reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie

Palemko to zależy mnie się w ogóle nie obniżył :tak:także nie ma reguły i na pewno nie jest to wyznacznik wczesniejszego porodu, czy w ogole porodu, ale niektórym kobietom się obniża :tak:

*Martusia* powiedz Twojemu M, ze za 2 miesiące będzie miał pokaz na żywo :-pi nie będzie odwrotu :-p

wcięłam 2 drożdżówki z serem, pije kawkę i... mam lenia:p

reklama
dzien dobry!
wlasnie ide robic kawe a tu takie kwiatki:
witam sie

Palemko to zależy mnie się w ogóle nie obniżył :tak:także nie ma reguły i na pewno nie jest to wyznacznik wczesniejszego porodu, czy w ogole porodu, ale niektórym kobietom się obniża :tak:

*Martusia* powiedz Twojemu M, ze za 2 miesiące będzie miał pokaz na żywo :-pi nie będzie odwrotu :-p

wcięłam 2 drożdżówki z serem, pije kawkę i... mam lenia:p
wez moze skocz do sklepu i podrzuc mi jaka drozdzowke..... normalnie smaka zlapalam, deszcz leje, mlody marudzi, maz spi po nocce..... no i skad ja mam wziac ta drozdzowke?!?!

ide poczytac dalej, z jezykiem na wierzchu...

WITAM:)

Pogoda już nie taka fajna(chłodniej)...

Jej jaka ja już obolała chodze:/ chyba bede miała tak samo jak z Alankiem ze nawet przewracanie sie na drugi bok w łóżku to ból :/ czuje sie jak jakieś sumo że nawet jak wstaję to albo bokiem albo za udo się chwytam i wtedy hehe bo tak już nie daje rady normalnie :p
A najlepsze jak szybciej gdzieś chce podejść np.bo smyki coś robia nie teges to ja idę jak kaczka haha nie idzie iśc normalnie :p

Zaraz ze smerfami zjemy sobie budyń z kislem bo zrobiłam na śniadanko nam i się studzi teraz...

MARTUSIA pogoń chłopa!u mnie zaraz by opieprz dostał gdyby tak nie pomagał...miłego "biegania" ;)
*MARTUSIA* tak jak PAJKAA uspokaja dasz rade i bez tej szkoły:)słuchaj sie połoznej i wsio pójdzie dobrze!jak się ma coś dziać to szkoła tak czy siak tutaj nic nie pomoże także podczas porodu jestes ważna ty połozna czy w razie w lekarz!razem współpracować i pójdzie dobrze:)
JOASIA to dobrze że ruchy sa także mamusia teraz niech się uspokaja nie stresuje ;))
PAJKAA zdrówka Sebusiowi!

dzien dobry!
wlasnie ide robic kawe a tu takie kwiatki:

wez moze skocz do sklepu i podrzuc mi jaka drozdzowke..... normalnie smaka zlapalam, deszcz leje, mlody marudzi, maz spi po nocce..... no i skad ja mam wziac ta drozdzowke?!?!

ide poczytac dalej, z jezykiem na wierzchu...

ja miałam dobrego meża, który mi przyniosł :D zanim poszedł do pracy :p

I po jaka cholere weszlam tu ?? Pajka prosze teraz ta drozdzowke!!!:-pz mleczkiem bym wciagnela jezor mi do du..ucieka:-p ale mi tez smaka narabilas hihi

Joasia niemozliwe chlodniej u nas!!! zyc nie umierac:-Djak przyjemnie
Patrysia zycze wiecej siły !! przy dzieciaczkach sie przyda:-)choc mysle,że to juz niemozliwe...ja od jakiegos czasu chodze obolala:-D te moje stopki wiecznie bola nawet jak leze, w nocy, jakby mi tam skory brakowalo tak ciagna

Witam dziewczynki :-)ja dzis chyba ewakuowac sie bede musiała sasiad remont łazienki robi i kafle dzis stare skowaja uszy wiedna .... niestety uroki mieszkania w bloku.Ale generalnie sa spko jakis czas temu pytali mnie na kiedy mam termin bo beda remont robic i chcieli by zdazyc zanim dzidzia bedzie :szok::-D:-D..nareszcie dzis chłodniej mozna oddychac normalnie:-p....
Pajka smaka robisz:-D choc ja i tak nie moge:eek:
Miłego dzionka brzuchatki:-):-)

Dzień dobry :D
Pajkaaa- drożdżówka.....ale mam ochotę! A ja w domu sama i to jeszcze w śpiochach,więc nic z tego :(

Patrysia- mam podobny problem. Kręgosłup już mniej dokucza w czasie chodzenia i rzadziej chodzę jak kaczka, ale przewrócenie się z boku na bok to ból.... już niedługo, już niedługo.
Powoli chyba dokulałam się do momentu, w którym kobieta już nie może doczekać się porodu... jeszcze kilka tygodni.

Ja wczoraj jakiegoś muła i doła miałam. Siostrzenica do mnie przyszła, a ja przysypiałam jak tylko mogłam. A wieczorem czułam się taaaaaaaaaka samotna.... coś mi w łebku chyba nie teges.
Dziś jadę kupić koszule do karmienia i uzupełnić zakupy torbowe. W następnym tygodniu się spakuję. Czuję,że do końca sierpnia to na bidę wytrzymam, ale pewniej się będę czuła z gotową torbą ;)

Rano z ciekawości jednak liczyłam ruchy Młodego i o 7.30 miał już 10,więc odrobił lekcje bardzo ładnie :)

A! I u mnie też chłodniej. Tak przyjemnie...milutko :D

A dziś zaczynam 34tc według usg... :-D

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
GORGUSIA ja też niekiedy takie dołki łapie...ale ci suwaczek się przesuwa wow!ja tu się sieczę ze 30 tc zaczynam a ty jeszcze troche i rodzić będziesz :p
FASOLKA no proszę miło tak ze strony sąsiadów:)
MALUSZEK oj tak siły by się przydały...

reklama
Jestem na początku listy,więc teoretycznie powinnam jako jedna z pierwszych się rozpakować. A zobaczymy jak będzie w praktyce... Tak bym chciała się w sierpniu zmieścić.... A później Wam kibicować!:-D
Mam pytanie do tych dzieciatych- w którym tygodniu urodziłyście pierwsze dziecko?
Bo słyszałam,że z pierwszym to się może dłużej zejść, czyli pewnie bym jednak na wrzesień się przesunęła.

Do góry