reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie :)

nastala fala upalow i prawie nie zyje, mysle zeby sie na grenlandie czy inna alaske przeniesc hm :p. ogolnie wszystko z nami ok, tylko sil mi brakuje do pomyslow mojej mamy, ktora mnie dobija :wściekła/y: niby 28 stopni a czemu moj termometr pokazuje 31? sie tak nie bawie.

Misiaczek powtarzasz test z glukoza? oj nie zazdroszcze okropne to jest, lepiej pocierpiec przy 75g i miec spokoj pozniej...
Risia ja jeszcze nie pakuje torby. nic nie wskazuje by Maly chcial wczesniej wyjsc a poza tym musze ta torbe przywlec najpierw od mamy. ale super ze taki watek jest to sie nie pogubie bo kazdy mowi co innego i z ich gadania to najlepiej jakbym ze 4 torby wziela :szok:
Patrysia ale Twoje smerfy maja fajnie :) zazdraszczam :)
Ansure ja podloge myje szmata na szczocie bo mamy wykladzine. ale to tylko wtedy jak malza nie ma i nie widzi bo zaraz krzyku narobi ;)

no i nie pamietam dalej straszne to jest :p. Maly dzis sie tak wypial ze polowe brzucha mialam normalna a druga jak jakas gorka ale nie zdazylam zdjecia zrobic... jutro jade na zalozenie holtera cisnieniowego. ech :(

dziewczyny, jakby mnie nie bylo dluzej to sie nie martwcie, nic nam nie jest tylko len coraz wiekszy :D. a w razie co mam nr do kilku z Was to powiadomie. :)

milego dnia :)

reklama
axarai, joasia dzieki za zyczonka, ja też Ania ;)))

wlasnie wrociliśmy z basenu z Hesią, bo zaczęło kropic, i malej w oka mgnieniu wyszły bąble po ugryzieniach. no szok. szybko jej posmarowałam, ale ma takie odczyny, ze szok. zamówiłam juz plasterki i opaski dl aniej, tak, zeby jej nie psikać byle g.... bo to zawsze jakaś trucizna.

no i kropi u nas nadal, ale skwar nie ustaje ...

Dziewczyny topię się poszliśmy do przychodni dowiedzieć się o te badania ledwo się dowlokłam do domu,na szybkiego zrobiłam zapiekankę (siedzi właśnie w piekarniku)mężulek nie długo do pracy,mnie coś mdli fuj:(i jestem śpiąca
martusia ja wogóle nie miałam bo lekarzowi na ostatniej wizycie się przypomniało że nie zlecił mi badania więc muszę zrobić.
patrysia sama bym wskoczyła do basenu a tak to pozostaje mi tylko prysznic
Future wszystkiego najlepszego:-)
Co do mycia podłóg to już "działka"mojego męża:-)

Cześć dziewczyny
Dziś juz nie mam sił was nadrobić - wybaczcie ale mam nadzieje że u was wszystko w porządku.
Ja dziś wzięłam sie za sprzątanie - odkurzanie itd i teraz już padam. Maluszek wierci się a jutro usg - już nie mogę sie doczekać. Jutro wieczorkiem przyjeżdża siostra to też będzie weselej.

a my znowu pokąpaliśmy się w basenie. chociaż tyle atrakcji w taki upał. mała już zmęczona, ale jeszcze ją ciągnie do piaskownicy. to nic, niech się pomęczy, to padnie i ładnie bedzie spała...

reklama
M szedł kosić trawe to wziął Alanka ze sobą także smerfy dzisiaj nieco później pójda spać bo tak zawsze o 20 w łóżkach...

Do góry