reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

haaaaalo , ja mam dzis rowniez jakis przyplyw sil. Umylam lodowke, bo juz z niej smierdzialo, serio, zapuscilam ja troche :zawstydzona/y: troche salonu i ciuszki malego zanioslam na gore. Zrobilabym ciasto z truskawkami, ale... nie chce mi sie isc do sklepu jeeeej niech ktos mi przyniesie make...

Gorgusiu gratuluje powrotu do domu

ja to juz w ogole zwatplilam i jakos czuje, ze wkrtoce nie urodze :/ niby czas, ale surrealistyczne uczucie ten zblizajacy sie porod.

reklama
Joasia gdzie się podziewasz?
Merlin to ile szklanek już poszło?
Ja byłam ciachana 3 razy, i ani razu nie czułam, za to szycie to masakra! Z Kacperkiem miałam 2 szwy, a szycie bolało jak jasna doopa, a ta co mnie szyła, to mówiła, że przesadzam! Człowiek taki głupi jest, i nic nie powie, a nie mają prawa szyć na żywca! Już się nie dam! Później słyszałam, jak się chwaliła, że tego nie użyła przy porodzie, albo tamtego, chyba nagrody jakieś dostają za tani poród!

zapomnialam o Merlin no ciekawe co tam ale jak pisala ze 2 szklanki wod to sporo... no czekamy na wiesci :)

a ja mam ochote na tiramisu ale tam alkohol jest. i jajka surowe. moze jest jakies inne dla ciezarnych? malz mi mial kupic dzis karpatke do zrobienia i nie kupil :-(

Axarai nie mozna sie dac pewnie ze nie :) moze same nie rodzily nie wiedza nic o bolu :p
Ayni nie mow hop ;)

ja z tego wszystkiego zrobilam sobie koktajl truskawkowy z maslanki bo jak wlazlam dzis na wage to sie rozczarowalam. Podobno juz nie powinno sie przybierac :wściekła/y: 16 kg na plusie... a jeszcze pare dni temu bylo 14 :dry:

Hej dziewczynki :-) ja już spakowałam torbę mam chyba wszystko :-D jakieś drobne kosmetyki tylko muszę wrzucić i krem jeden ale jeszcze go nie kupiłam. Brzuch mi się napina kilkanaście razy dziennie chyba czuję jakieś skurcze ale pewna nie jestem. A wizyta dopiero 30.08 a może pójść wcześniej?:confused:

reklama
w kwestii nacięcia, czytałam gdzieś,że już się tego nie praktykuje, ale fakt powinno być na skurczu i szycie na znieczuleniu :tak:
moja mama twierdzi,że mnie urodziła migiem i nic nie poczuła :szok:, natomiast jak ja szyli to bolało i też ją położna ochrzaniła,że sceny robi jak przed chwilą była cicho :wściekła/y: no, ale to było 34 lata temu :-D
ja nie wiem jak dam rade jak taki niski próg bólu mam :no: :baffled: :szok:

nie róbcie mi smaka na fryty bo ostatnio zakupiłam paczke i leżą w zamrażalniku obok pudełka lodów czekoladowych :-D

Kacperk słodziak :tak:

Do góry