reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusiu M jest ale śpi, bo jest po nocy a rano pracował koło domu a znów idzie do pracy na noc :( Widziałam go dziś przez cały dzień może 10 minut :( Poza tym kiepsko się czuję... teraz wstałam z łóżka to poczułam takie ukłucie w podbrzuszu po lewej stronie (tak jak gin trzymała głowicę USG jak oglądała tego krwiaka) że aż mnie zwinęło.... ja chcę żeby już była noc :( :(

reklama
Patrysia, ale też sobie zapodałaś suwaczek:tak: czarujesz, czarujesz:tak: ja też uznaję, że różowy to najpiękniejszy kolor na Świecie:-)
Bubuś uwielbiam noc, tylko wtedy mnie nie mdli:sorry:

Ja też mam kłócia takie ale to od więzadeł rozciągających sie...hmm za duzo siedze dzisiaj bo mnie coś krzyże bola...niedługo położe dzieci spac(albo M to dzisiaj zrobi) i sama mykne do łóżka...

AXARAI hehe :p:D

heheh a wiecie co nam sie strasznie marzyly blizniaki:) naprawde :) i mialam nadzieje ze beda bo mamy w rodzinie i moja mam tez miala blizniaki ale no jest jeden ale najwazniejsze ze choc ten jeden jest:)

Axarai martwiłam się!
Martusia ja nie wiem, jak Ty wytrzymałaś! :D

Jak za długo stoję to mnie tak ciągnie w brzuszku, też tak macie?

Martusia niestety synek ma wysokie podbicie i 90% bucikow na niego nie pasuje... a te co pasują kosztują pow 100 zł :-Djedyne na kozaczki w CCC udalo nam sie upolowac i pasowało to zaplaciłam 20 zł za nowe...a tak to niestety wszystko ze skóry i pow 100 zl.Ale na razie pasują mu zeszłoroczne praktycznie nie są zniszczone...mam nadzieje, ze na wiosnę pochodzi w nich a kupię mu na jesień:-)

Axarai no masz szczęscie, ze wrócilaś:)

Ja mam dzisiaj jakieś takie kłucia po lewej stronie niziutko, ale z tego co mi się przypomina to z Kackiem też tak miałam, i mimo, że tak na prawdę, to ciążowy brzuszek mam żaden to jestem taka wzdęta, plus mój tłuszczyk, że wyglądam co najmniej na piaty miesiąc:-D
Polisia ależ u Ciebie zleciało, toż już 13 tydzień prawie:tak: Pajkaa ja to jestem cały czas, tylko mam humor podły przez te mdłości i się nie odzywam:-D Mój Kacper też ma wysokie podbicie i pani w sklepie obuwniczym powiedziała, ze powinien nosić tylko wiązane buty, a nie na rzepy, bo one są źle szyte i nawet dzieciom o zwykłym podbiciu przeszkadzają.
I w ogóle wyglądam jak słoń!!! Muszę cały czas coś mielić w paszczy, bo jak nic nie jem, to zaraz mnie mdli i mam taki gorzki smak w buzi, staram się jeść jakieś warzywa, owoce, wszystko co nie tuczy, ale jestem słoniem i już! Ma któraś taką masakrę, no niech mnie pocieszy!

reklama
polisia ja tez nie wiem jak wytrzymuje dopiero 8 marca bede sie umawiac na usg chodze glownie na NFZ a wg NFZ pierwsze bezplatne usg to 11-13 tydzien

Do góry