kocham wiosne polskie pomidorki, ogoreczki swieze, szczypiorek mniam
nadrobilam hurra
fasolka super, ze na wywiadowce oki, moze wklej suwaczek Coreczki, bo nie wiem ile ma lat heh, mam nadzieje, ze wyniki beda oki, milej kawki, wspolczuje azs, wiem co to za choler....,super, ze auto juz bedzie
jumabe ja tez sie zastanawiam czy na nfz mi plec powiedza, w pierwszej ciazy powiedzieli, ale to byl inny lekarz
a mi lekarz szyjkinie ogladal juz dlugo...
futuremummy super, ze u lekarza wszystko oki i mozesz jechac w gory, mnie tez po cesrace boli rosnacy brzuch, a Komunia i wesele super, ze sie szykuja, ja bardzo lubie takie spotkania
joasia ksiazke znalazlam u mamy, wiec to chyba jej, ale fajne takie starocie, nawet druk na niektorych kartach juz prawie wyblakl, a basnie wciaz aktualne...
maluszek pokaz fotki poremonotwe
lotka zdrowko przesylam, ja kolejne ciaze planuje za 10 lat, nie wyobrazam sobie, ze mialabym juz nie byc w ciazy, mam nadzieje, ze w ciagu tych kolejnych 10 lat gwaltownie sie wzbogace np. wygram w totka co bedzie mnie na te dzieci stac
gorgusia nie stresuj sie bo dziecku zaszkodzisz, wiem, wiem, latwo sie mowi, a wlasciwie pisze, milych zakupow i zblizajacego sie wesela, my idziemy 12ego maja
joasia, maluszek jak to rocznica slubu drewniana to ja kiedys widzialam drewniany walek na prezent zeby zona meza w ryzach trzymala he he a tak na powaznie to ja bym chciala taki portret
misiaczek &&&
anmika ja sie boje takich wymyslow bo zawsze sobie smug narobie
szysza milego wieczoru