reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Helloł :* a ja chyba trace sily bo coraz mniej sie udzielam... ale widze,że na bb spokoj wiec chyba sama nie jestem. Ja dzis spalam moze z godzine... i tak od 6 dreptam no i zajrzalam do Was :) zostal nam jeszcze remont jednego pokoju w ktorym obecnie siedzielismy i spalismy wiec wszystko jest wyniesione do naszego nowego salonu no i tu nocowalismy... mam tu 3 okna i ani na jednym nie ma rolety:-Da ja nie umiec spac jak jest jasnoo i to mega

W ogole wczoraj malo co a mialam jechac na IP.... czekalam spokojnie az moj wroci z drugiej zmiany no ale jak juz wrocil to stweirdzilam,że jest lepiej maly sie odzywa itd wiec nie pojechalam ale pol nocy bylam niespokojna... bynajmniej ok 18 jakos ciezko zaczelo mi sie chodzic, potem taki dziwny ucisk mialam kolo jajnikow, serce znow mi walilo az w glowie czulam, cisnienie ok maly malo sie odzywal wiec juz panika byla... o 20 sie polozylam wzielam magnez i lezakowalam. Jako tako przestalo bolec a maly zaczal fikac normalnie:-) ufff :-)

Fasolka aj z tymi autami zawsze tak jest psuja sie kiedy naprawde sa potrzebne i wydatki sa wazniejsze niz czesci czy naprawa:wściekła/y:za wizyte &&&&&&&&&&&& dobrze,że masz rano akurat na spokojnie sie wyszykujesz i zleci Ci do tej 9tej niewiadomo kiedy ranny ptaszku:-D

RiSia czekamy na jakies wiesci od Ciebie:-) mam nadzieje,że bedzie siii i szybciutko wyjdziesz do Sebcia :*

Joasia fajnie,że lezakowanie Ci pomaga :* ja od wczoraj postanowilam,że bede wiecej odpoczywac...bo sie wystraszylam nie chce jeszcze rodzic i w ogole potem martiwc sie o synka...lepiej wiecej polezec itd. Dzis niby 24st a poki co tak fajnie chlodno wiec nie powinnysmy byc mocno opuchniete :)

reklama
Dzien Dobry!
Ja właśnie dopijam pierwszą kawę(druga bedzie zbozowa buuuu).
Czekam na listonosza, wiec trzeba siedziec w domku... duchota jak zwykle, nie zauwazylam i na balkonie padła mi poziomka w doniczce, moze sie jeszcze odratuje, ale watpie... :-(
Wczoraj sobie dokupiłam ostatnie rzeczy do walizki szpitalnej, druga walizka na wyjscie malego stoi i czeka, kącik łóżeczkowy juz ustawiony.... najgorsze teraz to czekanie hehehe chyba zaczne myc okna i stosowac rozne "przyspieszacze" co by juz niedlugo urodzic :-D
Na poprawe humoru wyciagnelam wczoraj meza do sklepu i mam nowe butki, niby jesienne, ale raczej na suche dni, bo z grubego płótna :-)

Jak zdąze odebrac w poniedz rano wyniki z wymazu, to po poludniu ide na wizyte, a jak nie, to dpiero we srode. Juz sie doczekac nie moge, ma byc ostatnie USG, mierzenie, badanie itp :-) Bez fotki nie wyjdę ;-)

Milego dnia laseczki!

Dziewczyny brała któraś z Was może w ciąży fenoterol? Ja biorę to odkąd trafiłam do szpitala, najpierw dostałam 2 kroplówki, a teraz w tabletkach, co 4 godziny po 1. I dziś jakoś zaczęłam się stresować, czy to nie wpływa na mojego Małego. Nie mogę o tym przestać myśleć i stresuje. Czytałam w googlach i niby nie mają wpływu, ale są jakieś przypadki, gdzie mówią o wpływie na rozwój "mięśniowy" u dzidziusiów. W sumie to wiem, że nic zrobić nie mogę, kazali brać to biorę, może już schizuję?
Do teg wydaje mi się, że mam mniejszy biust, nie wiem od czego, czy to też te leki mogą tak działać? I stresuje się czy przez to nie będzie problemów z karmieniem?
Sorki, że Was tak dręczę od rana, ale jak już coś sobie ubzduram to koniec ze mną.
Och mam jakieś takie wyrzuty sumienia, że to przeze mnie, że może mogłam się bardziej oszczędzać i uważać i nie doszło by do tych bóli i skurczy i nie musiałabym brać leków :-(

o rany ledwo weszlam i juz niedobrze... Tygrysku trzymaj sie :*

ja przez moja wczorajsza przygode ze skurczami tez sie zaczelam stresowac ze wczesniej przez to urodze albo co innego a Was gonilam zebyscie przestaly :p

Trzymam kciuki za Tygryska i Risię!!!!!!!!!
Anmika, nie zadręczaj się niczym, co ma być to będzie, nieważne co człowiek zrobi, więc nastaw się, że wszystko będzie ok, zamiast dodatkowo stresować siebie i maleństwo!
Ja nie śpię nocami z bóli żeber i siusiania co 30 min...Kogoś też tu bolą tak żebra???
Trzymajcie się kochane :-)

Trzymam kciuki za Tygryska i Risię!!!!!!!!!
Anmika, nie zadręczaj się niczym, co ma być to będzie, nieważne co człowiek zrobi, więc nastaw się, że wszystko będzie ok, zamiast dodatkowo stresować siebie i maleństwo!
Ja nie śpię nocami z bóli żeber i siusiania co 30 min...Kogoś też tu bolą tak żebra???
Trzymajcie się kochane :-)

mnie zaraz pod lewym cycem. od niedawna.

reklama
Do góry