reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ja też myslałam, że nie ma sensu w ogóle tego planu porodu pisac, ale słyszałam od znajomej ostatnio, że w tym szpitalu, w którym chcę rodzic zwracaja uwagę na plan porodu, na preferencje rodzącej. poza tym będę miała swoja położną, więc tym bardziej raczej tego nie oleje.

u mnie też szał sikania - w dzień od dawna a od 1,5 tygodnia w nocy chodzę przynajmniej 4 razy i nic by takiego sie nie działo gdyby nie to że przy wstawaniu z łóżka biodra bolą okropnie:-(

Jak byłam na dniach otwartych w szpitalu to dostałam plan porodu do wypełnienia i zamierzam z niego skorzystać chociaż dużych wymogów nie mam;)

malenstwo gdzie pracujesz

w kawiarence internetowej w Centrum Handlowym. ale teraz zostało kilka ostatnich dni. i bede wypoczywac.

Patrysia mnie tez często goni. jakby sobie mój pęcherz za wygodne łozeczko wybrał. czasem załatwie się przed wyjściem i ledwo wyjdę i znów mnie goni.
a w nocy to najczęściej regularnie 3:30 (+/- 5 minut )

dziś wolne. na necie na chwile tylko. buziaki milego dnia

witam sie
zmienilam posciel, pierze sie, sloneczko ladne jest to ladnie wyschnie, cos ta posicel sie czesto brudzi, jak czesto zmieniacie posciel?

doti ja dam ogloszenie do netu, ze szukam Chrzestnej ha ha (zart)
pauline 4500 za wozek łoł :szok:
gorgusia moje Dziecie nie miewa czkawek, poprzednie tez nie miewalo, takze nie wiem co to jest,
maluszek chrzestna ma termin dopiero na poczatek marca
patrysia moja Oliwka ma urodziny 17.08, nawet jesli moja druga dzidzia urodzi sie we wrzesniu to w przyszlosci bede im razem wyprawiala urodziny
merlin mnie to rozpychanie ludzi tez denerwuje, zwlaszcza jak musze isc na targ po zakupy, kompletnie nikt nie zwraca uwagi, ze jestem w ciazy, tylko kazdy sie pcha lokciami
malenstwo to jeszcze istnieja kawiarenki internetowe?

Hej Kochane jestesmy juz w domku musimy sie ogarnac i troszke odpoczac pewnie wieczorkiem do Was zajrze chociaz wiem ze nie mam szans na nadrobienie, mam nadzieje ze u wszystkich wszystko dobrze...caluje brzusie:*

ja mam dziś faze na gotowanie .. A mój mąż to dziś coś mu sie śniło - ale on nigdy nie pamięta swoich snów i sie tak chichotał przez sen ze aż sama sie zaczęłam śmiać :-D no i go nakryłam na nocnym podjadaniu ! :szok:

reklama
Do góry