej stresowac przykre to bo myslalam ze tyle sie dzialo na week bo widzialam po stronach ze postow sporo a tu 3/4 znowu klotni, debat itp:/

patrysia ja tez mam takie skurcze dzisiaj ale czytam ze wiekszosc je ma nie sa regularne i nie boplesne wiec sie nie nakrecam mam nadzieje ze to nie juz bo Mala ma jeszcze czas:/

fasolka fajnie ze zakupki sie udaly:)
Wrocilam po weekendzie a tu wiesci z porodowki od jumabe super ze ma juz przy sobie zdrowiutka Marysie:)
Mialam byc wczoraj ale Mek musial jeden dzien dluzej zostac bo autko nawalilo...i tak szafa skrecona i od jutra sie wprowadzam hehe cisnienie przez te dni jak byl oczywiscie na granicy normy no ale to nortmalne tyle emocji uswiadomilismy sobie za za 3 tyg moze juz wracac bo juz bedzie bezpiecznie dla Malej i bedzie mogla wychodzic, oby nie wczesniej bo przy tym cisnieniu nie wiadomo:/ nogi puchna kapucha poki co pomaga ale musze pokazac je ginowi w czwartek ....poza tym musze sie wziasc za pranie i prasownie bo boje sie ze moge nie zdarzyc takze do konca tyg krucho bedzie u mnie z czasem ale zawsze wieczorkiem postaram sie zajrzec co tam na forum tylko prosze juz o zamkniecie "glupawych" tematow po co sie nakrecac i enerwowac, byl czas na wypowiedzenie sie i kropka ja swoje zdanie tez swojego czasu napisalam i nie bede sie powtarzac bo to tylko mojemu Dziecku szkodzi.
Zmykamy spac bo skurczybyki daja sie juz w znaki spokojnej nocki:*

Troche w oderwaniu od naszych bejbisiow w brzuszku, ale musze sie tym koniecznie podzielic. Mojej starszej corci od jakiegos czasu kiwaly sie dwie pierwsze jedynki (zabki) ale nie wypadaly. No i dzis po 21.00 jak juz szla spac zobaczylam, ze za tymi dwoma juz wyrastaja nowe stale jedyneczki!!!Jedna juz lekko przekrzywiona... Siedzialam i czytalam na necie co zrobic. Mala spac nie mogla wiec podjelam decyzje-wyrywamy!NO i przerazone- i ja i corcia wzielysmy nitke i......POSZLO:-):-):-):-):-):-):-) Przezycie niesamowite. jestem z niej taaaaka dumna!!!!Dzielna dziewczynka. Wrozka zebuszka dzis bedzie miala pracowita noc:-D:-D:-D:-D. Za dwa dni zabieramy sie za drugiego. Spokojnej nocy brzuchatki! Ja pewnie z przejecia spac nie bede:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
RiSiA mam prosbe moglabys sie dowiedziec czemu nie moge wysylac zadnych privow, chcialam napisac do Bestyji dlaczego nie moge, ale do niej tez priva wyslac nie moge, czy to przez twoje ostrzezenie??
pojawia mi sie taki napis
You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.

Do góry