reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale napisałyście! :D fiu fiu

ja już się nie nastawiam co moje Małe woli, przyjdzie na świat kiedy zechce, podobno chłopcy lubią dłużej posiedzeć :D ale ja już czuję, że on wielki jest, nie mogę czasem się schylić, bo mam wrażenie jakby kija połknęła :szok:

Mam też do Was pytanie istotne :D
wybieramy się nad morze jednak, a co :) tylko na wszelki wypadek chciałabym spisać szpitale w okolicach trójmiasta - pomożecie? który warto a który ominąć? bo ja tam nic a nic nie kojarzę a chcę mieć w torbie taką zapiskę na wszelki wypadek, tym bardziej, że planujemy wypad po 36 tyg.

W ogóle to chyba powinnam zacząć prać i prasować ubranka jak tak Was czytam :D

reklama
A ja planowałam że dzis zrobię dużo - a nic mi sie nie chce - totalny leń :sorry2:
Wczoraj łaziłam po sklepach i widziałam fajne wyprzedaże w smyku (ubranek)
polisia :szok::-D:cool2: aaaaaaaa ja też chceeeeeeee ale sie boje sie !!!!!:angry: no moi znajomi jadą nad morze i namawiają nas ... a ja sama nie wiem :confused::-(

Ostatnia edycja:
jeeeeny jak mi sie chce wymiotowac

bylam u dentysty na ostatnim etapie kanalowego, nie mam pojecia coz mi ona tam napakowala do tego zeba ale straaaasznie chce mi sie tym wymiotowac

Hallo Kochane!
U Nas upały! Wiecie, co mnie najbardziej śmieszy, że jak wieczorem położę się do łóżka, i oczywiście nie mogę zasnąć, to sobie planuję co zrobię na następny dzień, i wiecie co?.....nic mi z tych planów nie wychodzi, bo mi się już nic nie chce! Mój M mówi, żebym może te rzeczy poprała i poprasowała pod koniec sierpnia, a ja mu mówię, czy on sobie myśli, że ja będę miała więcej siły z jeszcze większym brzuszyskiem!
Wczoraj po południu pojechaliśmy nad jeziorko i było cudnie! Dziś zaplanowałam piknik zamiast obiadu na plaży, M po południu tylko wleci po nas i będziemy plażować:-D
Wam też życzę miłego dnia!!!!

Polisia odważna jesteś ;)
ja to się ostatnio boję już na spacer wyjść. Ale jaK czułabym się dobrze to na pewno pojechałabym gdzieś.

Asiu a u mnie 136/87
a z tym ustępowaniem, to my może już takie kule nosimy, że ludziom robi się nas szkoda :-D
potem chcę fotkę poremontową, zaciekawiły mnie te wstawki, a za szafą już możesz się rozglądać ;)
przed porodem to musimy zdążyć z remontem :))))))))))))))

patrysia super że już masz poprasowane masz ubranka ja zrobię to pózniej.
Joasiu cieszę się że ciśnienie mniejsze i oby tak dalej.
Zdrzemnęłam się troszkę Anitka siedziała obok mnie na łóżku i bawiła się kucykami,leżałam nawet nie wiem kiedy usnęłam,wstałam z bólem głowy idę zrobić w końcu sobie kawę może przejdzie.

Hehe kobitki piszecie że ja szybko?ja ogólnie mam tak ze jak cos mam zrobic to zabieram się za to i jakoś faktycznie szybciej mi idzie :p

POLISIA ja nie polecę bo też nie wiem...podziw też bym sie bała :p
JOASIA supe rże ciśnienie obniżyło się:))co do torby to i tak musze na nią poczekac do 14 sierpnia bo wtedy jedziemy na urodzinki taty i wezmę torbę bo swojej nie mam...ale do końcva sierpnia na pewno będzie wsio kupione przygotowane wtedy tylko do torby wpakowac w razie czego :)

Witajcie, ja dziś nie w formie.
Czuję się opuchnięta- szczególnie na twarzy i jest mi niedobrze.
Miałam niedawno bardzo bolesny skurcz, aż mnie pot zlał... Wczoraj z M trochę się pobawiliśmy ( ja już nie wiedziałam co to od prawie pół roku) i może to tego efekty, bo znowu brązowe upławy rano miałam. Jutro mam ktg. Oby wszystko było dobrze.

Joasia- nadal trzymam kciuki za Twoje ciśnienie.
Polisia- jedź, jedź :D W razie czego będziesz miała nadmorskiego Dziecia ;-)

Dziś na obiad naleśniki z jagodami i bitą śmietanką. Jak mi się uda usmażyć naleśniki....

reklama
Do góry