reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

zygaaaaacccccc i brzuch boli bleeeeeeeeee, dobrze, ze jutro gin ale pewnie sie znowu dowiem ze panikuje :angry:

axari ja mam juz na szczescie poprane i poprasowane
misiaczek jak glowa, lepiej??
gorgusia grzeczna jeszcze badz i dawaj te nalesniki ale juz heh
maluszek dzieki, ze mi przypomnialas ze jutro Anny bratowke bedzie trzeba nawiedzic heh

reklama
Joasia &&&&&&& proszę oto zestaw kciuków. oby ciśnienie było dobre już ciągle.

polisia ja jadę do stegny gdańskiej niedaleko trójmiasta ale szczerze mimo że stamtąd pochodze to ciężko mi powiedzieć który ominąc który nie.

axarai ja wole w taką pogodę w domu z wiatrakiem siedzieć

ja jeszcze nie prasowałam ale teraz bede prac to i moze poprasuje troche.

gorgusia odpoczywaj trzymaj się. napewno wytrzyma nie wyjdzie szybciej

FutureMamy no to ciężka noc. a krew z nosa może z osłabienie?? odpoczywaj ile możesz, zdrówka

ja dziś przysnełam po budziku a miałam jechac do UP. jadę jutro wczesnie rano. pol dnia dzis w domu przesiedzialam. byłam u ciotki u ktorej wynajmujemy z B mieszkanie. maja do 20 założyć centralne i nic nie robią nawet nie widać by zaczeli a :wściekła/y: od kwietnia się zbierają. już B jest wściekły ja tez.

ostatnio miałam silne bóle wieczorem brzucha i twardy był. pierwszy raz miałam. Jasio kopał i to jeszcze dodatkowo ból stwarzało ale po chwili przeszło. narazie mam spokoj od niech

Dziewczyny pomocy:szok: mały wykonuje jakieś równomierne ruchy o różnym nasileniu od jakiś 30 minut...W tym samym miejscu coś wystaje mniej lub bardziej i jakby podskakiwało, ale szybko, nie jak czkawka...Czuję jego kopniaki i uderzenia w innych miejscach i porusza się w różnych miejscach, ale w tym jednym co chwila równomiernie pulsuje, raz szybciej i mocniej, raz wolniej i słabiej i tak w kółko...Miałyście coś takiego, mam się martwić, jechać to sprawdzić?? Nie wiem co mam myśleć doradźcie coś:zawstydzona/y:

Dziewczyny pomocy:szok: mały wykonuje jakieś równomierne ruchy o różnym nasileniu od jakiś 30 minut...W tym samym miejscu coś wystaje mniej lub bardziej i jakby podskakiwało, ale szybko, nie jak czkawka...Czuję jego kopniaki i uderzenia w innych miejscach i porusza się w różnych miejscach, ale w tym jednym co chwila równomiernie pulsuje, raz szybciej i mocniej, raz wolniej i słabiej i tak w kółko...Miałyście coś takiego, mam się martwić, jechać to sprawdzić?? Nie wiem co mam myśleć doradźcie coś:zawstydzona/y:

ja bym sprawdziła na IP...każda zmiana np jak maluch jest mniej czy bardziej ruchliwy trzeba sprawdzic ...

Maluszek my też nie zrobiliśmy wszystkiego - ani kuchni, ani łazienki, bo kasyt brak

Risia w piątek - dziś trochę lepiej. Jutro jadę do centrum i idę odebrać wyniki. W razie czego będę do niej dzwonić.
Mój też prasuje :)))

Leżakowanie nie wychodzi mi na zdrowie, bo im więcej odpoczywam tym wyższe mam ciśnienie.
A mnie jeszcze mała tak kopała przy obiedzie, że pojękiwałam i powiedziałam jej, że ma nie marudzić i cieszyć się tym co dostaje od mamusi do jedzenia. Zakaz wybrzydzania - i się po mojej dyktatorskiej mowie uspokoiła :D
z mamusią nie ma co dyskutować :D

polisia nom powinnas, powinnas hehe ja zaraz po remoncie ruszam z dzieciecymi ciuszkami tzn wraz z Mama:D

