reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

A ja mam plan wykąpać się i zrobić na gładko, nie wiem jak u Was, ale dla mnie to jest wyczyn nie lada:baffled::baffled:
no ja jak chce sie zrobic na gladko, to sie czuje jak niedolezna staruszka... masakra jakas. a po wszystkim bola mnie chyba wszystkie miesnie hehehe pocieszam sie ze juz blizej niz dalej o nie bedzie tak ciezko :-)

reklama
martusia - ja zmieniam pościel co 2 tyg.

Merlin - może udzielił mu się Twój stan :-D

axari - ja jeszcze nie mam z tym większych kłopotów, daję radę :)

Spaghetti ugotowane, czekam na męża i będę leniuchować :D

My z dworza wróciliśmy:)słońce to korzystamy:)

Teraz Alanek drzemkuje a ja zaraz wstawię ziemniorki :)kuraka mam z wczoraj także luzik przy robieniu obiadu :p

Haha a wiecie jak ja sie gole ? :D aż sama sie śmieję z siebie:p z racji takiej ze mam pecha do małych lusterek(dwa zbiłam)to juz nie kupuję ze strachu kolejnego a wiadomo jak to w ciązy się goli :p no to krzesło do łazienki i tak sobie radze przed lustrem :0 :D ok możecie się smiac :p ale no powiedzcie czyż nie pomysłowa ze mnie dziewucha ?:D

MARTUSIA ja też bedę tak wyprawiać czy to odstep paru tygodni czy nie bo jednak nie usmiecha mi sie tak miesiąc po miesiącu imprezki robic...

A u mnie jest dobre to ze ja siusiam a skąd tyle moczu mi się zbiera?to jest pytanie skoro ja tyle siusiam :p

dziewczyny, zwichnelam kostke!!!!Wracalam z Alusia ze spacerku i zaraz przy mojej ulicy, gdy podawalam corci reke by przejsc na druga strone zeslizgnela mi sie noga z kraweznika i tak mi sie skrecila, ze lecialam do przodu, na szczescie zachamowalam druga noga by na brzuchu nie skonczyc. Kostka w prawej nodze skrecona, w drugiej noce kolano zdarte do krwi. A mialam 3 minuty do domu!!!Coraz ciezej jest mi utrzymac balans z takim obciazeniem na brzuchu.Bosz..e jak boli.........

Ojej :0 ale sobie narobiłas:( ja ostatnio w domu tak stąpnełam ze sie poslizgnełam ale na szczeście udało sie podeprzec aby nie spaść no i kostka cała...

joasia witaj z powrotem ;-)
merlin ja tez w nocy podjadam heh ;-)
axari dla mnie gladkosc to tez problem, robie to po omackuboz lusterkiem jakos nie umiem heh
patrysia pomyslowa, pomyslowa
monaliza ojej zdrowka

Joasiu super, że już wróciłaś buziaczki dla Was:*
Dziewczyny, a co z Palemką?
Kurcze, ja nie jestem taka sprytna jak Wy, całkiem sobie nie radzę z goleniem, boję się, że dojdzie do tego, że mnie tam będą golić:szok:
Monaliza, współczuję i życzę zdrówka!
Misiaczek, dzięki za życzonka ostatnio :*, trochę pomogły, ale nie do końca, bo brzuch codziennie boli od jelit:wściekła/y:
Miałam nowy rodzaj skurczy w sobotę...Taki dziwny, nie bolesny i jakby brzuch ciągnął i drętwiał, ale w przyjemny sposób haha:szok::-D Nie wiem co to, zdarzyło się raz i trwało góra minutę, już więcej tego nie miałam
A co do siusiu to ja teraz jestem w toalecie CAŁY CZAS:zawstydzona/y:
A kręgosłup boli w każdej pozycji, chyba paradoksalnie teraz najlepiej mi się samochodem jeździ.
Buziaki kochane :-)

ciasto upieczone, gołąbki sie gotują :-) siadam z kawusią

ps. nie wiem czy widziałyście lub przeglądacie takie rzeczy ...
mam taką płytkę z alantana gdzie jest pokazana pielęgnacja, karmienie itp maleństwa polecam obejrzeć jakoś mi te filmiki przyjaźnie przyswaja się jako niedoświadczonej totalnie ;)
http://www.youtube.com/user/uniapharm#g/u
i jeszcze z nivea o masażu http://www.youtube.com/watch?v=nSH82YC75c8

Ostatnia edycja:
a wiecie co ja sie wczoraj dowiedzialam nadal w szoku jestem u nas w szpitalu do dziecka wstep ma tylko matka ojciec juz nie, moze tylko przez szybke popatrzec :szok:

reklama
a wiecie co ja sie wczoraj dowiedzialam nadal w szoku jestem u nas w szpitalu do dziecka wstep ma tylko matka ojciec juz nie, moze tylko przez szybke popatrzec :szok:

nie wierze .... co to za szpital :confused:... tak prawo prawem .. ale to bezprawne ! wystarczy poczytać przepisy praw rodziców na stronie rodzić po ludzku i jakoś nie chce mi sie wierzyć
już nie pytam o poród rodzinny ... po za tym to co z matką to dziecko też nie moze przebywać? bo przecież w większości szpitali dziecko jest od razu z mamą w sali - karmienie, przewijanie te sprawy są w roli matki .... no chyba ze mama jest wyczerpana lub dzieć potrzebuje specjalnej opieki ....

Do góry