reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witajcie!
Ja coś niewyspana. Nie dosc ze Młody przyszedl do mnie w nocy i sie rozwalała w poprzek, to jeszcze sie obudziłam z jakąś mega zgagą bleee nigdy więcej!
teraz kawa i może jakoś dojdę do siebie :-)
Miłego dnia!

Wątek "zdjęciowy" usunięty.... jak by co to nast raz się będę pytać.... zeby mi nie było więcej marudzenia hehehe
lece do sklepu, a pogoda tragiczna, deszcz, błoto na drodze, masakra...

witam z rana.jestem w parszywym humorze pomimo pieknego slonka za oknem.rano przyszla @ i nici z dzidziussia.musze poczekac na nastepny cykl,ale jutro zrobie jeszcze raz test,dla pewnosci .

witam z rana.jestem w parszywym humorze pomimo pieknego slonka za oknem.rano przyszla @ i nici z dzidziussia.musze poczekac na nastepny cykl,ale jutro zrobie jeszcze raz test,dla pewnosci .
przykro mi, szczególnie, że tak się nastawiałaś...znam to z autopsji, chociaz w sumie niedługo się staraliśmy o drugie dziecko. no i do roboty w następnym cyklu! :-)

agatka 13 - szkoda :-( ale następnym razem się uda :tak:
Myśle że jeszcze nie jedna z nas się tu pojawi z nadzieją a później trzeba będzie odejść bo to jednak nie teraz .
Mam nadzieje że dziewczyny które są juz pewne nie mają nic przeciwko temu że mimo niepewności coś tu skrobniemy :-)

reklama
Witajcie :)
U nas noc dobra, ale i tak jestem nie wyspana ;-) wstałam o 6 i do pracy, wróciłam godzinkę temu, jeszcze spacer z psem no i jestem. Na śniadanie zjadłam dziś chleb z masłem i pieczarkami marynowanymi choć sam widok chleba mnie odrzucał. Teraz leżę, bo brzuch mam wydęty jak w 4-5 miesiącu i obolały po 8 godzinach stania.
Witam wszystkie dziewczynki z nadzieją na brak okresu i trzymam za Was kciuki mocno!

Do góry