reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

joasia - ty juz mi nic nie przepowiadaj. haha

no witajcie. nowy dzien, nowe siły. ciałkiem nieżle się mam tfu tfu.
upał okropny, moj maż kosi trawe od rana, bo w sobotę mamy znów zjazd familii, a ja mu donoszę tylko wodę. wiec nie daje rady na dworze. szok. pies się wyleguje w cieniu, ale nie wiem jak długo wytrzyma. pewnie trzeba bedzie go wziąć do domu. dobrze, ze u nas w domu chociaż zimno jest. nie wyobrażam sobie w mieszkaniu, na 4 pietrze, tak jak kiedys mieszkałam. teraz mamy stary 200 letni dom, to zanim gorąc wejdzie do domu, to trochę minie czasu.... w nocy nawet zmarzłam jak się rozkryłam, a okno na szerokość było otwarte.

dziekuję za mile słowa odnośnie Antosia, też się cieszę, że cały i zdrowy. dotrwamy ;) musimy.

słuchajcie dziewczyny, chyba wam się nie chwaliłam, ale tak odnośnie tego mycia podłóg.... ja lecę mopem jak trzeba, ale nie zamartwiam się...ale nie o tym.........
w tamtym tygodniu dostałam odkurzacz vieleda robot. smieję się, że od rana cały dzien odkurzam. jestem mega zadowolona. coprawda bateria naładowana odkurza 1,5h, ale ja mogę w tym czasie lezec. bardzo polecam.

reklama
Patrysia czasem warto sie zastanowić nad tym co się pisze... Ty wiesz dostalam te ciuszki od tej laski... ten sweterek nie jest rozmiarem 92 tylko 98-104 :angry:pisze tam jak bym 3-4 lata...dobrze, ze kupiłam inny bo znowu bym nie miała dla Sebka :tak:

Future
kurde ja bym takiego mopa potrzebowąla bo u mnie nie ma co odkurzać :p

Hej laseczki:)
Wszystkim Aniom wszystkiego najlepszego i łatwego rozwiązania:tak:
Ansure ja nie pamietam kiedy myłam podłoge mopem a co dopiero na kolanach.Od dłuższego czasu podłogi to zajęcie męża,mnie od tego boli w krzyżu wiec ta przyjemnosc odstąpiłam jemu.Mopa mam takiego płaskiego,nie zostawia wody,wiec deska tez jest jechana mopem:tak:
marudka i jak tam u Ciebie czekam na wiesci oczywiscie pozytywne:tak:
risia życze poprawy chumorku:tak:
gorgusia gołąbki oj tak ambitnie,ja od jakiegos czasu mam na nie chec ale przy moim wskazaniu do odpoczynku wole nie szarżowac z pracochłonnymi daniami.U nas ostatnio raczej jest to cos w miare szybkiego.Ale jak sie doturlam to za jakies 2 tyg jeszcze zrobie i pożrę:-D
Mama wpadła na chwilke wiec zmykam

RISIA poważnie?u mnie wsio ok było...no patrz...ja bym jej to napisała...ps.to fakt niekiedy trzeba wiedzieć co sie pisze...

Hehe ja wczoraj myślałam o tym zeby położyć sie na plecy ach no ale takie spanie odpada...

Myslałam ze u nas komarów tak nie ma i sobie mysle tam jeden bąbel na ramieniu ok...aż nagle coś zaczeło mi na plecahc i na łokciu swędzić i co?kurka wodna od komarów jak zlicze to z 6 ukąszeń jest:/!

Patrysia noo... za to bardzo jestem zadowolona bo przyszedł mi fajny sweterek nowy, kóry upolowałam na allegro :):) za 14,99 :tak:teraz to już nie ma co pisać do niej... bo i tak jej nie odeśle tego szkoda mojego zachodu... zostawię na za rok...

Wiesz może by ci to jakoś zrekompensowała...bo ogólnie u mnie wsio z ciuszkami i z rozmiarem...ale dobrze ze masz inny i za fajna cenę:))

maluszek to co dzisiaj pijemy do tego ciacha:D Najlepsze zyczenia imieninowe:)
1554.jpg
A moze mamy jeszcze tu inne nieujawnione Anny jesli tak to rowniez najlepsze zyczenia:*

Risia ja tez dzis wypompowana taaa pogoda tzn u nas skwar a na desczyk reklamacja bo poki co nie dotarl:p milego dzionka z Synkiem:*

patrysia takie sny to tylko po "porodowce" heh ja ze wzgledu na remont chwilowo nie mam dostepu do tlc i chyba dobrze ze wczoraj nie ogladalam tego odcinka:p

Ansure ja bym sobie odpuscila to mycie na kolanach uciskasz na brzuszek przeciez....no nie wiem wg mnie to jednak nie powinnas znajdz sobie parobka jak wiekszosc z Nas:p

Future wow swietny prezent szczegolnie dla kobiety w naszym stanie:p sprawdz moze ma tez funkcje prania, prasowania i gotowania hihih

pauline jeszcze troszke juz blizej niz dalej damy rade:)

A my spalysmy jak suselki do 10:szok: po tym szpitalu wyspac sie nie moge:p ale cisnienie super wieczorkiem po calym dniu troszke podskoczylo do 132/82 ale normy nie przekroczylo a dzis rano juz 116/79 takze jestem mega happy i zaraz robie obiadek a pozniej do P. na pogaduchy:) Lilcia mnie w nocy tak skopala ze zasnelam chyba po 2 hehe ale nic wazne ze daje mi powody do tego aby sie nie martwic Kochana Corcia jejku jak ja juz ja kocham nie widzialam jej jeszcze, nie dotykalam a kocham bezwarunkowo piekne to prawda?....jeszcze troszke i bedziemy mialy swoje Skarby przy sobie niemoge sie doczekac tych fotek Mamusiek z bb ze swoimi pociechami:)))

Ajjj pomimo tego skwaru jakos tak mi lekko na sercu czuje, ba wiem ze wszystko bedzie dobrze wierze w to calym sercem i powtarzam sobie codziennie:)

Zmykam milego dzionka Dwupaczki i Trzypaczku Nasz:)

reklama
JOASIA bo będzie dobrze:))

Chciałabym jechac dzisiaj nad jeziorko no ale M czasu niet bo nam tą łazienkę robi...hmm...może jednak uda sie na troche?bo Domis też bardzo by chciał...w ogóle w niedzielę mamy jechac ale jestem ciekawa jak pogoda wtedy hmm...

Do góry