merlin to chyba zarazliwe bo ja tez dzis len:p

martusia tulam:*

axarai ale masz fajowo z tymi wypadami ja bym zalegala jak wieloryb:p

doti hihih nom chyba stekamy, wzdychamy to ustepuja to cisnienie masz jak dla mnie w normie hehe ja po tabletkach teraz mam podobne:)byleby wszystko bylo do konca dobrze z Nami i Dzieciaczkami:) wstawie na pewno fotke "po" :p za szafa sie dzis rozgladalam chce taka NOWOŚĆ! SZAFA GARDEROBA SILVER ! SZYBKA DOSTAWA (2504997630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. musze jeszcze skonsultowac z Mkiem...u mnie tempo ekspresowe hehe wiec mysle ze do konca przyszlego tygodnia tylko nie wiem jak z ta szafa bo czasami sie do 14 dni czeka:/najwyzej ja bede dluzej "na walizkach" bo Lilci komoda juz gotowa:D

misiaczek zazdroszcze tej kawy ja od wyjscia ze szpitala nie tykam tylko inka:(ale wszystko dla zdrowka Malej:)wypij za mnie kubeczek:p

patrysia ja to mam tylko wene a Ty myslisz co zrobic i od razu dzialasz tylko podziwiac:)

gorgusia oj tak tance to juz tylko z tych wooooolniejszych hehe a jak nalesniki posmazone mmmm z jagodami i b.smietana poezja zarzuc jak Ci jeden zostal:D ja tez czuje ze mam spuchniete oczy nawet widze po spojowkach ze zaczerwienione to pewnie wina pogody musimy pic duuuzio bo to przeplukuje nereczki tez malo pilam ale teraz wlewam sobie do 0,5 l butelki i zawsze mam ze soba takze 2 litry w ciagu dnia to pikus:p

maluszek skad Ty masz sile na te wypieki, dania i salatki hehe ja co sie rusze to mysle zeby znowu sie polozyc:pa co do remontu to jak to mowia dom to skarbonka bez dna:/

Risia ja tez chce deszczyk u nas dzisiaj 31 stopni makabra zdychalam na tych zakupach ale na szczescie szybko poszlo:)

Future zdroweczka ja tez mam czesto teraz krwotoki ale w ciazy to normalne nie sa to strumienie:) ciesze sie ze z Synkiem wsio oki i ze ladnie rosnie:)a te bole w kregoslupie przechodziby w strone brzuszka -moze to przepowiadajace??

malenstwo
moze i Twoje bole to przepowiadajace chociaz w tym tygodniu to raczej za szybko szybciej beda to skurcze Braxtona-Hicksa czy jakos tak:)

marudka o Boziuuu nie mam pojecia co Ci odpowiedziec skoro to ruchy to chyba powinno byc wszystko ok ale z 2 strony lepiej to sprawdzic:*tulam daj znac co sie okazalo:*

U nas dzis cieplo niedozniesienia le musialam wiec pojechalam wybrac panele poszlo szybko w castoramie mieli promocje na super jakosciowo panele a ze kolor mi odpowiadal to zapakowalismy wszystkie dodatki i do kasy:) W domku rumor bo Tesciu nadal szalal w pokoju do 19 tej biedaczek siedzial. Mierzenie cisnienia mile zaskoczenie wiec poszlam do Psiapasiolki na pogaduchy godzinka nam zleciala i do domku do Was moje Drogie:)
Moja Corcia przestawila sie jesli chodzi o ruchy tak od czasu szpitala, teraz jest baaardzo aktywna rano i w nocy wrecz kiedy ja chce spac a wiecie juz jak Dzieciaczki teraz mocno nas okopuja hehe w dzien raczej spokojniejsza no dzis wyjatek kiedy ogladalam konspekt z farbami wypiela sie po lewej stronie i tata stwierdzil ze Lilcia zadecydowala hehe

Zmykam kapac sie i spac spimy na nowym miejscu bo u nas remoncik w pokoju gdzie beda malej gratki typu wozek, kojec zabawki i spi mi sie tam superowo dzis gdyby mnie tata nie obudzil po 9 to bym jeszcze spala:p

A wiec slodkich snow :*

reklama
Tak dzisiaj u nas grzalo, jutro niby jeszcze cieplej a w sobote 35st!! to dopero skwar

Joasia
bo ja tez taka glupia jestem czlowiek nauczony na pelnych obrotach,jutro mam imieninki nie dosc,że rodzinka zajedzie to jeszcze spodziewam sie dwoch kolezanek wiec no chcialam czyms ugoscic niby zrobilam salatke polezalam, znow porobilam i odpoczynek ale ciacho ledwo co zrobilam bo plecki tak mnie zaczely bolec,ciezko chodzic schylac i standardowo sie poplakalam, mezu troche pomasowal i jest lepiej takze moglam tu zajrzec i raczej zasne raz dwa:-) innym kaze lezakowac a sama za duzo na siebie biore hehe. Za to jutro nic nie robie!! :-p
Fajna szafa, tez mi sie podoba:-)

Do góry