reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam porannie brzuchatki:-) ja jakos spac nie moge rano a wieczorem padam nawet nie wiem kiedy:eek:,
wczoraj nasza swinka morska Dzikus przeszła przez tenczowy mostek:-( smutno była z nami siedem lat ...
kurczy sie ten nasz zwierzyniec ...dobrze ze dzieciaki rozumieja ze stara juz była i nie było takiej rozpaczy jak przy poprzedniej choc lezki poleciały ....

U mnie na razie słoneczko ale chłodnawo ,miłej i spokojnej niedzieli :-):-)

reklama
Przykro mi z powodu Dzikusa. Ja sama pare lat temu przezywałam smierc chomika, jednak coś nas przywiazuje do tych stworkow...
ja dzis tez cos niewyspana, najpierw mnie obudzil mega skurcz łydki - pierwszy raz w zyciu cos takiego mialam. a potem maz wrocil z nocki i tyle bylo spania :-) Tom za chwile wpadl "mama siusiu" no i trzeba bylo wstac :-)

witam sie

ja w miare wyspana... hmmm mimo, ze synek zrobił pobudkę o 5:40 ale dzisiaj tat go brał wiec mogłam podrzemać:pteraz oni śpią...

jak mi przyslali nowy tel to moje dziecko powiedzialo "o hajo" a ja mowie dla Ciebie nie:p bo znowu nowy tel wyląduje w herbacie :p

Fasolka35 przykro mi z powodu świnki, mój świnek przeżył 6 lat :tak:

no ja też postanowiłam się zmierzyć w pasie i wyszło mi 100cm :szok:, mam 164cm, waga wyjściowa była 50kg teraz jest 13 kg+ :no:

no ja też ze schylaniem mam problem i umycie wanny w środku graniczy z cudem, więc tym się zajmuje TZ...

zrobiłam sobie kawę Inkę z mleczkiem mniam :tak:
do tego mam ciacho truflowe mmmmmmmmmmniam :tak:
co prawda wczoraj przecholowałam z ilościa słodkiego i po 2h miałam 136 cukru :no:, dziś tylko ten kawałek ciasta i basta ;-)

a moze nabierz duzo powietrza, zatkaj nos i usta i tak go "wypchaj", jak bys chciala mocno zrobic wydech... czasami pomaga i odtyka ;-)

Polisia miałam coś podobnego kiedyś lekarz kazał mi właśnie tak wypychać powietrze jak LOTKA pisze albo przemywać wodą utlenioną. nalac odrobinę do ucha z przechylona glowa w przeciwna strone i przytrzymac a potem odwrocic glowe przykladajac chusteczke do ucha. W ŻADNYM WYPADKU PATYCZKÓW NIE UŻYWAJ. albo z apteki wziać płyn do rozbijania "miodu usznego". i nim przemyć.

Joasia a jak te SPA sobie robisz?? ;p;p

Fasolka przykro mi z powodu świnki :(

Mnie rano Jasio znów obudził przed 8 kopiaczkami. ;p i pobudka po 3 w nocy też była. ogólnie się dobrze czuje. dzis w pracy 10h. pogoda w miarę. jak rano o tych tornadach słyszałam to makabra co to się dzieje.

Jak mi sie dzis dobrze spalo !!! dawno tak nie spalam, praktycznie cala noc przespalam wow! tylko mielismy dwie pobudki bo psy szczekaly ale dalej sie kladlam i spalam jak zabita:-D:-D:-D

Fasolka dobrze,że dzieciaki rozumieja, ale nie ma co sie dziwic,że łzy byly wkoncu to zwierzaczek no i troszke z Wami mieszkal :* moj brat mial kiedys myszke, jak ja jej nie lubialam, balam sie jej poprostu a jak pierwsza zobaczylam,że zdechla to ryczalam jak bobr:-p bo mi jej szkoda bylo, taki czlowiek wrazliwy:-D

Pajka pilnuj pilnuj fona,żeby tym razem nie poplywal jeszcze gdzie inadziej:-D

Zaraz ruszamy do rodzinki, a ja mam ochote na grzeska bez polewy:-p a jadlam ja wiem? rok temu wiec nie wiem co mnie naszlo:-D:-D:-D

Miłej niedzieli :*

Witam się i ja:) Już po obiadku.
Dziś w nocy niunia tak się rozbrykała że hoho. Obudziła mnie po 4 jak mój F wrócił z nocki i kładł się spać. Położył rękę na brzuchy i go tak skopała, że do teraz przeżywa:-D Nie spodziewała się że już taka silna jest:-) Z wrażenia mu się szybko zasnęło, za to mnie jeszcze uraczyła 15 minutową czkawką i ja spaś nie mogłam:)

Fasolka przykro mi z powodu świnki.
Joasia jak tam SPA?? Pedicure też robiłaś??
Pajkaa Też jakiś czas temu szukałam butów na małym obcasie tak max.3 cm ale tak jak u ciebie nic, nawet w CCC:/ pełno jest takich na małych koturnach, chyba moda w tym roku taka, szkoda że się nie zgrała z naszymi potrzebami:/
stokrotka smacznego ciacha:) ja też ineczkę, zawsze z rana, z mleczkiem, mniam;-)
misiaczek jak tam główka po kawce? mam nadzieje że przeszło:)

Miłego popołudnia brzuchatki:)

WITAM:)

Ja miałam wczoraj nie fajny humorek jakiś taki "depresyjny" ale za to dzisiaj sobie odbiłam i z szwagierką na giełde jechałam:)no i na poprawe humorku firanki do kuchni kupiłam :p jeszzce chcę do salonu jakieś kupic :))

JOASIA dzieki:)dlatego ja z BB nie znikne hehe bo wy jesteście moje koleżanki:))z moimi mam kontakt ale to juz bardziej sms...jak prawko zdam to będe częściej je odwiedzać bo one to nie są takie hop hop...no cóż...życie po ślubie się zmienia...
FASOLKA oj przykre jest jak zwierzątko odchodzi :(
MARTUSIA to wasze dziecko...mój synek nie chodził do przedszkola bo u mnie same prywaty a na to nie bardzo kasy było...teraz idzie do zerówki i jestem happy bo za "darmo":)a czy komuś sie podoba ze dopiero majac 5 lat idzie do szkoły?to już ich problem ja wole dac ub ranie jedzenie cyz zabawkę memu dziecku niż nic bo musi do przedszkola iść...

Co tam śmiesznego ogladałyście pisać mnie tu :p

Ja włączyłam na TLC i patrzę o porodówka a tu nagle nie fajna porodówka bo bardziej o tym jak noworodkom pomagaja :((od razu przełączyłam...

PAULINE gratulacje dla cioci :))
PALEMKO co za cudo kupiliście?może musi sie "wyrobić"?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie:)
Ja mam jakis dziwny dzionek przed południem poszłam poleżeć i krzyżówke porozwiązywać usnęłam nawet nie wiem kiedy wstałam zrobiłam obiad zjedliśmy i z mężulkiem i mała poszliśmy spać ponad 2 h spaliśmy teraz mąż poszedł do pracy a ja się czuje jakaś taka jakby mnie walec przejechał ehh jeszcze bym pospała.
Jak ogólnie mija Wam dzionek?

Do góry