reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

gorgusia - właśnie pokazałam Nataszce kuzyna;-) z BB i jej tłumaczę, że mogłaby sobie juz tez po mału wychodzić hehe :-D cudny syncio, zazdraszczam, że już jesteś po no i oczywiscie gratuluję Kacusia mamusi :tak:;-):-):-D

a mi się macica coś zaczęła częściej stawiać i boli jak na okres, nie wiem ... ale nie jakoś bardzo, tak poprostu jakby @ zaraz przyjść miał ... się nie znam ... czekam... se fryty smażę, która chetna ?????????????:-p:-p:-p

reklama
Ja też czułam cięcie i pewnie etz w złym momencie mi cieła bo w sumie w tym momencie ani nie parłam ani skurczu nie miałam a to chyba nie tak powinno być?chyba ze sie myle...

GORGUSIA witaj juz z Kacperkiem w domku :)))

Z tego co wiem to ciąć powinno się na skurczu, bo wtedy sie nie czuje, albo nie aż tak bardzo...jak widać zdarzają się położne które nie patrzą na to i tną kiedy im pasuje.. Mi wczoraj gin powiedział, żebym się nastawiła na to, ze nie każda położna jest super, bo zdarzają sie i takie u nas w szpitalu, które do pierworódki lekarza w ogóle nie wzywają chociaż powinny, i dopiero jak jakieś komplikacje sie zdarzają to wtedy łaskawie proszą o lekarza...

Gratuluje wspaniałego Synka!!

Dobra spadam, połaże trochę :tak: może coś mnie "chyci" teges szmereges :-)

fasolka - zostawiłam specjalnie porcję dla ciebie w kuchni na blacie i jak poszłam do łaźni, to niedobry mąż pożarł wszystko :szok::tak::-D:-D

Dobra spadam, połaże trochę :tak: może coś mnie "chyci" teges szmereges :-)

fasolka - zostawiłam specjalnie porcję dla ciebie w kuchni na blacie i jak poszłam do łaźni, to niedobry mąż pożarł wszystko :szok::tak::-D:-D

Jak mogł:szok: :-D :-D :-D Palma połaz połaz ,ja z utesknieniem wypatruje kiedy napiszesz ze rodzic jedziesz , ja w poniedziałek ide ustrojstwo sciagnac i chciała bym w sierpniu jeszcze urodzic:-p :-D a co tak sobie wymysliłam SZymon jest 26 czerwiec Dorota 28 lipiec to Pati mogła by byc 30 sierpien :-D :-D :-D

Gorgusia witajcie w domku :) syncio śliczny taki słodziutki i grzecznie wyglada:-p hihi fajnie,że masz juz Kacperka kolo siebie i porod za soba... jak bedziesz miala czas to czekam na wiesci z porodu :-p

oj ta Joasia dostanie w dupe!! stresuje nas:(

reklama
o rany a coz to sie dzieje? rozpakowanie pelna para :p

Joasia nic nie pisala martwim sie troszke..
Gorgusia ale sliczny chlopaczek, fajnie ze juz w domku :)

mi juz sily powracaja na szczescie bo inaczej to bym chyba ostatni miesiac przelezala a nie chce. jeszcze musze dokupic ostatnie rzeczy dla Oliego a malza samego nie puszcze bo kupi nie to co trzeba ;)

ide pozwiedzac zawalone forum :p

Do góry