reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
oooo ale wtopa ze tak powiem :wściekła/y: co do glaskania no z zaskoczenia mnie kobieta wziela i co mialam zrobic? :p:p ale widze ze ja to cieszy ze wnuk bedzie bo tamta synowa druga niezbyt lubi...

Witajcie:)
Ja tak na szybciora:-)mężulek z mała na placu zabaw szaleje ja w między czasie sprzątam i szykuje produkty na sałatke,plecy trochę bolą ale zrobie i leżeć będę do góry brzuszkiem a co:-)
Beatko,palemko trzymajcie się dzielnie &&&&&
Nadrobie Was wieczorem jak mała pójdzie spać

hej, hej Dziewczynki, ja psychicznie powoli wracam do życia, pogoda się poprawia, tym samym humor też. Moja Malutka wierci się straszliwie,brzuch codziennie coraz bardziej twardy się robi. W piątek mam wizytę to zobaczymy co tam się dzieje w brzucholku. Wcinam czerwone buraki, a dziś nawet wątróbkę, żeby tylko wyniki wyszły dobre, bo nie chcę zastrzyków,,,eh
Mój M. wraca za 3 tyg. także jeszcze trochę...
A dziś spotkała mnie śmieszno-dziwna syt w Bomi stałam w kolejce i w pewnym momencie czuję jak mi ktoś wrzuca do koszyka coś. to były parówki.. obracam sią a tu uśmiechnięte minki 2-óch kolesi..jak zobaczyli brzuch to zdążyli tylko wydukać..e..e.... to przez przypadek chyba nam wypadło...a ja zaczęłam się śmiać, nom i zaczęliśmy rozmawiać, eh te chłopy w dzisiejszych czasach to takie mają motywy na podryw że hohoho w każdym razie humor mi to trochę poprawiło
Ja też olewam dokładne sprzątanie, zatrudnię do tego brata i jego dziewczynę, a tak to tylko odkurzyłam i mopem przeleciałam podłogi.
pozdrawiam Was wszystkie

pauline ja nie moge ale wtopa z tym bujaczkiem
lenkka dobre, podryw na parowki hahahhahah

ja po sprzataniu polozylam sie na godz i nie moglam tylka z bolu zwlec z kanapy :wściekła/y::no:

za to mam juz spakowana torbe do szpitala na razie minimum ale mam :-D ciesze sie, ze sie w koncu za to zabralam

Ja tylko na chwilkę, bo znowu się męczę z jelitami :wściekła/y: że trzymam kciuki za palemkę i joasię !!!
Co do wzrostu i rozmiaru nogi to ludzie się zawsze dziwili, że taka drobna niska dziewczyna ma taką dużą stopę;-) Mam 158/159 cm wzrostu a rozmiar buta 38/39
Buziaki kochane:-)

witam sie porannie, bede teraz wieczorkiem bo wybieramy sie na goscine, nie produkowac dzis za wiele co dam rade nadrobic wieczorem i nie rodzic mi tutaj heh

reklama
Witam się niedzielnie :-)
Ja też taki kurdupelek 160cm/ but 37

Dziewczyny czy Wasze brzuszkowe dzieciaczki też tak mocno kopią?? mój od paru dni tak daje mi o sobie znać, że aż czuję ból... wczoraj to aż krzyknęłam :szok:

Do góry