reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
aaa ja nie napisalam, a Milenka juz w domu, Mały tylko został na cieplarce jeszcze kilka dni. ją wypuscili, bo przepełnienie maja... moze sama cos wiecej sie odezwie ;-)

A ja dziś tylko 5h robiłam przetwory :)))))))))
:-D
mój M już nie może na nie patrzeć

A. z tekstem jak 2 lata temu do mnie "Nie będę Córki po łbie stukał" ;-)

ale jaja :-D:-D:-D

Hej Hej!
Jesteśmy w domu :-)
Kacper po po porodzie ważył 3100g i mierzył 51cm. Maluszek- wszystkie ciuchy są za duże :-)
Teraz słodko śpi po jedzonku- szamie około 40min, a później śpi 2-3h. W nocy troszkę częściej się budzi, ale dajemy radę. Całe szczęście już w domu...ufff. Buziaki!

Dziękuję za kciuki i gratulacje! Jesteście wielkie!
Powolutku będę Was nadrabiać.

gratuluję
super :))))))))))))))))))))))

Risia więc wyjdzie w praniu :)

Ryba trzymam kciuki &&&&

Patrysia to miałaś nieźle z tym brzucholkiem. Mógł się odwrócić...

Fasolka mój też robi takie wystraszone oczy :D

Wróciłam z pogotowia. Noga skręcona. Gipsu mi nie dali. Mam leżeć i robić zimne okłady. Jak bardziej spuchnie i zrobiłby się krwiak jutro znowu mam się pojawić na pogotowiu i dadzą mi szynę na nogę. Mam nadzieję że będzie jednak ok.

Ja poproszę frytki!

Samo nacięcie nie bolało, szyli też na znieczuleniu, ale cała się trzęsłam przy tym szyciu, a sex przez pół roku mnie nie cieszył, bo szew mnie bolał!

A pamiętam jak położna wzięła te nożyczki do ręki i przez myśl mi przeszło, żeby jej powiedzieć aby nie nacinała, ale jakoś brakło mi języka. Tym razem nie dam jak powiedziłam jak wyprostuję nogę to oby tylko jej nożyczki z ręki wypadły!

Wróciłam z pogotowia. Noga skręcona. Gipsu mi nie dali. Mam leżeć i robić zimne okłady. Jak bardziej spuchnie i zrobiłby się krwiak jutro znowu mam się pojawić na pogotowiu i dadzą mi szynę na nogę. Mam nadzieję że będzie jednak ok.

Współczuje..jeszcze teraz nogę skręcić:-(Ale nic się nie martw wszystko będzie dobrze, byle noga szybko do swojej sprawności wróciła;-)

reklama
A wiecie może czy altacet można stosować w ciąży? Lekarz na pogotowiu mi zlecił robienie okładów z lodu i właśnie altacetu. Jutro wprawdzie idę do gina, więc się jeszcze podpytam.

Do góry