reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemko a ja bym chyba pojechała :p taka to juz ze mnei panikara ale jak Future pisze zrob jak Ci serce podpowiada!!!&&&&&&&&&&&&&&&&

ktora dzis pełna energi wpadnie do mnei poprasować???

reklama
jumbabe sliiiiczna Coreczka gratulacje jeszcze raz Marysia to przecudny cukiereczek:)

axarai wow 31 stopni u Nas dzis nawet, nawet ale i tak poki co siedzimy w domku:)

Risia tez jestem ciekawa co Ci doktorek powie moze juz sie zaczelo:p ja tez czekam na diagnoze co z tym cisnieniem moze mi dawke leku zwiekszy...okaze sie jutro:)badzmy dobrych mysli:)

*martusia tak to jest Nasze Dzieciaczki maja juz swoj rytm dnia i coraz mniej miejsca:) a z ta szafka to dobre hehehe

Palemka a czy to sa glutowate uplawy moze to ten czop???? jedz do ginka i daj znac koniecznie:*

żaden z moich psiaków jak zostawał sam to nie wył i nie szczekał :tak:
ale jak mieszkałam w Wawie to 2 psy sąsiada z góry rzeczywiście wyły 2h po jego wyjściu, nie wiem czemu tak się dzieje :-(

skończyłam dzis prasowanie małych ciuszków i nawet spakowałam obie torby do szpitala, brakuje mi tylko kocyka, Tantum rosy, koszulek do karmienia i kapci. No i nadal nie mam podkładów na łóżko, można to dostać w aptece? ile paczek podpasek poporodowych zabieracie?

żaden z moich psiaków jak zostawał sam to nie wył i nie szczekał :tak:
ale jak mieszkałam w Wawie to 2 psy sąsiada z góry rzeczywiście wyły 2h po jego wyjściu, nie wiem czemu tak się dzieje :-(

skończyłam dzis prasowanie małych ciuszków i nawet spakowałam obie torby do szpitala, brakuje mi tylko kocyka, Tantum rosy, koszulek do karmienia i kapci. No i nadal nie mam podkładów na łóżko, można to dostać w aptece? ile paczek podpasek poporodowych zabieracie?

ja zamowilam 2 paczki, wezme 1 najwyzej mazl dowiezie. a podklady mozesz w aptece kupic, tylko moga byc takie z zielona cerata przypominajace te dla starszych ludzi... na allegro sa od 1zl te podklady ;)

ja mam 4paczki ,do szpitala biore 2 ,a jak cosik emek dowiezie:) nei wiem czego si espodziewac ile tego tam bedzie wyplywało wiec si ezabezpieczylam zeby pozneij biedak nei musial latac i kupowac :)
Jumabe ale śliczniutka!!! taka mała Kruszynka!:) śliczności!!!
Stokrotka to wpadnij pomożesz mi dokończyć:) zostało juz tylko kilka pieluszek ale ciezko si ezebrac :( bo musialam sobie zrobic przerwe w połowie a teraz nie chce sie wracać do prasowania:(

Jumabe ślicznotka:-):-)

Palemko moze to czop a kiedy masz wizyte?

Witam dziewczynki ja dzis bez sił poleguje cały dzien ,wczorajsze wyprawy mnie wykonczyły;-):-)
Moja suczka nie szczeka :szok::-D za to ostatnio jej siersc doprowadza mnie do szału bo gubi na potege:dry: ciekawa jestem jak na mała zareaguje :cool2: narazie wszystko wozek łozeczko chodzi i intensywnie wacha :-p...i pilnuje mnie na kazdym kroku ide do łazienki to siada pod drzwiami i popiskuje:szok: czyzby cos czuła:confused:.....

reklama
Do góry