reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Joasia to ja nie myslalam ze takie rzeczy sie wciaz zdarzaja, zeby ciaze ukryc ze strachu przed gniewem rodzicow... to faktycznie 'ciaza z zaskoczenia' ale dla rodzicow chyba...

a czy Wasze dzieciaczki tez maja czesto czkawke? bo ten moj pijak to conajmniej 2 razy dziennie ma :-D

reklama
joasia szok z ta 17 latka ale dla mnie to zawsze niepojete jak domownicy moga nie zauwazyc

dobranoc Kochane, mozliwe, ze teraz bede dopiero jutro wieczorem buziaki

sorki ze tak dopytuje... a pozniej?

później to przy dziecku będę.

malenstwo a wszystko po koleji zaczynam od peelingu kawowego super sprawa, pozniej prysznic,manicure, pedicure, henna brwi i depilacja czego sie jeszcze da hehe pozniej wklepywanie kremikow i balsamikow ajjj a jak sie po tym spi tylko jakos coraz wiecej czasu mi to zajmuje heh
w pracy 10 h ojjj przystepuj troszke to juz nie jest 4 m-c:p

wiem troszkę za długo.

Witam porannie :-) moj m ju do przcy pojechał a mi sie spac juz nie chce:-pciemno jakos na dwoze dzisiaj...

Martusia1605 u nas zawsze zwierzaki były ,swinki mielismy juz trzy i fajne sa:-pprzede wszystkim dzieciaki jak małe były bardzo chciały i miały ,i odpowiednio do wieku musiały o nie dbac tz na poczatku musiały pilnowac por karmienia i wypuszczania coby zwierzaczki mogły sobie po pokoju pobiegac :-Djak podrosły to o czystosc tz czyszczenie klatek itp musiały tez zaczac dbac ...generalnie uwazam ze dzieciom dobrze robi kontakt ze zwierzetami uczy odpowiedzialnosci a ile radochy przy tym:-D mamy jeszcze złowia ktory ma ok 20 lat i labladorke roczna kochana wariatke :-):-)...

Hej,witaj w klubie Fasolka ja tez juz nie spie od 6, mezu pojechal do pracy-na fuche dzis ogolnie ma dwojke, odprawilam go i jakos spac juz mi sie nie chce, tym bardziej,że slonko mam w pokoju:-)

Wczoraj juz nie mialam weny,żeby cos naskrobac:-) w ogole wizytacje u rodzinki zakonczylismy o 18, potem bylismy na pogotowiu bo mojego od soboty zaczelo kluc oko, wczoraj juz mial dziwne i czerwone no i wkoncu okazalo sie,że mial opilki metalu. O 20 kumpela wyciagnela mnie na pizze:-p a jak wrocilam ok 22 to wracalam do miasta,żeby wykupic recepte mojemu bo te oko to dopiero dalo mu w kosc, nie dosc,że bolalo to jeszcze malo widzial i tak teraz bawie sie w zakrapianie kroplami i zelem:-) takze dzien zlecial niewiadomo kiedy.

Dzis jade popilnowac malej ale tak tylko na 3 godzinki:-) potem kawka z kumpela, zakupki i do domku:-)

witam ranne ptaszki - martusie i fasolkę, a reszcie mówię POBUDKA !!! :-):-D:-D hehe !!!
U nas jesień nastałą, obudziłam się w dupiatym nastroju, no i od paru dni ciąża zaczyna mi "doskwierać":szok: boli mnie każdy cm ciała, nie mogę już leżeć na wznak , bo mnie falki bolą, zrobiły mi hemokurdebelkroidy :szok::wściekła/y: ała - własnie co mam na to brac , bo posterisan i diosminex , nic nie daje :angry: ogólnie wszystko mnie rypie i jeszcze mam zajebisty nastrój, mam depresje przedporodową chyba :-D:-D buahahah jaki bezsens, wiem, że jest poporoowa, ale o przed ... nic nie słyszałam :baffled::confused:

Co do wóżka to Peg Perego Pliko P3 , ale on jest używany, mam załatwiłą mi od koleżanki i mam dylemat, bo wóżke jes śliczny, ale zajechany - czeka nas zima i nie dam rady nim jedzić, koła są zajechane , rama bardzo trzeszczy, więc pojechalismy wczoraj do sklepu i spodobał nam się coletto giovanni-może i on za piękny nie jest, ale lekki i ma wąski rozstraw kół, co najlepsze po wyjsciu ze sklepu, spotkałąm dwie mamy z tym wóżkiem - którego notabene nigdy w życiu nie zauważałam i spytałąm o opinię, obie zadowolone :-D
Ale jedziemy dziś do Zabrza do Bocka ( siet fuck ja musze prowadzic auto , bo kuter noga ;-):tak::-D mój mąż nie da rady :baffled: ) i tam mamy zamiar kupić wózek - wróce - to siem poKFalem :-D:-) trzymajta kciuki, bo palma się zdecydowac nie potrafi :-)

dobra czas coś zjeść , bo juz mi się płakać chce - może z głodu :-) hahahha

WITAM SIĘ DZIEWCZYNKI
w lepszym humorze :p to chyba przez poranny hmmm sex :p:-D

pogoda za oknem niezbyt ładna zachmurzone:-D
wczoraj byla przyjaciółka u mnie pośmialiśmy się było super:)

Fasolka współczuję świnki :-(

Maluszek no mojej mamie popływal w wiaderku z płynem :-D

Kasieq ja nawet patrzyłamw Ryłko, Wojasie i nic... wszystko albo obcas 12 cm albo koturna :angry:

Misiaczek oj jak ja bym chciala tak usnąć a ja spie jak moj młody ma drzemkę :-D

Doti oj bardzo zadowolona :tak::-D

Stokrotka ja kiedys oglądałam program, gdzie laska się dowiedziala, ze jest w ciąży jak rodzila :tak:

Joasia on ma już swoje hajo, ale nie świeci... więc jest beeee :tak:musi mieć taki, ze jak wykręci to pogada z babcia :-Ddobrze, ze do mamy mam darmowe bo inaczej zapłacilabym majątek :-D

Fasolka o tak, ja też z tych co uwielbiaja zwierzaki w domu :D dobrze, że dzieci sie nie zniechęcają, bo to różnie bywa.

Maluszek ojejku opiłki w oku, brrr

Nagapalma to witaj w klubie, na plecach to już dawno nie spię, lewego boku mam serdecznie dość :D zato pogoda mi pasuje, lato takie akurat u mnie, słońce świeci, nic nie pada, nie ma upałów ufff:)

miłego dnia!

reklama
WITAM:)

Ja dzisiaj fajny humorek jak i jakiś power mam w sobie :))

Ja sypiam raz na prawym raz na lewym i wsio fajnie sie śpi pomimo że ja fanka pozycji na plecach...

PALEMKO aa nie nie jak tak zjechany to nie ma co kupować...ja używkę odkupuję ale ona wsio ok jest :)
FASOLKA ja lubię zwierzątka ale tylko na dwór...
MARTUSIA a jak czkawkuje i mój smerfik hehe :D

Do góry