reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

jejku ale miałam intensywny dzien

Ryba
każdy zrobi jak uważa bo jestem zdania, ze nt finansów się nie dyskutuje:p natomiast nie zakladajmy, ze jak nie zaplacimy to nas oleją...bo tak nie jest,.. wynierajac szpital trzeba patrzeć na wszystko...

Joasia :-D:-D

Do-It
gdyby to nie był kuzyn M powiedziałabym co o tym mysle...

ja szpital mam wybrany :) przede wszytskim dla mnie na pierwszzym miejscu jest ważna opieka dla dziecka nie dla mnie... zależy mi na tym, ze jakby cokolwiek działo się z dzieckiem wiem, ze ma rewelacyjną opiekę...

co do lekarza ja wydałamw sumie jakies 400 zł... wiec nie za dużo

reklama
uhuhuhu ja ostatni raz na pewno nie piłam w Sylwestra, wtedy już wiedziałam i czciliśmy wszystko picollo :D w Sylwestra robiłam drugi test, więc miło było :D hahaha

Co do kosztów, to jak czytam Wasze to aż jestem przerażona, ja byłam 3 razy na usg prywatnym po 130 zł i do tego witaminy, dentysty nie liczę bo to i tak trzeba ogarniać, więc cieszę się mega, że chodzę państwowo, nie jest źle :D

teraz widzę temat szpitalny, ja myślę o warszawskim bródnowskim lub bielańskim, bo do nich najbliżej, ale w ogóle nie orientuję się, czy jak z marszu pójdę to będzie sala na rodzinny poród? jak to w ogóle jest :O
Tyle się mówi o rodzeniu po ludzku, ale troszkę nie bardzo wierzę, że tak to wygląda w praktyce :)

A Maluszek się wierci mega, ja lubię dotykać brzuszek, nawet nieraz dostaję kopniaczki tam gdzie dotknę, nie głaszczę, ale ręke przykładam, mam wrażenie, że Maleństwo reaguje na mój dotyk, bo jak inni dotykają to cisza :))
ogólnie to obecnie się mega wierci, czy siedzę, czy leżę, nie wiem, czy on w ogóle śpi? chyba tylko jak chodzę lub pływam, a jednak wiecej siedzę :O

Fasolka mi też ciężko z upałami, najgorzej w nocy, jakoś spać nie mogę...

Joasia hahah miałam ostatnio dokładnie tak samo, jak trzymałam innego Malucha :D

Ja ostatni raz piłam alko w pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia,bo nie podejrzewalam,że mogę być w ciąży. Był bal do rana :D a w drugi dzień dla żartów test zrobiliśmy i bach...dwie kreski i szok ogromny :)

Mały ciagle wierci nogami...chyba ma tak jak ja jak zasypiam. Też wiercę stopą :)

Dziś chłodniej. Lepiej będzie spać. Hurra!

WITAM:)

Smerfy jeszcze śpia a ja zaglądam:)

PALEMKO ale klopsik ci się szykuje:))najwazniejsze że zamknieta!trzymkaj się w 2w1 :)

Ja zabalowałam z alko ostatnio w sylwestra :))my ogólnie nie pijemy takze mi nie tęskno;))

Witam dziewczynki :-)
Palemko to juz duza;-)dziewczynka ,dobrze ze szyjka zamknieta ....ja jutro wizytuje stracha mam ale usg dopiero ok 30 tyg mi gin zapowiedział wiec pewnie sie jutro nie dowiem jaka mała duza i czy to lozysko sie dzwigło ....

wczoraj z kumpela rozmawiałam za tydzien ma termin tez ma cukrzyce i mała wazy tylko ok 2300 malutka z powodu szybko starzejacego sie łozyska przez cukrzyce ....i teraz sie martwie jaka moja jest:eek: choc diabetolog mi mowiła ze duza moze byc......na dwoje babka wrozyła:baffled:

Hejka , witam w chłodny wtorek:)
Napisałam się ..padl net.. no i od nowa..
Joasia - co do olejku : , pewnie się skuszę i oczywiście dam znać jakie będą rezultaty heh
http://www.ecospa.pl/olej-slodkich-migdalow-p-17.html

no 3 raz piszę i mam już normalnie dosć, coś nie chce zapisać zmian!
ale tak na szybciocha dopisuje
Fasolka - ja też czekam na USG do 30 TC, jeszcze 9 dni UFFF
Palemka - super, że jest OK i dzidzia rośnie :)
Merlin- dzięki za uwagi o Karowej. Ja mam namiar na położną ..chcę sie z nią spotkać..zobaczymy!

Ostatnia edycja:
reklama
nagapalma jakkkaaa duża dziewczynka!! ponad 1300 gram... juz sie nie moge doczekać kiedy dowiem się ile Moja waży:):)
a ja trzasnęłam sobie wczoraj femibion za 68 zl!!! jak mi w aptece powiedziała cenę to zamarłam, ale to sa kapsulka i tab na 30 dni, chociaż wczoraj kapsułka mało mnie z tego świata nie zabrała bo czułam się jakby stanęła mi w gardle
nie mam pojęcia ile konkretnie poszło pieniążków podczas ciąży, ale do tej pory to ja jeszcze dla Dzidziuli nic nie mam.... oprócz jednych śpioszków i jednych body
poród rodzinny - o to jest pytanie....rozkminiam czy zmuszać M czy nie..bo on tylko z pozoru jest twardy....i przypadkiem to może być tak, ze to ja będę musiała się nim zająć a nie on mi pomóc
nom ale to jeszcze trochę ponad 10 tyg:)

Do góry