reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie.
Joasia- ból zaczął się dwa dni po wizycie,a kolejną mam 5.07.
Maluszek-mój M cierpi na dyskopatie od 23rż. Z tym,że on jest bardzo wysoki i to stąd. Jak mu opisałam ból to stwierdził,że brzmi podobnie do jego dolegliwości.
Teraz jest lepiej- jak zawsze po długim leżeniu. Zobaczymy jak się poplączę w ciągu dnia.
Mój Malutki budzi się koło 7 rano i odprowadza tatę do pracy. A teraz się wypina i rozciąga.
Byłam wczoraj u koleżanki,która ma maleńką córeczkę ( 1,5msc). Bardzo dużo optymizmu i spokoju dało mi to spotkanie. Koleżanka powiedziała,że nigdy nie była szczęśliwsza,że wszystko jest do opanowania,a grunt żeby się nie stresować i nie wkurzać na siebie. Parę dni i z Dzieciem idzie się dogadać. Jej córeczka jest przesłodka!
Miłego dnia Brzuchatki.

reklama
Ja siary też nie mam, ale po kąpieli mogę zdrapać z sudków coś podobnego do siary , ale o konsystencji plasteliny (takie czopki). Oprócz tego nic.

Mayby baby kochana , jak czuje się synuś , bezustannie o was myślę i modlę się o zdróweczko. Napisz kilka słówek, co u was?

Zmykam szykować się z synkiem , idziemy odebrać świadectwo , jestem z niego bardzo dumna , jak ten czas leci... to będzie już 3 klasa ;)

Hejka , wpadam na chwilkę bo muszę się szykować na wizytę :))))) i imieniny w rodzinie....a tu taka miła niespodzianka;
Maybebaby - Kochana co u Ciebie, jak maluszek ?Bardzo się cieszę, że się odezwałaś :))))

Kończę - odezwę się i dam znać co i jak :) Milego dnia

Mi nazwa siara sama w sobie zupełnie się nie podoba :D ale takie wycieki z piersi mam chyba już od 5mc i one są raz białe, raz przezroczyste raz żółte, rano na pizamie sa przezroczyste i niewielka ilość.
W każdym razie na pewno nie muszą być i na pewno są różne, u mnie produkuje się tylko jeden :D a drugi od czasu do czasu, raz na tydzien/dwa hehe :D

Maybybaby uściski dla Ciebie i Synka, czytałam, że robi postępy, trzymam kciuki mooooooocno!

Dziewczyny ja też tak miałam przez jakiś miesiąc a później pojawiła się siara, więc może to taki "zwiastun"? :-)

ale mamy rozkminy z ta siara, dzis mi znowu leci ale malutko-czas chyba kupic wkladki laktacyjne bo to zaraz wodospad moze byc :p

malz poszedl mi malinki kupic a potem musze do hydraulika zadzwonic-mala awaria a jaka uciazliwa [spluczka]. ciekawe ile kasy bedzie chcial... ale to trzeba zrobic.

wiecie co, wczoraj czytalam o rodzajach ciazowych skurczy i skurcze B-H to nie sa to samo co skurcze przepowiadajace. hm... moze wkleje linka: Skurcze w ciąży: ABC ciążowych skurczów - www.mamazone.pl

reklama
mi się wydaje, że to takie szykowanie się do karmienia jest. I, że to siara , ale jeszcze taka bardziej gęsta , albo czopek nie wiem jak to nazwać. W każdym razie mam to już ze dwa miesące i nadal nic się nie dzieje. Hartuję tylko brodawki szorstką gąbką , i wtedy te miejsca się lekko oczyszczają.

Do góry