reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Marudka Gratuluję zaliczenia obrony.
Biegunką aż tak nie stresowałabym się jak to tylko troszkę, dużo pij!!! żeby się nie odwodnić. Może 1 tabletka węgla pomogłaby.
A jesz dużo nabiału, bo mnie po tym czyści.
A co do stresu przyszłoczwartkowego :D to jeszcze masz czas żeby zacząć się stresować!!!
Wszystko będzoe ok.
Już trzymam kciuki &&&&

Martusia to wszystko jest tylko trochę odsunięte w terminie i nic się nie psuje. Rozdmu****ę czarne chmury nad Twoja głową tfu tfu tfu :D

Maleństwo ja zawsze mam większość trochę zaniżonych i wg mojej ginki ok :)

witam sie tylko na chwilke

dziewczyny malo mnie bedzie także sie nie martwcie... musze parę spraw poukładać stad będzie mnie mniej...

Joasiu możesz się wytalkować :tak:tylko najlepiej takim dla dzieci... Rossman ma dobre:tak: Nivea jak nie jesteś uczulona to rowniez:tak:ja np talkuję między nogami, zeby się nie odparzyły uda

Anmika no ja myśle :p:p)

Marudka gratuluję obrony :) a w jakich okolicach Cie kręgoslup boli?? jakby się ta "biegunka' utrzymywała sprawdź to lepiej bo niektóre kobiety mają skurcze krzyżowe wlasnie takie od kręgosłupa... możesz się z ginem skontaktować?

Martusia powodzenia na glukozie :tak:

Maleństwo rownież mam wyniki zaniżone, ale dopóki hemoglobina jest ok i żelazo to się nie martwię :-D

ja się wczoraj zestresowałam tak, ze dostalam skurczy :-(leżałam plackiem do wieczora...ale humoru brak dzisiaj także tulam wszystkie brzusie :*

witajcie
Dzis pierwszy dzien wakacji mojej corci :) Niestety jednak juz wiadomo, ze Alicja i jej przyjaciolka nie beda w tej samej klasie:no: I to jeszcze na polecenie ojca Weroniki. Zatkalo mnie jak sie dowiedzilam, ze to on poszedl do nauczycielki. Trzymalismy sie z jej rodzicami od ponad 2 lat a tu taki numer! Moj B. mowi, ze to pewnie dlatego, ze teraz chca sie od nas odsunac bo bedzie male dziecko i moglibysmy ich czesciej prosic o przysluge, a do tej pory bylo na odwrot. poplakalam sie wczoraj jak bobr, ta moja chorobliwa, naiwna wiara w ludzi. Tu na obczyznie faktycznie nie ma co zawiazywac bliskich zwiazkow bo ludzie sa tu niesamowicie interesowni i martwia sie tylko o wlasne dupska, zupelnie gdzies maja innych.
Bylo mi wczoraj tak smutno z tego rozczarowania, ze tak mnie nosilo, ze wymyslilam ognisko. natura mi zawsze pomagala na smutaski. Pojechalismy cala familia do lasku , gdzie sa ruinki i miejsce na ognicho i spedzilismy tam pol dnia smazac kielbaski. Bylo bosko. uwolnilam glowe od tych debili.
W sobote lece do Polski z Alusia. Boje sie troche tego lotu...

monaliza - przykro"słyszeć", że tacy są ludzie. Pomyśl sobie, że tak lepiej skoro okazali się tak kipskimi znajomymi.

fasolka - zaległe ale szczere życzenia urodzinowe dla synka :)) wszystkego naj ..naj :))

Pajkaa - jejku unikaj stresu , trzymam &&&&&&&&&& za owocne poukładanie wszystkich spraw.

Hejka, zgłaszam się po paru dniach. Miałam gści. Było bardzo miło ale nachodziłam się zwiedzając Wa-wę, że jestem strasznie zmęczona.
Dzisiaj o 4 rano pobudka. Jak już wszyscy wyjechali poszłam jeszcze spać.
Już się nie mogę doczekać piątku..USG :))) jeszcze tylko dziś i jutro :happy2:

