reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witajcie dziewczyny.czy moge tak po cichu do Was dolaczyc?bo wszystko wskazuje na to ze zostane mama we wrzesniu.mam wszystkie mozliwe objawy ciazy a testy nadal pokazuja tylko jedna kreske,chyba poczekam jeszcze kilka dni na testowanie bo cos mi sie zdaje ze za szybko je zrobilam.przyjmiecie mnie?

reklama
witajcie dziewczyny.czy moge tak po cichu do Was dolaczyc?bo wszystko wskazuje na to ze zostane mama we wrzesniu.mam wszystkie mozliwe objawy ciazy a testy nadal pokazuja tylko jedna kreske,chyba poczekam jeszcze kilka dni na testowanie bo cos mi sie zdaje ze za szybko je zrobilam.przyjmiecie mnie?

Witamy, witamy! Kiedy masz termin spodziewanej miesiączki?

dziekuje za przyjecie a termin mam na 02.01.musze sie uzbroic w cierpliwosc.to nasz 5 rok staran i piec poronien mam za soba.juz myslalm ze sie nigdy nam nie uda,alez bylaby niespodzianka na urodziny mojego meza:-).
ja tez juz w pizamce i przy piecu siedze i tyleczek sobie grzeje bo mi w nogi troche zimno.

dziekuje za przyjecie a termin mam na 02.01.musze sie uzbroic w cierpliwosc.to nasz 5 rok staran i piec poronien mam za soba.juz myslalm ze sie nigdy nam nie uda,alez bylaby niespodzianka na urodziny mojego meza:-).
Przejść nie zazdroszczę i mocno trzymam kciuki za powodzenie!

Moje dziecię zjadło 1,5 kromki chlebka z masełkiem i pastą jajeczną... Ja też:szok:... a nie powinnam:wściekła/y:... Ale pyszne było - ze szczypiorkiem... No, nic nie poradzę, cebula i pochodne są bardzo smaczne :-D:-D

agatka13, ja pierwszy test zrobiłam chyba na tydzień przed spodziewaną @ i wyszedł negatywny - pomyślałam, że nic z tego znowu nie będzie i ten w dniu spodziewanej @ zrobiłam tylko żeby się upewnić, a tu II kreseczki!! Będziemy trzymać za Ciebie kciuki!!!

A sprawdź jeszcze jak czuły test masz... i jakie objawy Ci towarzyszą? :-)

reklama

witaj agatka13 :-) i trzymam &&& za to zeby jednak @ nie nadeszła

Przejść nie zazdroszczę i mocno trzymam kciuki za powodzenie!

Moje dziecię zjadło 1,5 kromki chlebka z masełkiem i pastą jajeczną... Ja też:szok:... a nie powinnam:wściekła/y:... Ale pyszne było - ze szczypiorkiem... No, nic nie poradzę, cebula i pochodne są bardzo smaczne :-D:-D
ja sie objadłam na wieczór chlebem z samym masłem, i cos mi niezbyt...... ale taka chcicę dzis mialam :-D

Do góry