reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Joasia super,że jestescie w domku. Odpoczywaj kochana :* i teraz malo dreptaj, ja tez juz mam nakaz odpoczynku

Monaliza biedna Ty :-( wspolczuje bolu, takie sa wlasnie Polskie drogi, krawezniki:-p wiec napewno nie Twoja wina :*

Martusia mi jak sie cos sni to same głupoty!!! ostatno snila mi sie sarna!!! prawdziwa, duza, brazowa sarna, Ja jej mialam dosc jak sie obudzilam to az sie balam zasnac. Wszedzie za mna lazila, w lozku z nami spala bylo mi zle, ciezko i sie jej balam:-D:-D:-D

Fasolka dobre!! uśmialismy sie z mezem:-D

Merlin z tego co Ci sie snilo, tez mialam niezly ubaw:-D

reklama
martusia no slow brak na ten szpital. ciekawe z jakiego powodu ta zmiana.
jest nowa dyr ktora znam, bo jej syna mialam przez rok w swietlicy, bez komentarza, ze tak powiem
doti grzeczna masz byc, a rodze w najblizszym heh, ale jakos dam rade, w koncu inni tez daja
martusia u nas w tesco nie ma takiej atrakcji, chyba tylko w stolicowym jest heh

jutro chyba pojade do mamy z Oliwka ale autobusem bo juz nie mam sily zeby sie zwlec o 5 zeby jechac z m, mam nadzieje, ze autobusem po 10tej bedzie miejsce siedzace, bo w cuda nie wierze (ze ktos mi miejsce ustapi) :-p

Witam porannieeee:szok::-) 4;25 a ja od trzeciej w nocy lazikuje po domu.....szału z tym spaniem dostane niedługo :baffled: wszystie gnaty mnie bola ,niewygodnie mi itp to se pomarudziłam z rana:-p....niech te tygodnie szybciej leca:tak:bo ja juz mała bym po tej sronie chciała zobaczyc:-D ,a i zaczynaja sie upały znowu :no: juz na samo wspomnienie mam dosyc:dry:....widze ze nie tylko ja sikam kilkanascie razy dziennie:wściekła/y:....

Miłego poranka zycze brzuchatki:-)

Widzę zaczęły się problemy ze spaniem? Ja śpię jak głaz...ledwo na siku w nocy się wybudzam :-D A M tylko się ze mną szarpie i mnie przekręca na boki jak dojrzy,że śpię na plecach :-D
Do_ti- bądź grzeczna i leżakuj, bo dostaniesz klapsa interaktywnego :-p

Dziewczyny... włączyło mi się oczekiwanie. Wczoraj z M spakowaliśmy torby do szpitala, wszystko już praktycznie gotowe. Jeszcze kilka rzeczy, na które w tej chwili nie mam kasy,więc nic nie kupuję. Czyżby przede mną był najdłuższy miesiąc w moim życiu?!
W domu posprzątane, poprasowane, a dzieciaki siostry jadą na basen. W związku z tym kompletnie nie mam na siebie pomysłu...
Do tego widzę,że dla starych znajomych jestem marną towarzyszką i nikt nie ma dla mnie czasu... Chyba to taka weryfikacja znajomych właśnie.

Zastanawiam się co zrobić... jak już będę w szpitalu to życzę sobie odwiedzin M, mojej siostry i mojej mamy. Jestem pewna,że teściowa i dziadkowie M będą chcieli się do nas wbić, a ja nie chce. Jak my im mamy to elegancko zakomunikować,że ja sobie tego nie życzę?

Miłego dnia babki.

WITAM:)

Pogoda cudeńko:))

Pierwsza czesć ubranek Marcelkowych wyprasowanych i poukładanych w szafie :))

Ja tez od rana co chwilę coś robię(sprzątam)...

W niedziele jak tak dalej bedize ładnie(podobno ma być ale wiadomo jak to z tą pogodą bywa)pojedzimey nad jeziorko coby moje chłopaczki się popluskali:))

reklama
haloha brzuchatki!!
melduje, ze moja opuchlizna sie nie powiekszyla i juz latwiej mi stawac na nodze wiec tragedii nie bedzie. Wczoraj rodzice straszyli, ze dzis do chirurga mnie wiezc beda ale moge z czystym sumieniem im to z glowy wybic. Pogoda boska, wiec zbieramy sie do mojej cioci na ogrod, ona tam ma basen wiec sie dzieciarnia wypluska, bo jej corka a moja kuzynka tez z dziecmi przyjechala.Trza tylko jakis bandaż elastyczny zawiazac i heja w droge:-):-):-)A wieczorem zobacze sie z moja psiapsiolka, bo dzis w koncu ma wolny dzien od pracy, wiec zapowiada sie naprawde urooooczy dzionek. Wam tez brzuchatki zycze takiego, tylko oszczedzajcie sie z tym sloneczkiem:-):-):-):-)buziole brzuchole!!!

Do góry