Hej:)
Marudka gratuluję obrony:tak:Mam nadzieje ze ta biegunka szybko Cię pusci.
Pajka pomyslnego poukładania wszystkich spraw:tak:
Malenstwo ja mac cos ciągle zanizone albo podwyższone i jeszcze nigdy nie usłyszałam ze nie jest dobrze.Ciesze sie ze czerwone krwinki sa w normie bo u mnie był to zawsze odwieczny problem:tak:
martusia glukoza nie zając zdążysz jeszcze wypic te pysznosci.Jutro juz usg a na wizytke jeszcze tylko kilka dni i tez sie doczekac,głowa do góry:-)
amnika no pewnie ze pamietamy.Fajnie z tym starszakiem,duzy juz chłopczyk i faktycznie miło by było z nim sierpien spędzic:tak:
A ja dzis cos nie w humorze,denerwuje mnie to lezenie a jeszcze bardziej bałagan panujacy wokoło.Syn wczoraj porozwalał co sie dało zabawki,kredki i inne szpargały,w zlewie rosnie a ja musze na to patrzec:wściekła/y:
Artur wczoraj spał jak wstał to pojechał na nocke wrócił zjadł i pojechał na fuche,mówiłam mu ze mógłby poswiecic 15 min i pozbierac ten złom z podłogi ale puscił drugim uchem to,mógłby dzis nie isc,tylko kiedy indziej ale chce to skonczyc,a ja bede musiała jechac 18km z alanem do dentysty bo nie ma komu a nie chcem juz tej wizyty odwoływac bo ma spore dzióry w czwórkach i zaraz bedzie po zebach,to tylko mleczaki ale widze ze mu dokuczaja te ząbki bo sie slini i grzebie w buzi.Ten mój mąż niby wie ze mam lezec ale jego sprawy wazniejsze,wiem ze pracuje duzo i dorabia i nie ma go wiecznie bo charuje na nas i nasze długi i doceniam to ale to co sie w domu dzieje nie wiele go interesi,woli sie o cos przewrócic niz schylic i podniesc i to mnie wnerwia w obecnej bezsilnej sytuacji bo nie mam wpływu na ten syf.Juz taki ten mój chłop ze trza go prosic łopatologicznie:crazy:To sie pożaliłam.
Synus przyszedł z piaskownicy,nie chce mu sie tam siedziec samemu i mi tu serenade na gwizdku wygwizduje,jak miło,az uszy puchna:-p:baffled::-D

Hej Pikne Mamuski:)

U nas dzis pogoda w krate, dzis odchorowuje wczorajszy dzien bo jutro znowu do miasta na szkole rodzenia a bez auta wiadomo wszedzie trzeba bedzie na stopkach ktorych i tak juz nie czuje, ale damy rade:-D mam nadzieje ze bedzie warto bo kumpele chwalily sobie ta szkole tym bardziej ze zajecia sa w szpitalu w ktorym bede rodzila:)

pauline hehe musi byc mega wygodna:)

*martusia Ty to masz peszka z tymi labolatoryjnymi sprawami jak nie zaspisz, to nieczynne heh no i znowu km zerobione na darmo tulam.... &&&&&& za jutrzejsze USG ja tez mialam wczoraj pierwsze USG bez Tatusia troszke przykro ale dobre wiesci o zdrowiu Malutkiej wszystko wynagrodzily:) dla kumpeli &&&&& tez zeby wytrzymala z takim facetem ktory widzac Syna nie wierzy ze to jego..idiota no niestety idiota nie ma innego slowa...

mantezowa ooo moja P ma takie w komplecie wypoczynkowym nawet zartowalam ze jej zabiore do karmienia bo sa naprawde wygodne:)chyba sobie zakupie bo w sumie niedrogie sa, dzieki za linka:)

marudka tulam niech to cholerstwo zostawi Cie w spokoju i szybko minie:) super ze sie obronilas oooogromne gratki:* powodzenia dla A na obronie to moze najpierw na USG skoczcie bedzie mial w razie czego czym sie tlumaczyc komisji heheh ze ma chwilowy zanik bo przed chwila widzial Wasze Malenstwo na ekranie...rozmiekczy ich hihih

malenstwo pisalam na watku nie baw sie w lekarza:p interpretacje zostaw specjaliscie i sie nie nakrecaj:*

Pajka postaraj sie nie stresowac, lez i wypoczywaj tulam mocno i caluje brzusia:***
monaliza co za czlowiek brak slow....dobrze ze spedzilam czas na odstresowaniu sie z rodzinka na lonie natury:)zycze udanego bezstresowego lotu tulam:*
Zmykam do P. i Jej szkrabow chodzi na prawko ide posluchac i przypomniec sobie jak to bylo hihih

Aaaa najwazniejsze za 8 dni zobacze sie z Mkiem:-):-):-):-):-):-)

reklama
Hallo Kochane!!! Od wczoraj mamy internet!!!! Dwa tygodnie bez neta, to masakra!!!! Spróbuję chociaż trochę doczytać co u Was;-)
Monaliza tacy są ludzie niestety! Mój M jak przyjechał tu do Niemiec poznał taką polską rodzinę w naszym wieku. I tacy mili byli, jak M znalazł mieszkanie, i musiał trochę wyremontować, to kolega zaraz zaproponował, że może pomóc, bo budowlańcem w DE jest. Trochę średnio mu ta pomoc wychodziła, bo on w zasadzie malarzem jest, więc kafelki na podłodze nie równo leżą i takie tam. i nic by nie było w tym co piszę nic dziwnego, gdyby na koniec nie powiedział do mojego M, że go policzy za pół ceny i chce od nas 500e:crazy: I tacy właśnie są ludzie, a wszystko przez to, że M trochę zakupów porobił, meble, pralkę i takie tam i chyba ich szlag trafił, że My mamy a oni nie!
Ot to się użaliłam, teraz idę poczytać co tam u Was!
A wiecie co tam u naszej Mebybaby? Cały czas o nich myślę!!!!

Do góry