reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Kochane ale tu cisza dziś.
My już same mąż poszedł do pracy,mała się bawi.
Ja dziś poprałam pieluchy tetrowe,jutro popiore ubranka te co mam a po weekendzie przywiozę od mamy resztę ubranek.
Lenia dziś mam nic mi się nie chce miałam robić muffinki ale na planach się skończyło

reklama
obiecałam się pochwalić.

do drzwi zadzwonił siostrzeniec i dostałam śliczny bukiet czerwonych róż.:-)

super niespodzianka

Ja 175 but 40/41, najniższa jestem z całego swojego rodzeństwa

Future zdrówka życzę

Risia a ten film jeszcze leci??? ja byłam na nim ponad miesiąc temu - świetny
w środę jak będę mieć siły i przejdzie mi te okropne przeziębienie to może pójdziemy gdzieś do kina
fajnie że weekendy spędzacie rodzinnie, my nie ;)

Przeszłam jakieś 2 kilometry, brzuch twardnieje - katastrofa. Leczę się malinkowym sokiem, cytrynką i cebulą...

ale tu cisza jak nigdy :p

mialam ambitne plany ale na planowaniu sie skonczylo... nie mam sily. zdechlak ze mnie ze nie wiem.

dziewczyny a Wasze maluszki teraz juz po tym 30tc tak jakby mniej dokazuja? bo mam takie wrazenie... licze ruchy i zawsze jest 10 ale no te wrazenie mam...

*martusia* moje maleństwo ciągle dużo dokazuje ale ruchy są inne, już nie kopniaki tylko takie wypychanie pupki, rozciąganie nóżek-najchętniej wciskanie ich pod żebra i tego typu atrakcje;)

ale tu cisza jak nigdy :p

mialam ambitne plany ale na planowaniu sie skonczylo... nie mam sily. zdechlak ze mnie ze nie wiem.

dziewczyny a Wasze maluszki teraz juz po tym 30tc tak jakby mniej dokazuja? bo mam takie wrazenie... licze ruchy i zawsze jest 10 ale no te wrazenie mam...
tez mam podobnie jak kasieczek,
maly sie czasami okropnie przeciaga, az ja sie musze prostowac, tak czasami zaboli, siłe to on juz ma konkretna :-)

moj Pafnucek tak samo rzadziej kopie tak zwyczajnie a czesciej cos wypycha albo przeciaga sie albo nie wiem co bo nieraz tak dziwny ksztalt i uczucie ze nie zgaduje juz co on tam wyprawia ;)

O widzę, że wzrost itd :)
ja podobnie jak FutureMummy ;) 161 tylko stopy 38/39 zupełnie bez sensu :D za to mój M ponad 190 :)
i Maluch w brzuszku na pewno idzie w tatusia, przynajmniej póki co, bo już jest 3tyg. do przodu :szok: rozmiarem i wagą.

Co do ruchów to też czasem jęknę, wypycha, ma sporo siły :)
ale ogólnie jest aktywny a jak zaczynam się stresować, że coś za mało to też mam już na niego sposoby :D

reklama
ojjjj moje Malenstwo tez straaasznieee ruchliwe dzis wszyscy podziwiali jak to mi sie brzuch odksztalca

Future zdrowka, moja Oliwka nosi rozmiar 98/104 i 25/26 rozmiar buta, a jej kuzynka 4 dni mlodsza nosi na 122
kasiek &&& za przelamanie
malenstwo gdzie pracujesz

&&& a lepsze samopoczucie dla zle sie czujacych

a ja mam doooolaaaaaa, nie mam Chrzestnej na ktorej bardzo mi zalezalo, miala byc, ale nie chce przez ciaze, a co mi pozostaje, zrozumiec

Do góry