reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Echhhh... zrobiłam sobie tościka z oregano... prawie jak pizza...:-D:-D

Bunny, ok, jak coś będę miała ładnego, to na pewno dam znać.
tego tosta było jeszcze posmarować rozgnieconym czosnkiem zmieszanym z odrobinka przecieru pomid albo z pomidorami z puszki.......

ok juz milcze ;-)

reklama
tego tosta było jeszcze posmarować rozgnieconym czosnkiem zmieszanym z odrobinka przecieru pomid albo z pomidorami z puszki.......

ok juz milcze ;-)
A na to wpadłam :) Czosnek granulowany poszedł + ketchup + oregano...:-D:tak::-D:szok: Ciążowa inwencja nie zna granic :-D

Mam jeszcze bagietki czosnkowe w lodówce...

A potem się będę dziwić, skąd się wzięło te 4kg w miesiąc....

Ostatnia edycja:
Hej,

wpadłam tylko na chwilę się z wami pożegnać. Może jeszcze się uda że urodzę we wrześniu ...

trzymam za was kciuki!

reklama
no testów to ja tutaj dużo już wstawiłam tylko że na wątku starankowym .... kreska zaczęła się robić jaśniejsza czyli beta spadała i już wieczorem bolał mnie dość mocno brzuch a o 06:00 rano się obudziłam z bardzo mocnym bólem i dostałam @ :(

Do góry